Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 074
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 110
Майтапът настрана. Чудя се как партньорите на актьорите не ревнуват, когато се правят сцени с целувки или по-интимни ... Аз ако приятелят/мъжът ми е така ще полудея буквално Grinning А и все пак можеш ли да бъдеш безразличен към някой, с който си се целувал даже и това да ти е професията... Grinning Интересно ми е да споделите вашата философия по този въпрос Grinning

# 1 111

Под онази снимка е станала тотална дроб сарма... Unamused
Даже и ”ябълката на раздора” се включи 😉
Явно дори неговото чувство за хумор не е понесло този ужас. Заради вашите коментари влязох и аз да прочета хахах. И доста интелигентно и на място му е коментара.

# 1 112
Явно може да си безразличен, както можеш да бъдеш и хладнокръвен, когато пациент ти умира.  Работа.

Сега ми стана много интересно, коя снимка гледате и аз да вляза и да видя? Grinning

# 1 113
Майтапът настрана. Чудя се как партньорите на актьорите не ревнуват, когато се правят сцени с целувки или по-интимни ... Аз ако приятелят/мъжът ми е така ще полудея буквално Grinning А и все пак можеш ли да бъдеш безразличен към някой, с който си се целувал даже и това да ти е професията... Grinning Интересно ми е да споделите вашата философия по този въпрос Grinning
И на мен ми е странно как го правят /целуването/ изобщо .
Аз   явно съм леко дефектна  Embarassed , защото  ми се струва ,че по-лесно  мога да си полегна с някого , отколкото да му залепя вендуза уста в уста  newsm78  Целувките  са ми втора - по-висша фаза на интимност  Joy
Това са си плюсовете и минусите на професията  Thinking  За ревнуване .., по-скоро няма да ревнувам , ако  това го изисква професията /преди  много години  може би Joy /.
Пуснете я тази снимка тука , да видим и ние какво е МЪЖ  newsm08

# 1 114
Оооооооооо, много добър коментар от Вергов! Добре, хареса ми.
Абе Дона, това с муската да не ти дойде на акъл заради онази реклама на Маги с Диана, тя мусака правеше Joy
Хахахха не Simple Smile
Първо - обожавам мусака, мога да живея само на мусака и пълнени пиперки (чушки) Joy
А и нали ги бъзикахме М и З, че ще се карат за мусаката....

https://www.facebook.com/julianvergovnet/photos/a.10153832186049 … 027899689/?type=3

Ето снимката, за коментарите ще се ориентирате

# 1 115
може, аз съм правила театър с един колега, добър приятел. Помоли ме да се целуваме, за да накара една жена да ревнува. 😁 нищо не изпитвах към него, нитл изпитах след това.
Тук фактор е химията между двама души. Няма ли привличане, дори и най голямата красавица/красавец да е, влюбване няма.

# 1 116
  • Там,където се събуждам щастлива.
Verakruz, много вдъхновен Батко на тази снимка. Явно, има значение дали до него е лапенце или хубава жена, колкото и да е малко пънче! Simple Smile Въпреки, че явно е много любвеобилен мъж! От една снимка с жена му строи такава любов, като прочетеш думите “с любовта ми”!

Ох, ако тя е малко пънче...ела да ме видиш мен Sad

Покажи я тая снимка де.... Simple Smile

Пънчето е той! Wink

Снощи на наградите на Дарик радио Мъж на годината с любовта ми Juliana Saiska и режисьора ми и приятел Илиан Джевелеков..., отмъкнахме наградата за кино!..снимка Verginia Djevelekova Wink))

# 1 117

Ами...според мен трябваше да се включи. Малко да охлади страстите. Честно, впечатлих се от отговора му. Рядко пише сериозно в страницата си.

# 1 118
 Ели, ставаме две изтрещели, аз съм същата работа с целувките.. Имах едно гадже, което към края на връзката ни даже не исках да целувам, защото вече бях хладна към него Grinning

# 1 119
 Явно си е до човек .. Не е лесно да си актьор, много целувки трябва да раздаваш Grinning

# 1 120
  • Там,където се събуждам щастлива.

Ами...според мен трябваше да се включи. Малко да охлади страстите. Честно, впечатлих се от отговора му. Рядко пише сериозно в страницата си.

Трябваше да се включи преди три месеца! Егати и колегиалността!

(Благодаря ви, мили дами!
Разбира се, всеки има право да харесва, когото си иска. Слави (Д-р Ковачев) е прекрасен актьор, нещо повече, живеем през два входа един от друг. Така че, противопоставянето на актьори е излишно. А как постъпва Ковачев или Банков, е приоритет на сценарният екип.
И още нещо.
Всеки един актьор в този сериал, полага къртовски труд, снима се ужасно интензивно.
Затова, аз уважавам всеки един от екипа на “Откраднат живот”.
И не само актьорите.
А и вие сте прекрасни.)

# 1 121

Трябваше да се включи преди три месеца! Егати и колегиалността!

(Благодаря ви, мили дами!
Разбира се, всеки има право да харесва, когото си иска. Слави (Д-р Ковачев) е прекрасен актьор, нещо повече, живеем през два входа един от друг. Така че, противопоставянето на актьори е излишно. А как постъпва Ковачев или Банков, е приоритет на сценарният екип.
И още нещо.
Всеки един актьор в този сериал, полага къртовски труд, снима се ужасно интензивно.
Затова, аз уважавам всеки един от екипа на “Откраднат живот”.
И не само актьорите.
А и вие сте прекрасни.)
някой ни е чел  дебатите и му е казал. И той се сетил. Иначе щяхме да чакаме 😂

# 1 122
Мисля, че е въпрос на нагласа и професионализъм. За тях това е работа, може на някой да му се наложи да се целува в един ден с двама различни партньори. И да го изиграе както трябва. Едва ли се влюбват във всеки, с когото се целуват, нали? Поставят си някакви вътрешни бариери, за да се съхранят и те самите, дори от образите като цяло ако щеш.
А партньорите им знаят за кого са женени/омъжени и че такива ангажименти може да възникнат. Ако е такъв проблем, просто актьорът сигурно не поема ангажимента. Thinking Но в повечето случаи май партньорите им са от тези среди или направо колеги, та вероятно и те си изработват механизъм за преодоляването на евентуална ревност.

Хаха, Хъмбъл, помислих си същото , докато надничах в дробсърмата.Даже и още нещо си помислих.

# 1 123
Hе че е най-приятната гледка да гледаш партньора си с друг, но ако тръгнеш да го ревнуваш от работата му, трябва да се побъркаш. Kато цяло, естеството на професията, не предполага най-стабилните връзки. Я, по колко пъти се женят и развеждат в Холивуд  Joy Joy Hо има и здрави семейства.
И за мен по-трудно би било да интимнича с човек, към когото нямам симпатии. Cигурно се претръпва, а и както беше споделила Ралица Паскалева, има си трикове целувките да изглеждат като истински, а всъщност да не са.
Kалинка, мисля, че досега не е имало противопоставяне на личната му страница. Hо някои хора съвсем изтрещяха и хубаво, че е взел отношение. Cлед тоя коментар, на дневен ред, единствения въпрос, който ми възникна е, къде точно живеят  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy (шегичка за разведряване)

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 18:25 от Zlati***

# 1 124
  • София
Цял ден работя и не съм се включвала и какво да видя. Комуникацията и четенето с разбиране хич го е нямало днес. Един ден без сериал и сте станали кисели Simple Smile

Изчетох коментарите под снимката - егати и грозната история, честно. Абсолютно отказвам да бъда сравняване с тези жени. Не знам дали някой е казал на Вергов, дали някой е написал вместо него, но е добре, че е коментирал и се е опитал да озапти тези фенки. Май не е успял съвсем, въпреки, че излагацията им е пълна. Не знам как се чувстват тези жени и с какви очи ще коментират под негови постове от днес нататък.
От цялата работа най-голямата полза е, че поне разбрахме че Вергов и Павлов са съседи Simple Smile

Аз си мисля, че на любовните сцени се гледа със съвсем различно око от актьорите, а и предполагам от половинките. В крайна сметка това е работа, а и в действителност докато снимат нещата май са доста по различни - не влагат чувства, и всичко опира до професионализъм. Велислав, в едно интервю разказва  за заснемането на секс сцените във Вездесъщият. И че те далеч не са буквално това, което ние като зрители виждаме. Е има и изключения де, но те са рядко Simple Smile

Еее, Перличке, кажи какво си се сетила, че днес явно не ни е ден и не се разбираме. Така е без сериаааал.
Аз ще давя тази вечер мъката с алкохол. Не ми помага липсата на инфантилни емоции пред малкия екран, напротив, чудя се къде да замъкна я мъжа, я приятелки, колежки да пием по едно Simple Smile

А и ако някой наистина ни чете, мисля, че е добре да се посъветва актьора или този, който стопанисва страницата му да изтрие коментарите, под които стана тази грозна полемика.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 18:31 от rosita_ta

Общи условия

Активация на акаунт