Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някой, който е посетил нашия хотел в Кушадасъ, който може да предостави информация?
Каква е цената на ферибота от Есеабат до Чанаккале?
Какви са предпочитанията за плащане в Турция - с карта или с налични лири?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някой, който е посетил нашия хотел в Кушадасъ, който може да предостави информация?
-
Каква е цената на ферибота от Есеабат до Чанаккале?
-
Какви са предпочитанията за плащане в Турция - с карта или с налични лири?
-
Какви са цените на долмушите до Кушадасъ?
-
Има ли някакви отзиви за хотел Titanic Deluxe Bodrum?

, и така преминахме на пътуване със собствен транспорт.
. След обикаляне на два сервиза и няколко часов ремонт (е, не мога да отрека, че хората се постараха през това време да ни е комфортно), към 7 часа вечерта потеглихме към Памуккале. Стигнахме там към 10 часа и понеже вече бяхме доста скапани, вечеряхме в хотела и легнахме да спим. Хотела - Melrose Viewpoint Suites - чудесен в съотношение цена-качество. На другия ден след закуска отидохме да разгледаме Памуккале. Не знам за другите, но на мен ми хареса - уникално място! Ние влязохме през десния вход (май само той бил пешеходен, до колкото разбрах) и докато се изкачвахме нагоре нямаше почти никакви хора. Вече нависокото тълпите туристи малко разваляха усещането. В басейна не се топнахме, че трябваше да се върнем в хотела, за да освободим стаите и да продължим пътуването. По път само се отбихме на Долния Дюден в Анталия и в 4 часа следобяд бяхме вече в Sueno.
. На бара на Planet Beach Club, където вечер правеха дискотеки пихме Dimple и Jack Daniels-не съм голям разбирач, но на мен ми се сториха ОК. Мисля, че Dimple-а в концепцията от тая година е платен, но нищо не са искали да плащаме.
) Като се започне от детския кът, през водния парк, детския аква парк, града на професиите и се стигне до луна парка вечер.
), с която могат да си купят нещо от магазина там - книжки за оцветяване, сладолед и т.н.