На море в Поморие 2018

• 72 735
  • 680
  •   1
Отговори
# 585

LIDL има малко преди Равда.
Сега по новия път вече се стига с кола точно за 5 мин:smile:

# 586
Апартамента се намира на точно 2 мин от плажа на Совфарма, и на 3-4 мин от плажа Ла Хабана, ние бяхме в улицата зад него с малко дете което ходи и се спира на всяка крачка, та стигнахме за 5мин

# 587
  • Точно където трябва
Апартамента се намира на точно 2 мин от плажа на Совфарма, и на 3-4 мин от плажа Ла Хабана, ние бяхме в улицата зад него с малко дете което ходи и се спира на всяка крачка, та стигнахме за 5мин

А като локация как е - близост до магазини,заведения за бързо хранене, център?

# 588

А като локация как е - близост до магазини,заведения за бързо хранене, център?

Близо е до всичко, което сте изредили.

# 589
Абсолютно топ локация, както се казва, близко сте до заведенията на крайбрежната, до центъра,до голям хипермаркер, до закуски, с две думи до всичко. На мен лично апартамента в който бяхме отседнали много ми хареса и да ви кажа не съжалявам, макар, че го резервирах от олх и с голям страх тръгнах, беше много хубав, а цената беше повече от перфектна, за 3 стай по 50 лв на вечер плащахме.

# 590
Нашият беше на България 16, точно отзад на улицата за която питате.

# 591
Здравейте искам да попитам в Стария град навсякъде ли е зона с платено паркиране. Ние наехме апартамент който е близо до Южния плаж, но искам да стигнем до плажове на Стария град, но сме с малко дете и ми се щеше да сме с колата.

# 592
  • Сливен
Здравейте искам да попитам в Стария град навсякъде ли е зона с платено паркиране. Ние наехме апартамент който е близо до Южния плаж, но искам да стигнем до плажове на Стария град, но сме с малко дете и ми се щеше да сме с колата.

страница 34,коментар 497

# 593

В Поморие няма синя зона. Повечето места за паркиране са безплатни. Платените  паркинги в града са 2 ( мисля, че са общински, но не съм сигурна)  Има и  2 по -малки частни - срещу "Петте кьошета" и малко по- надолу по улица "Поп Сава Катрафилов" - подземен .

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 23:40 от daniela.qnkova

# 594
От 1 септември общинския паркинг е безплатен.

# 595
  • Габрово
Точно през улицата пред Гранд хотел Поморие има обширно пространство, на което се паркира безплатно,
и през дюната до него сте на свободната зона на плажа. Ние сме тук на квартира и сме много доволни.

# 596
От 1 септември общинския паркинг е безплатен.

Този, пред общината ли, който сега е платен ?

# 597
  • Panagyurishte
 В старите теми чета добри отзиви за заведението "Лозов двор" . Някой може ли да каже къде се намира? Благодаря Simple Smile . И как е морето в момента в Поморие? Ние тръгваме на 1.09 и все още събирам отзиви Simple Smile

# 598
  • Panagyurishte
Също ме интересува на някой от плажовете има ли шатри и каква е цената?

# 599
В старите теми чета добри отзиви за заведението "Лозов двор" . Някой може ли да каже къде се намира? Благодаря Simple Smile . И как е морето в момента в Поморие? Ние тръгваме на 1.09 и все още събирам отзиви Simple Smile

Морето срещу езерото - в района на "Св. Св. Петър и Павел" - е превъзходно. Спокойно и чисто. Плажуващи има, но не много. Предимно възрастни хора или семейства.
Вчера минахме покрай централния плаж. Морето си беше прекрасно, но гъчканицата беше отблъскваща.

Общи условия

Активация на акаунт