На море в Поморие 2018

• 73 592
  • 680
  •   1
Отговори
# 450
  • Поморие

cvetelina.petkova,  казаха ми че до пицария Спарта паркинга е безплатен общински, може да опитате там да паркирате.
Така е, но е цяло чудо да намериш свободно място. Grinning Платения, на който спират е срещу него. А иначе около музея на солта, което е близо до плажа, на който ходят има все още строежи и празни ниви, в които може и да се намери място.

# 451
  • Panagyurishte
Момичета, изчетох всички теми, много ми бяхте полезни Simple Smile . Ние тази година ще почиваме две семейства на Поморие и си търся къща, по възможност без хазяи, не искам апартамент(цяла година се свиваме в него), с условия за готвене, двор с масички, без значение от местоположението, с коли сме.Едва ли ще намеря, но някой , ако може да предложи нещо, ще съм безкрайно благодарна Simple Smile

# 452
Писах за паркинга на пицария Спарта, но забравих да споделя, че пиците там са вкусни. Има обаче голяма разлика между тези, които ги продават на място на парче  и цялата пица, която ние си поръчвахме за вкъщи. Цялата е тънка и хрупкава, на пещ, а тези на парче изглеждат съвсем различно, като тези които ги продават по улиците, не бих ги препоръчала. Доставката до адрес е символична 0.50лв за 1 пица и безплатна за 2 и повече пици. Да препоръчам, макар и не по темата ресторант Чучура в Равда, където вечеряхме 2 пъти с приятели- вкусна храна и приятна обстановка.

# 453
Здравейте , не можах да намеря мнения за  Бунгало Сънрайз в Поморие . Някой да е бил там  наскоро ? Мнения , впечатления имате ли ?

# 454

Здравейте , не можах да намеря мнения за  Бунгало Сънрайз в Поморие . Някой да е бил там  наскоро ? Мнения , впечатления имате ли ?
Тук има отзиви от миналото лято, които са достатъчно красноречиви.

# 455
  • Panagyurishte
Аз резервирах в дом Цветелина от 1.09. Чакам с нетърпение и се надявам да ни хареса. Някой, ако има мнения за къщата, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 456
  • В.Търново
Тази Тракийска гробница от първа страница къде се намира?

# 457
Тази Тракийска гробница от първа страница къде се намира?

По пътя за Бургас, на около 200 м след Аквапарка, пак отдясно, има портална врата, влиза се 100 м навътре и могилата се вижда пак вдясно. Отворена е всеки ден от 9.00 до 18.00 ч.

http://www.bestplacesinbulgaria.com/destination-details/ancient-pomorie-tomb/

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 14:47 от daniela.qnkova

# 458
  • някъде на юг
На Феста пясъка не е черен и няма как да е черен.

Черният пясък е едър и изглежда така
Ок не черен по скоро сив.

# 459
  • някъде на юг
На Феста пясъка не е черен и няма как да е черен.

Черният пясък е едър и изглежда така
Ок не черен по скоро сив в единия край пред Феста. За мен към днешна дата плажа и водата са чудестни. То всяка година е различно.

# 460
  • Поморие
В цяло Поморие пясъка е сив. Simple Smile Знам, че в Сл. Бряг е жълтеникав, а по другите курорти не съм ходила по плажовете. А, в Равда също леко жълтее...Grinning

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 18:13 от gerimeri

# 461
  • някъде на юг
    Къде в Поморие предлагат супа борж? Досега ходихме в 5 ресторантчета в новия и в 2 в стария град и не предлагат, а има толкова руснаца.В Обзор миналата година опитах различни видове и им станах фен.

# 462
здравейте на всички, които харесвате Поморие. специално искам да напиша  в темата за една възрастна жена измамница, на която попаднахме в сайта https://pochivka.bg/apartament-tanya-ivanova-o25670
в обявата е написала че предлага студио и апартамент, снимките изобщо не отговарят на истината. като отиваме и какво виждаме в действителност ? студиото представлява една прашна тясна стаичка 15кв.м с мивка в коридорчето, което 1 кв.м. невиждана мизерия с мебели най-малко на 40 години, всичко скърца и се разпада. след 1 нощувка, едва дочакахме 7ч. сутринта да си тръгнем, веднага си намерихме друга страхотна квартира. аз даже и на предполагах колко много кваратири, и то страхотни, може да се намерят на място, говоря за такива,  които изобщо ги няма обявени по сайтовете.

# 463
здравейте на всички, които харесвате Поморие. специално искам да напиша  в темата за една възрастна жена измамница, на която попаднахме в сайта https://pochivka.bg/apartament-tanya-ivanova-o25670
в обявата е написала че предлага студио и апартамент, снимките изобщо не отговарят на истината. като отиваме и какво виждаме в действителност ? студиото представлява една прашна тясна стаичка 15кв.м с мивка в коридорчето, което 1 кв.м. невиждана мизерия с мебели най-малко на 40 години, всичко скърца и се разпада. след 1 нощувка, едва дочакахме 7ч. сутринта да си тръгнем, веднага си намерихме друга страхотна квартира. аз даже и на предполагах колко много кваратири, и то страхотни, може да се намерят на място, говоря за такива,  които изобщо ги няма обявени по сайтовете.

Не се отваря линка

# 464

Не се отваря линка

Отваря се

Общи условия

Активация на акаунт