СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 398
  • 642
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
А как се разбира, че работата на това конкретно дете е анулирана? Не се ли разсекретяват едновременно всички работи?

# 481
  • Варна
А това с комбинацията хартия - химикал не го разбрах - изглеждало е по-странно като цвят написаното ли?
Моят е писал с два еднакви нови химикала, които са прекъсвали, първият свършил (или той така е решил), пробвал е втория - също с прекъсване и накрая отново изглеждал, че е свършил. Квесторка му е предложила друг химикал, но той отказал, защото бил по-светъл. Или не са знаели, или не са мислили, че ще има проблем. Не е дописал нещо, но най-важното, той мисли, че ще му анулират работата. Пробвахме химикалите в къщи - на обикновена хартия са ОК, но на по-гладка не пишат нормално.

# 482
А как се разбира, че работата на това конкретно дете е анулирана? Не се ли разсекретяват едновременно всички работи?
""Добрите" вести идват бързо".

# 483
  • Варна
Хайде да излизат вече тези резултати, че съвсем ще ни излезе акъла от притеснение. Очевидно винаги може да елемент на изненада за анулирана работа, а точно това никой не иска да му се случи. Нямам търпение вече всичко да е свършило. Искам резултати.

# 484
  • София
Ако се запази схемата на протичане на кампанията от предходни години, в близките дни ще се нароят тук нови потребители с изявленията, че резултатите вече са излезли, даже са залепени на входа ан училището, и отрочето се е справило отлично. Едни откровено ще лъжат, за да се забавляват на чужд гръб, на други ще им липсват тактът и елементарното възпитание, за да се сетят да премълчат факта, че наистина имат резултатите на детето, трети  ще разнасят градски легенди как едикой си доверен техен човек казал,че днес или утре  в х часа ще ги качат..
И в тази връзка непоискан съвет - не се поддавайте на "пързалките".

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 12:08 от пенсионирана русалка

# 485
А това с комбинацията хартия - химикал не го разбрах - изглеждало е по-странно като цвят написаното ли?
Моят е писал с два еднакви нови химикала, които са прекъсвали, първият свършил (или той така е решил), пробвал е втория - също с прекъсване и накрая отново изглеждал, че е свършил. Квесторка му е предложила друг химикал, но той отказал, защото бил по-светъл. Или не са знаели, или не са мислили, че ще има проблем. Не е дописал нещо, но най-важното, той мисли, че ще му анулират работата. Пробвахме химикалите в къщи - на обикновена хартия са ОК, но на по-гладка не пишат нормално.

Стискам палци всичко да е наред. И вярвам, че ще бъде така.

# 486
  • Варна
Благодаря, VillyM!

# 487
  • Sofia
Като излязат резултатите, къде в профила се виждат - в графа Изпити или се появява нова, пр. Резултати?
Да съм подготвена отрано. Satisfied

# 488
Миналата година изглеждаше така.

# 489
  • София
И на мен това ми беше интересно. newsm78 Къде да ги търся на телефона понеже само мога.
Явно опцията в момента е hidden. Thinking

# 490
Не си спомням какво пишеше в заповедта и не ми се рови, но според мен е пълен абсурд, ако не следят черновата за нарушване на анонимността. Никой не може да ме убеди, че ако си напиша на черновата името, това е ок, щото не е на беловата - нали листите са в плика?! То ако е така, да ги късат и хвърлят черновите направо, защо ги слагат в плика?! Неанулираната работа на детето, чертало с цветен химикал през предишна година, за мен лично е жест от страна на проверителите, иначе си е за анулиране отвсякъде. Една уговорка с когото трябва, че в черновата ще има чертеж с розова/зелена/пембена линия и си готов.

Тъй като съм препатила и проверявала какви са връзките на влизащите - не е това схемата. И да уговориш с когото трябва, шансът да ти попадне работата при него е минимален, а след това има и втори, и арбитраж при разминаване-все различни хора са това. Няма такъв канал. Каналът е на ниво Министерство.

# 491
  • тук-там
Т.е. как се влиза с връзки?

# 492
Фалшив ТЕЛК.

# 493
Например с писмо, че министърът не възразява ученикът да бъде записан надпланово в дадена паралелка.
Много странно. Опитах се да намеря мнението, в което беше описано как става това, но май е изтрито.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:58 от Анонимен

# 494
Например с писмо, че министърът не възразява ученикът да бъде записан надпланово в дадена паралелка.

Точно това е. Каналът е в министерството с точно такова писмо.

Общи условия

Активация на акаунт