Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 455
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 885
Ели, в линейката като говореше с Евгения беше аха, да заплаче. Аз тогава бях сърдита на Зорница, че така го тормози. Много нещастен и отчаян беше, наистина добре че разни хора като Тони и Жени го подбутнаха, иначе щеше да потъне в мъка и самосъжаление.

# 886
Моски, а той малко ли я изтормози цял сезон, че накрая ѝ каза, че е отрова? Тя поне си му каза нещата честно в очи, без да го обижда...нищо му няма, нали накрая си я взе, можеше да понесе още малко

# 887
Дона, така е принципно, ама съм жалостива и го обичам и не ми е хубаво да го гледам така съкрушен Grinning Освен това съм свикнала да го виждам супер решителен и непоколебим и сега ми беше направо мъчително да го виждам така смазан от мъка.
 Сега, той ако не беше пън, можеше да й каже пет приказки и тя да цъфне, ама е пън Joy
Иначе аз смятам, че стана ясно, че Зорница не е приела толкова тежко думите за отровата, колкото това, че се отказа от нея.

# 888
Момичета, моля, удовоствие е за мен Simple Smile......а така приграждайте паунските ми перца  Joy

Гледайки Диана с Велислав и Димитър, много са хубави Heart ми е много странно, явно са се сприятелили и нямат проблем да се шегуват на тема връзки и влюбвания, в абсолютен контраст с миналия път Grinning
И аз като го прочетох това за Диана си помислих да не би да си има гадже, като една почетна тетка-клюкарка на Бар Наздраве. Joy

Аааа, и  аз леко зла ще го играя, ама ми хареса как му сви перките Зори Joy, жално ми беше за него, ама си го заслужи. За момент си помислих, че Евгения ще каже "Д-р Ковачев, непоклатимо дърво сте и вие" Joy

# 889
Ми нямаше да е зле да му го каже Joy Тъкмо да се посмеем Simple Smile

# 890
Ама как си призна, че и тогава е мислил за нея, като й каза, че се е справял и по-добре, когато умът му е само в операцията. Grinning Ми той го е загубил вече този ум по нея. Grinning

Дона, нещо много готин аватар имаш хахахах.

# 891
Да, бе да! Изтормозила го Зорница. Горкичкият той! А отровни думи, кой ръси като несвестен и шкафа излумка?SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 892
В следващия сезон искам да се изтормозят само от любов, ама няма да ме чуе който трябва. Joy

Ама, че тегаво днес като няма епизод, така бях свикнала. ConfusedСега даже не ми се пие хахахах. По-скоро ще хващам шоколада. Joy

# 893
Ама как си призна, че и тогава е мислил за нея, като й каза, че се е справял и по-добре, когато умът му е само в операцията. Grinning Ми той го е загубил вече този ум по нея. Grinning

Може ли да ми го разясниш това, че не му сванах посланието Grinning

# 894

Дона, нещо много готин аватар имаш хахахах.

Мерсииииии!!!! Wink
Опитвам се да си сменя и подписа с гифче, но файлът е много голям и не ще да го качи на линк Sad

# 895

Може ли да ми го разясниш това, че не му сванах посланието Grinning

Ами аз го разбрах, че в момента, когато са оперирали е мислил само за нея, но не и за операцията. Когато умът му е съсредоточен единствено в пациента се справя по-добре. Grinning

# 896
Мили мои "инфантилни" по душа като мен, мадами! Лежейки с вас и темите вчера изпратих сериала, а днес дойде моята дъщеричка! Благодаря ви, че пишете така активно и ме разведрявахте, а не само мен! Чакам с нетърпение новия сезон. Този завърши малко предвидимо,  О и хубаво Simple Smile) искам нови лица в новия сезон, стига старите мутри. Ще ви чета редовно, спокойно! 💋💋💋💋

# 897
Мили мои "инфантилни" по душа като мен, мадами! Лежейки с вас и темите вчера изпратих сериала, а днес дойде моята дъщеричка! Благодаря ви, че пишете така активно и ме разведрявахте, а не само мен! Чакам с нетърпение новия сезон. Този завърши малко предвидимо,  О и хубаво Simple Smile) искам нови лица в новия сезон, стига старите мутри. Ще ви чета редовно, спокойно! 💋💋💋💋

Иве, поздравления!!!! Да е жива и здрава, да расте красива и щастлива и много да радва всички вкъщи Simple Smile
Каква хубава новина Simple Smile Hug

# 898
Момичета, моля, удовоствие е за мен Simple Smile......а така приграждайте паунските ми перца  Joy

Гледайки Диана с Велислав и Димитър, много са хубави Heart ми е много странно, явно са се сприятелили и нямат проблем да се шегуват на тема връзки и влюбвания, в абсолютен контраст с миналия път Grinning
И аз като го прочетох това за Диана си помислих да не би да си има гадже, като една почетна тетка-клюкарка на Бар Наздраве. Joy

Аааа, и  аз леко зла ще го играя, ама ми хареса как му сви перките Зори Joy, жално ми беше за него, ама си го заслужи. За момент си помислих, че Евгения ще каже "Д-р Ковачев, непоклатимо дърво сте и вие" Joy
Майче, и аз така съм малко лоша, заслужи си го Марио Joy Ама нали сам каза, че трябва да почва да се учи.
А Диана не знам дали има гадже, но напоследък селфитата й са по-малко, все някой я снима Wink

# 899
Благодаря, Донна! Добре че ви открих, иначе щях да се побъркам с лоши мисли. Уникални сте тук- пък и познавате, Damn 😀 Днес чак се чудя какво ще се гледа. По Диема Фемили почна първи сезон, та това ще е май следобедите

Общи условия

Активация на акаунт