Обсъждане на имотни обяви - 3

• 69 196
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
При нас точно тази дребна престъпност е нула. Нито апартаменти, нито автомобили се пипат. Съответно хората са много по-спокойни, атмосферата е съвсем друга.
Затова с мм сме говорили, че това е задължително условие, ако тръгнем да се местим.

# 466
  • при моите любими
Кой е този район на София, не се заяждам. Просто аз не знам квартал, в който да липсват кражби. Естествено не всеки е потърпевш, но просто наистина не съм чувала за такъв спокоен район.

# 467
Не е цял квартал, ако това питате, а отделни сгради, които са така.
В Изток съм и ако тръгнем да се местим, пак ще бъде някъде наблизо.

# 468
  • при моите любими
Е има сгради много ясно. Според мен много зависи, колко са апетитни обектите. Набележат ли те, няма спасение. Както и да е, това е друга тема и то много неприятна.

# 469
Благодаря на всички за отзивите и мненията. Относно транспорта: за мен с кола е удобно. Относно таксите: не е идеално, но всички комплекси, които съм гледала до сега, имат подобни такси. Други комплекси са и по-скъпи. Готова съм да платя за добра поддръжка, охрана и т.н. Бих предпочела къща, но за съжаление, за такъв бюджет (до 180,000 евро), не намерих хубави къщи в София. Мисля че по-новите стартират от 230,000 без ДДС. Избирам комплекс защото искам да имам по-уредена среда около сградата ни и охрана. В центъра няма такива, и струва много по-скъпо от 1000 на метър.

# 470
Такъв тип комплекси с огради май има само в новите квартали, така че добре сте се ориентирали към Витоша. Да, може би между стените на оградата е по-уредено, но проблемът е в това, което се случва отвън.

# 471
Такъв тип комплекси с огради май има само в новите квартали, така че добре сте се ориентирали към Витоша. Да, може би между стените на оградата е по-уредено, но проблемът е в това, което се случва отвън.
За какво дълбаеш? Около вас има ли апартамент в нова красива кооперация с охрана, с 3 спални, 3 бани (едната в родителската стая) и сравнително просторен хол за 180 000 евро? По спомени живееш някъде в центъра и ти е ясно, че в твоя район ще трябва да се изръсиш двойно да не кажа тройно за такова жилище.

# 472
Нищо не дълбая. Обсъждаме си имотни обяви.

# 473
Аз може ли да попитам, с какъв бизнес (защото е ясно,че не е заплата) изкарвате парите си, че 180 000 евро ви се виждат скромен бюджет?  И търсите ли хора при вас? Grinning

# 474
Писа, че е строител на бизнес сгради, тъй става като не четеш редовно Grinning

# 475
Аз може ли да попитам, с какъв бизнес (защото е ясно,че не е заплата) изкарвате парите си, че 180 000 евро ви се виждат скромен бюджет?  И търсите ли хора при вас? Grinning
Нали, нали! Mr. Green Аз съм в майчинство, но спокойно мога да започна на граждански при тях за такива цифри. Grinning

# 476
  • София

Не е мн.красиво.....

# 477

Не е мн.красиво.....
Rima, не разбирам коментара ти, може ли да разясниш?
Аз си го представям така - идваш от по-малък град и продаваш жилището си там - 50 000 евро; имаш спестени пари - 30 000 евро; теглиш кредит - 50 000 евро; родителите и свекърите ти помагат - 30 000 евро - за мен всички тези числа горе са супер оптимистични, а дори не стават 180 000. А за покупката на апартамент на ш/з за 180 000 евро ти трябват минимум още 30 000 за изповядване на сделка и ремонт, та стават 210 000 евро. Красиво или не, аз наистина не си представям как се събира този скромен според съфорумците бюджет.

# 478
  • София

Не е мн.красиво.....
Rima, не разбирам коментара ти, може ли да разясниш?
Аз си го представям така - идваш от по-малък град и продаваш жилището си там - 50 000 евро; имаш спестени пари - 30 000 евро; теглиш кредит - 50 000 евро; родителите и свекърите ти помагат - 30 000 евро - за мен всички тези числа горе са супер оптимистични, а дори не стават 180 000. А за покупката на апартамент на ш/з за 180 000 евро ти трябват минимум още 30 000 за изповядване на сделка и ремонт, та стават 210 000 евро. Красиво или не, аз наистина не си представям как се събира този скромен според съфорумците бюджет.

Не е красиво гледането в чуждата купичка. Толкоз. Хубав Ден.

# 479
Приемете го като споделяне на добри практики, нали форумът е за това?

Общи условия

Активация на акаунт