Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 70 469
  • 797
  •   1
Отговори
# 105
Успех, Lady!
И ние тръгваме към болницата да видим какво е положението, че този път нещо не ми харесва.

# 106
Стискам палци и на двете ви.
Ще чакам да пишите Disappointed Relieved

# 107
  • София /Абсурдистан
Аз чакам за скан още. Но има ново 20 с висока кръвна захар, само това ми липсваше сега...

# 108
Завърнахме се. Спират му хемото, резултатите му не са ок, след малко ще отиваме на дерматолог защото ръката му е цялата червена. Лекарите ще я умуват.

# 109
  • София /Абсурдистан
Смисълче, много съжалявам. Какво казват лекарите, защо спират химията?

# 110
Смисълче, колко химий ви бяха останали ?
Толкова ли са зле резултатите 😯

Лейди , нещо смята ли да те пропусне теб.- горката... дано поне скенера да даде добри резултати 🤗

Аз много се изморих с разходката до София... Два дена път и в София два дни разходки.... После два дни бях на работа и вече съм гроги.
Днес предиобед свърших разни задачи   и сега лежа и си ближа раните Disappointed Relieved
Най-накрая си взех епитезата ...
Продавачката не пропусна да ми оплюе сутиена , че не бил хубав.
Не бил оригинален за протези и т.н.
Значи ако е закупен директно от Китай е гаден и смотан. Ако дадеш 60лв отгоре и го вземеш от тях става супер 🤔 Замълчах си , че на Амоена исках протеза и да не се карам с продавачката.....

# 111
Ние имахме назначени четири химии, като всяка беше разделена на две части, значи той има само една цяла и две половинки. Трябваше още една цяла да има, но не би. Резултатите му са по-лоши и от миналата седмица. Най-много се притесняват за тромбоцитите които са доста под минимума. И понежеееее, той има много алергии и какво стана не знам, но в неделя ръката му от лакътя надолу почервеня, получи и рани и синьо-черно петно. Та сега казаха край с химията. Почивка три месеца, после скенер и евентуално имунотерапия.
И аз не знам какво да мисля. Но съм оптимистично настроена, че ще се справи.

# 112
Ох , сега ме достраша и мойте резултати утре какви ще са Confused Левкоцитите предния път бяха паднали и инджекция получих като бонус Cry

Смисълче , какво казаха  докторите за ръката? От какво се е получило това?
Дано химийте да са били достатъчни ♡♡♡

# 113
DZ, добри ще са резултатите.
За ръката още не знаем, по-късно ще пиша, сега чакаме дерматолога.

# 114
Дано.
Пиши после...

Лейди , какво стана ?

# 115
Двама лекари го гледаха, смятат че понеже той е много алергичен се е докоснал до нещо без да усети и един крем да използва който той си го има.
Така, че излизаме във ваканция от болницата 😂🎉

# 116
Смисълче , то не е за честитене ама... весело да си изкарате и само позитивни мисли Hug и да няма нужда  повече от лечение.  Да не ни изоставиш сега - пиши да знаем как сте Hug

# 117
Аз днес си взех протокола за епитезата и утре ще ида до Амоена да видя какво ще ми предложат.Тези който се покриват само от парите от протокола дали са добри.DZ ти каква си избра?

# 118
Мери , даже не знам че има видове Joy
Каквато ми даде жената... само размера ме вълнуваше да е точен.
Чакай да видя кутията ....
Essentral 2S  100% силиконова.
Точно 132лв. Даже и готови напечатани фактури имат за тази стойност....няма да го коментирам..

Имам една китайска от АлиЕкспрес -разликата е в размера и цената.
Тази от Али ми е подарък от една колежка - беше й голяма , а на мен малка. Но два месеца ми вършише чудесна работа. Формата , тежестта , мекотата 1 към 1
Цената е около 30 лв
Ако не беше помоща от социалните  щях да си поръчам от Китай Close

# 119
Lady, какво стана, сто пъти поглеждам няма те още.

Общи условия

Активация на акаунт