КГБ = Клуб на Готините Баби - 189.

• 66 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • в сърцата на любимите ми хора
Пораженията са огромни, едва ли ще успеят да оправят инфраструктурата /най-вече пътищата/ за толкова кратко време. Но пък от друга страна е вече доста късно за намиране на друго място - обикновено са заети и са останали само най-скъпите. Ще видим, имаме още ден-два за размисъл.

# 331
Привет!

Мамси,аз бих се отказала.
Няма да е приятно да ви се провали почивката,ако не се отстранят пораженията от бедствието навреме.

Днес при нас хладничко,но имаше слънце.Чак съжалих ,че не пуснах една,две перални.
Преди малко пак поваля и си стана направо за връхна дрешка и чорапки.
Днес пазарувах,че хладилника се беше поизпразнил,а и нали в петък имаме именик😍
Каня се утре някаква бисквитена тортичка да врътна.По-"засукана"😎
като за празник.
Лозови сърми са ми поръчали и картофени кюфтета,ама е мръвка трябва да има😊,тъй че тия дни ще съм готвачка.
Аз обичам да се връткам из кухнята.

В тази връзка -Фло , когато имаш време драсни рецептата за твоите бухтички ,ако обичаш де ❤❤
Веднъж ги направих,одобрени са ама не записах и не запомних рИцепката😚

Яне- завърна ли се от доктора?

Роси няма да я мисля.Тя е на хубави места😍
А и аз се нареждам за зеленчуковата пица.

Ставам да правя салатка на  либето.

# 332
Мамси, ако те интересува моето мнение, аз не бих се отказала. Гърците няма да си изпуснат сезона и туристите и ще направят всичко възможно бързо да възстановят щетите. Никаква гаранция, че ще отидете на др. място и там няма да се случи същото. Божа работа!

# 333
  • София
Ето, съм!
Янке, как мина изследването?
Габката, софиянци от няколко дни сме с есенните тоалети.
Мъчно ми е - мина първия месец от краткото лято, но - природа.  Cry
Иначе Пламен ме отмени с пералнята, даже и прострял докато се прибера.
Аз ги преподредих по моя начин все пак.  Crossing Arms
Мамси, сигурна съм - до края на август ще са оправили пораженията.
Предполагам, че доста хора ще откажат резервациите, та може и цените да намалят за тогава.
Но, ако не ви се рискува - и по нашето море е хубаво по това време.
Пчеличката, добре завърнала се в темата! Кацай при нас по-често.

# 334
  • Кубрат/ Пишурка

Доста вечерно - здравейте!
Ами, върнах се доста късно - към 16 ч и право при Тони да докладвам. Обаче, тя направила една салата...ммммм! Та му седнахме на малко ракийка и се върнах преди малко.
Докладвам: Кардиоложката каза, че всичко със сърцето е почти в норма! Изписа ми нови лекарства за кръвното и ме прати на пневмолог с нейно направление \ тя на горния етаж и при това й се обади, че ме праща \ .Тя пък ме прати на снимка, после ми даде един инхалатор за седмица \ после пак на преглед при нея! \..Абе, много грижовни! Само дето и според двете първо трябва да спра цигарите! Ама как ли да стане newsm78 Всичко се оказа резултат от моя хроничен бронхит, който не е лекуван до сега. Та втората докторка се зае да го лекува! Дано стане!
Пчеличке, много се радвам, че се появи! Виж, че още съм Пишурка!

# 335
  • София
Янке, просто ги спираш. Изпушваш тази вечер последната и от утре - без цигари.
Ако сметнеш и колко пари ще ти остават за други глезотийки  - стимула е на лице.
Лесно раздавам съвети, нали не съм пушила.
Пробвах, гадно ми беше като дете и не започнах.
А в Москва пушеха масово от 5 ти клас.
Че и на коноп понамирисваше в училищните тоалетни.

# 336
Aйша, и аз като теб . Не се харесахме с цигарите. Като студенти, мъж ми ме накара да дръпна от неговата. Не ми хареса и не повторих.

Тази вечер бях на театър- "Докторът" по Бранислав Нушич. Стара, но много актуална пиеса. Играха я самодейците от театрален състав към читалището. Смея да твърдя, че са по-добри актьори от много професионални такива.  Повечето са учители. Режисьор-постановчикът също е учителка и забележете, макар и на 78 г., е много талантлива и активна в тази насока. Има и юношески състав под нейно ръководство.  В   състава са и  лекарка, шофьор и един пенсионер, май беше инженер по професия.  Всяка година представят по една нова пиеса с няколко представления. Тази вечер беше премиерата. Играха страхотно!
Лека нощ и до утре със здраве!

# 337
  • Вила Великула
Мамси, не се отказвайте.
Аз в момента съм в Гърция и не е толкова страшно както го показват по нашата телевизия. Мисля, че го пранят за да се откажат българските туристи от Гърция.
Вярно аз съм близо до Кавала, но тук дори успяваме да се разхождаме през деня. В понеделник бяхме и ва плаж и се надявам в петък пак да става за плаж.
Миналата година ако не се лъжа пак на Ситония ги удари урагана Медуза, но после си имаха сезон.

# 338
  • София
По повод Гърция - в момента кватирантката ми с дете и мъж е там.
Една друга приятелка - също. И двете пускат снимки от разходки и  ресторанти.
При тях е поваляло малко, разхладило и просто не е за плаж.

# 339
  • Кубрат/ Пишурка

# 340
                     Ей,днес го давате дъждовно! Yum Никой няма.
                     Мамси,аз не бих се отказала.Гърците не са нашите и ще възстановят всичко бързо.По-миналата година бяха започнали магистрала и като отидохме миналата година .....изненадааааа.....магистралата готова и сме подминали отбивката за хотела,че пред него нова мантинела.Не е отразена в навигаторите.Та си направихме обиколката с коментара,че у нас тази магистрала щяха да я строят 10 години и да режат лентички на всеки сантиметър. Imp Аз отказах една резервация и сега се чудя къде да намеря подобна.Чакам "последния момент",че ние с ММ можем да тръгнем веднага - от днес за утре.Само дето след 10 дни ми се връчва куче и чак в края на август ще си го вземат,та почивка /живот и здраве/ се очертава в края на август и септември.Може и да ги сблъскам с тръстиката ,но ...почивката е с предимство.
                     Айша,не ми говори за нашето море.......много ни е хубаво само дето е мръсничко,че и цените на по-добрите места са доста по-солени от гръцките.За километрите без коментар - при нас цял ден път,до Гърция 3-4 часа.И за разлика от гърците,които си пазят и техните почиващи,нашите те гледат накриво в по-добрите хотели,а в по-лошите не си заслужава да се ходи.Видях го за три дни и ми мина меракът за следващите 3 години.
                     Ставам,че ММ и Ран отиват на кендо.Изпращам ги и се хоризонтирам на дивана да погледам малко филмчета.

# 341
  • София
    Здравейте!  Не съм се появявала дълго в темата,малко ми е сдухано...Изследванията ми не са добри.До края на август ще се разбере дали ще варим жито hahahaИмам си моя теория и ако се окаже вярна,ще е добре.Стискайте ми палци!
    Това ми хареса:
Скрит текст:

Когато малките неща 
отглеждат цялото от части
и през живота ни смъртта 
отправя първото причастие,
осмисляме света за миг 
и преподреждаме по смисъл
кое за нас е по-велико 
в Божественото ни орисване.   

Избрали всеки ценен дар, 
оставяме се на съдбата.
Четем небесния буквар. 
Долюбваме се – брат със брата.
И чак когато разберем, 
че сме орисани на вечност.
Приемаме се без дилеми 
и се заклеваме в човечност.

# 342
Яжка! Какви ги говориш?!

# 343
Здравейте!
Хей пенсионирах се и станах най- заетата жена,просто си правя каквото искам Laughing Laughing Laughing,голям пашалък.
Карам я на 3D-дом,диван ,дистанционно hahaha
Наслаждавам се на времето си ,без да бързам,без притеснения,срещи с приятелки на кафе  и зей пазар.
На всички които са имали празници ,честито , bouquetда са здрави ,че това е най-важното.
Пчеличке , Hugрадвам се че кацна при нас .Обади се като дойдеш във Варна за да се видим.
Времето нещо се намръщи

Мамси ,дадоха тази вечер че си отварят заведенията ,те не са като нас хващат се и здраво работят.Така че през август си отидете на почивка.
Яжка ,дано всичко си влезе в релси и да е поправимо.
И една усмивка от мен Laughing Laughing Laughing

Хубава вечер на всички!

# 344
Яжке, я не млати але!!!!
Слушай докторите, пий си хапченцата и всичко ще бъде наред!

Ивче, само така! Щом сме в Европата, ще пенсионерстваме като европейците!

Аз да питам - правила ли е някоя от вас вино или оцет от бъзак?
Една позната прави оцет и го продава в магазинчето си.  Аз четох за вино и миналата година заложих два буркана.
Но, понеже имам връзка с един господин, австриец Wink който ми е замотал яко главата, съм ги  забравила в
мазето и днеска като ги отворих....ми, като че ли си имам бъзаков оцет. Само дето не знам как да го ползвам. Не искам да питам жената, защото.....абе, не искам да я питам. Из нета никъде не прочетох подробности.
Та въпросът ми е - може ли да се ползва за готвене или е само за лечебни цели?

Пожелавам ви хубава вечер, хубави сънища и от утре - никакъв дъжд! Поне една седмица!

Общи условия

Активация на акаунт