Със спазването на Дюкан се знае - перфектна фигура се вае - 285

• 76 803
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Добра неделна утрин,Дюкита,ето малко режимно "изкушение"

Лек,лек ден

# 181

Лек,лек ден

Obsession82,

Доста вкусно изкушение!

Хубав и слънчев ден на всички!

# 182
  • Варна

Лек,лек ден

Здравейте, момичета! Успешна седмица ви пожелавам!
Абсолютно всяка закуска ми изглежда по този начин. Обожавам и Скир, готвя го на "фрикасе", на кремчета/сладолед, сосове... 😍 Аз все още съм си задържала килцата и не мърдам никак.. 64кг съм, а искам поне още 10кг да стопя.

# 183
Друго си е да има и малко  зеленичко,аз от днес съм пак на П,ще карам една 4/4.Гледам петък,събота и неделя да съм на ПЗ,така не се изкушавам, затова понякога са 3/3, понякога 4/4.
Чочи и аз съм около 64,но искам само 3-4-5 най много да сваля,висока съм 159см.

# 184
  • Варна
Честно казано, мисля че съм задържала, понеже от две седмици съм объркала дните на чисти П и на ПЗ. Събраха ни се различни поводи, гостита и излизания, а гледам като теб в тези моменти да сме на ПЗ, за да не се изкушаваме. Мъжът ми няколко пъти прегрешава със сладолед, пуканки и тортички, обаче не спира да сваля.. За 2 месеца е свалил твърдо 10кг.. Относно моите кг, аз казвам, че искам още поне 10 но предполагам, че ще са по-малко тъй като спортувам редовно /бягане минимум 5км, поне 3 пъти седмично и колело 3 пъти седмично по 20км/. Пълна съм само в ханша и имам грозни бричове. Винаги съм била 50кг за 165см височина и пак не съм изглеждала много слаба. Ще видим, продължавам не съм се отказала още, поне ми е вкусно и разнообразно. Но да ви питам нещо, което е свързано с ходенето до тоалетна.. Как се справяте? Преди режима си бях редовна,но откакто съм на него пропускам с 3/4 дни, пробвах чайове, капки, повече вода, движението ми не е малко, също така пия хуск, но нямам ефект никакъв, само моментен и после всичко си е пак застояло..

# 185
Честно казано, мисля че съм задържала, понеже от две седмици съм объркала дните на чисти П и на ПЗ. Събраха ни се различни поводи, гостита и излизания, а гледам като теб в тези моменти да сме на ПЗ, за да не се изкушаваме. Мъжът ми няколко пъти прегрешава със сладолед, пуканки и тортички, обаче не спира да сваля.. За 2 месеца е свалил твърдо 10кг.. Относно моите кг, аз казвам, че искам още поне 10 но предполагам, че ще са по-малко тъй като спортувам редовно /бягане минимум 5км, поне 3 пъти седмично и колело 3 пъти седмично по 20км/. Пълна съм само в ханша и имам грозни бричове. Винаги съм била 50кг за 165см височина и пак не съм изглеждала много слаба. Ще видим, продължавам не съм се отказала още, поне ми е вкусно и разнообразно. Но да ви питам нещо, което е свързано с ходенето до тоалетна.. Как се справяте? Преди режима си бях редовна,но откакто съм на него пропускам с 3/4 дни, пробвах чайове, капки, повече вода, движението ми не е малко, също така пия хуск, но нямам ефект никакъв, само моментен и после всичко си е пак застояло..

Chochie,

При мен ситуацията е следната: ако си взема триците само накиснати във вода или кисело мляко , след 15 минути имам повикване, ако обаче са на палачинка примерно.... 2-3 дни .... нищо не се случва, за това трици сутрин само с вода. Споделям , че преди диетата никак не бях редовна и все вземах нещо разхлабващо.

Относно обърканите дни... аз доста я оплесках моята ротация, но продължавам да свалям по 200-300 грама на ден.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 20:00 от Vasi Gekova

# 186
  • Варна
Благодаря ти, Васи! Ще опитам с триците и водата. Не съм се сещала, винаги ги ям на палачинка.. Не ме притеснява особено много това, че кг не мърдат, тъй като усещам разлика в дрехите и формата на тялото си, пък и мърдам със някакви см от време на време. Предполагам че може преди МЦ да задържам вода. Simple Smile

# 187
Благодаря ти, Васи! Ще опитам с триците и водата. Не съм се сещала, винаги ги ям на палачинка.. Не ме притеснява особено много това, че кг не мърдат, тъй като усещам разлика в дрехите и формата на тялото си, пък и мърдам със някакви см от време на време. Предполагам че може преди МЦ да задържам вода. Simple Smile

Моля Simple Smile , дано да помогне ( аз ги заливам с гореща вода за по-бързо и за по-вкусно добавям малко извара, червен пипер или друга подправка)

Аз се чудя при толкова свалени кг, защо само 7 см от талията съм свалила... И да си призная , понеже се гледам и сякаш не ми личат чак толкова свалените килограми, мисля да се поизмъча до колкото мога със сваляне и после да вляза във фаза 3.

Момичета, някоя ползвала ли е калкулатора на Дюкан и дали сваляте до посочените от него килограми или си имате ваше тегло, което си гоните?

# 188
Аз по калкулатора трябваше да сваля през ударната 1,1 кг,но бяха над 2,после 56 дни-втора фаза за още 8 кг.Той казва да съм 61.2 кг,което ме устройва,но все пак ми се ще да видя петицата на кантарев🤣
А относно WC преди бях ок,след сутрешната Разходка и айде,сега през ден пия чай Сание,само така става,но като спре да действа не знам,трици съм яла на лопатка,на мляко с ориз ,топличко,ама няма файда,при всеки различно

# 189
Здравейте и от мен:)
Аз си правих калкулаторът, но килограмите, които ми показа ми са много. Аз нямам много за сваляне, но всичко е в областта на краката и задните части и си изглеждам дебела, независимо колко тежа:(  Как ли не се мъча да се отърва от тези сланини, но уви, цял живот си ги влача. Само с Дюкан успях да се посвия малко. Не знам защо в тази област мазнините са толкова упорити, нищо не ги мори:))
Аз пия чай за отслабване, не че отслабвам ,но поне раздвижва нещата малко. Иначе без него много не става. На мен триците са ми най-любими с кисело мляко и канела, накисвам ги от предишната вечер и стават много  вкусни.

# 190
Здравейте и от мен:)
Аз си правих калкулаторът, но килограмите, които ми показа ми са много. Аз нямам много за сваляне, но всичко е в областта на краката и задните части и си изглеждам дебела, независимо колко тежа:(  Как ли не се мъча да се отърва от тези сланини, но уви, цял живот си ги влача. Само с Дюкан успях да се посвия малко. Не знам защо в тази област мазнините са толкова упорити, нищо не ги мори:))
Аз пия чай за отслабване, не че отслабвам ,но поне раздвижва нещата малко. Иначе без него много не става. На мен триците са ми най-любими с кисело мляко и канела, накисвам ги от предишната вечер и стават много  вкусни.

Alekscheee здравей,

Колко си висока, колко кг си в момента и колко имаш да сваляш?

Аз трудно мога да си се представя под 66 кг. В най-слабите си години съм била толкова. Иначе и аз си влача мазнинки , особено в коремната област, ама пусто като имам мъжка структура на тялото, а и ръцете ми са голяма мъка ....

# 191
Здравейте, аз съм съвсем отскоро на втора фаза на режима. Правя 5/5 П/ПЗ, в момента завъртам втора десетдневка и се чувствам доста добре. Висока съм 178, 66 килограма, искам да стигна до 55.

Единственото ми прегрешение до момента е вино (много приятели на гости плюс рождени дни и т.н), иначе си спазвам нещата мега стриктно. Проблемът е, че след няколко седмици заминаваме на ваканция в Италия и въпреки че по принцип нямам проблем с дисциплината на хранене, мисля, че ще се изкуша. Искам да попитам вие самите как се справяте с храненето по време на ваканция - всякакви съвети са добре дошли.

# 192
Teodora Yolcheva, аз бях седем дни в северната част на Италия. От Лидл си купувах Скир, и то само за 1 евро, не като у нас - не по-малко от 2.50 лв. и то на промоция, плодови нискомаслени млекца - също по-евтини, шунка и пилешко филе /предлагат печено/, извън Лидл също могат да се намерят доста режимни неща. Бях си направила дюкански бисквити с овесени трици, яйце, извара за закуска за 3-4 дни. Изобщо не съм близвала нито сладолед, нито пица, нито нещо нережимно, с изключение на няколко парчета салам, за който предполагам, че беше от свинско и малко сирене на една закуска. За всички тези дни и почти без зеленчуци - свалих само 650 гр., но при мен отслабването е много бавен процес.

# 193
Teodora Yolcheva, аз бях седем дни в северната част на Италия. От Лидл си купувах Скир, и то само за 1 евро, не като у нас - не по-малко от 2.50 лв. и то на промоция, плодови нискомаслени млекца - също по-евтини, шунка и пилешко филе /предлагат печено/, извън Лидл също могат да се намерят доста режимни неща. Бях си направила дюкански бисквити с овесени трици, яйце, извара за закуска за 3-4 дни. Изобщо не съм близвала нито сладолед, нито пица, нито нещо нережимно, с изключение на няколко парчета салам, за който предполагам, че беше от свинско и малко сирене на една закуска. За всички тези дни и почти без зеленчуци - свалих само 650 гр., но при мен отслабването е много бавен процес.

Благодаря, Розита! Ще пробвам и аз някакви снаксове да си заредя (млекца, Скир и т.н).

# 194
Здравейте, момичета!

Режимствам си, но твърдо свалени си остават 2-та килограма. Един килограм ми играе тези дни, нагоре, надолу, ама ще се предаде, няма къде да отиде.

Чочи и аз съм около 64,но искам само 3-4-5 най много да сваля,висока съм 159см.

Obsession82,  абсолютно същите показатели са и при мен.  Успех, дано ги свалиш по-бързо.

Някой питаше за WC-то. При мен помага сутрин на гладно чаша топла вода, супи, по-мазна риба /скумрия, сьомга/ и готвена храна.

За пътуването, освен всичко посочено, запасявала съм се и с консерви - има риба тон в собствен сос и скумрия в собствен сос. Мисля, навсякъде по магазините може да се открие и тофу, рачешки рулца...това е.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт