Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 054
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 050
Цитат
Хубаво де, те се излагат като се обясняват на Вергов ,а вие хич Wink  Обсолютно същото правите само, че тук анонимно, това какво значи? Че на тях поне им стиска да се излагат  Joy Joy Joy

P.S. Лично аз не бих се обяснявала на никой колко го харесвам нито явно нито анонимно, ама хора всякакви  Embarassed
Ти, както винаги, нищо не каза 😁 Форум е едно, лична страница, под която баби точат лиги, е съвсем друго.

# 1 051
  • София
Мале какви обобщения, кой е по-добър. Харесвам много Вергов като актьор и съм доста далече от годините на майка му и баба му. И двамата актьори ги харесвам, не ми е минавало през ума да ги сравнявам. Аз пък изобщо не харесвам Д. Димитрова, но не съм седнала да обиждам.

# 1 052
Принцесо, и във Фейса си се излагаме, споко, не е напълно анонимно 😃
Реално, всеки има право да си се излага колкото си иска 😃
И ние тука възхваляваме някои актьори, но досега никоя от нас не е отишла на страницата на Велислав да му пише колко е добре, че е появил тоя сезон да покаже какво е класа и как се обича една жена 😉 Тук коментарът е колко е готин Велислав, а не колко не готин е Вергов. Във Фейса коментарът постояно е какъв актьор пък е този Велислав, а сега и на страницата на Вергов се прехвърлиха, че мегдана за изява им отесня 😃 то да напишеш едно и също 1000 пъти в една страница не си е лесно, направо си е зацикляне. 😃

# 1 053
Мале какви обобщения, кой е по-добър. Харесвам много Вергов като актьор и съм доста далече от годините на майка му и баба му. И двамата актьори ги харесвам, не ми е минавало през ума да ги сравнявам. Аз пък изобщо не харесвам Д. Димитрова, но не съм седнала да обиждам.
Не съм съгласна, никой не е седнал да обижда тук, изобщо не съм прочела такова нещо. За сравнение между тях няма как да става дума, и двамата са много различни, и сами по себе си са много добри актьори. Тук не харесваме само образа Банков, не актьора Вергов.

# 1 054
Принцесо, и във Фейса си се излагаме, споко, не е напълно анонимно 😃
Реално, всеки има право да си се излага колкото си иска 😃
И ние тука възхваляваме някои актьори, но досега никоя от нас не е отишла на страницата на Велислав да му пише колко е добре, че е появил тоя сезон да покаже какво е класа и как се обича една жена 😉 Тук коментарът е колко е готин Велислав, а не колко не готин е Вергов. Във Фейса коментарът постояно е какъв актьор пък е този Велислав, а сега и на страницата на Вергов се прехвърлиха, че мегдана за изява им отесня 😃 то да напишеш едно и също 1000 пъти в една страница не си е лесно, направо си е зацикляне. 😃
Вергов Не е тъп, за да взима думите им насериозно, но ако те наистина под всяка негова снимка ходят и цапат по адрес на Велислав, ми много грозно.
Аз се изразявам тук за Вергов доста крайно, но не го правя през пост. Или пък да отида под постовете на Велислав във фейсбук да правя метани и да плюя по адрес на Вергов. Ми първото, което ще направи е да ме шитне от листата си. 🙄

# 1 055
Как се карате за мъже, които не познавате Simple Smile
Че вие сте по-интересни от евтиния завършек на сезона на сериала.
Моето мнение е, че и двамата актьори са едни заспали курабии.

# 1 056
съгласна. Едната курабия по-препечена 😂😁

# 1 057

Joy Joy Joy Е, тва е, реши се спора Smiley

# 1 058
Привет на всички!
Вера, много, много хубава снимка! Ти си прекрасна, а Велислав е чудесен Grinning
И така, влизам днес да ви погледна и да се поразвеселя малко и заварвам разговора изместен малко встрани от основната тема, а именно филма. Hug
На мен много не ми се влиза в темата, но ще кажа какво мисля. И друг път съм писала, че харесвам и двамата актьори, както и двата образа /Ковачев и Банков/. И твърдо вярвам, че цялата истерия ще играе/няма да играе се подклажда от продукцията на филма с комерсиална цел, а Вергов заради приятелството си с продуцента просто си траеше преди и през сезона, а явно и след него ще е така. И всъщност когато започнаха снимките на с.5, той направи всичко възможно чрез снимки и брада Joy да покаже, че не снима. И мисля, че това със снимката от болницата и изцепките на щерката бяха допълнителен ПР за мобилизиране на рейтинга преди края на сезона, съгласуван с когото трябва. Сега. И на мен това последното не ми изглежда много ОК като поведение, но всеки си поема рисковете, не мога да го мисля и него.
А тези от ФБ, лели ли са, каки ли са не ги знам, ама хич не ги и чета. Виждам, че се коментира и толкоз. И имам подозрения, че той не им отговаря лично, щото и това бяхме обсъждали тук един ден...Ех сега как ми липсва някоя от емотките на Ели, че много щеше да ми пасне на настроението Sunglasses

# 1 059
Хахахах ей тука изби рибата. Joy Абе и двамата са пичове, ама единият ни е много на сърце. Wink

# 1 060
съгласна. Едната курабия по-препечена 😂😁

Огладнях.
Един ванилов сладолед от нос Хорн, моля!

# 1 061
Цитат
Вергов Не е тъп, за да взима думите им насериозно, но ако те наистина под всяка негова снимка ходят и цапат по адрес на Велислав, ми много грозно.
Аз се изразявам тук за Вергов доста крайно, но не го правя през пост. Или пък да отида под постовете на Велислав във фейсбук да правя метани и да плюя по адрес на Вергов. Ми първото, което ще направи е да ме шитне от листата си. 🙄
Мисля,че Вергов,ако е пич,трябва да се включи и да им каже, че коментари за колеги, под негови снимки, не му е приятно да има.

# 1 062
Цитат
Мисля,че Вергов,ако е пич,трябва да се включи и да им каже, че коментари за колеги, под негови снимки, не му е приятно да има.
ще се радвам да го направи🙄

# 1 063
Подкрепям, най-нормалното е любезно да ги помоли да не обсъждат под негови снимки по никакъв начин колегите му. Що за идея е под снимка на Вергов да пишеш за друг актьор, няма значение дали хвалиш или убиждаш глупаво е. Аз вече си имам своя теория. Май имаха намерение да разкажат за Банков на две на три при финала, затова се подмяташе за него през сезона, обаче като разбраха, че ще има друг сезон и си оставиха коза да се появи на есен и затова стана така ще разберете за Банков, ама не разбрахте. Обаче пак не разбрах какъв беше проблема просто да кажат. Вече си го представям Вергов в промото за сезона, на плакатите и след десети епизод аувидерзен и изненада ама той бил само за малко.

# 1 064
Зайо, по повод поста ти се замислих защо беше оная сцена с обаждането от Банков, при положение, че остана във въздуха.....

Общи условия

Активация на акаунт