Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 70 494
  • 797
  •   1
Отговори
# 120
И аз все поглеждам Sad

# 121
  • София /Абсурдистан
Ей ме. Кръвните показатели са зле, сложиха ми Зарзио, има анемия и много ниски показатели. Много високи пък чернодробни показатели, по 2 референтни норми за всеки. Притеснява ме високата кръвна захар, почти 8. На целия ми хал само започващ диабет липсваше.Онколога каза, че е от химията, но не каза как да се справя с това. Резултатите от скана чак във вторник другата седмица на контролния преглед. Това е за сега.
Да казвам ли, че все едно бързия влак е минал през мен, такава умора, а в къщи и миУто ми пили нервите, все едно имам 3- годишно в къщи...

# 122
Lady, гадост. Тази химия помага ама до като човек и види ползите минава през кошмар. Това последната ли беше преди операцията?
Доктора (любимия) какво казва?

# 123
  • София /Абсурдистан
Имам още 2 химии преди операцията. В случай, че не е помогнала, ще ме пратят на операция, но аз знам, че е, нали ходих на ехография скоро и се показа, че има постижения.
Домашния доктор каза, че ще помисли какво да препоръча и сега рови да гледа. Но може да се наложи да ходя при ендокринолог.

# 124
Lady, като знам колко е сложно при теб, като знам, че освен рачето имаш и други сериозни заболявания и си викам браво на това момиче, справя се перфектно, и докторът ти е добър 😍 голяма прегръдка от нас.
Аз разказвам понякога на мъжо за вас 😘

# 125
  • София /Абсурдистан
Да докладвам - домашния доктор ми направи диагностика на апарата и каза, че категорично това е реакция от препарати, а не е диабет и няма предпоставки поне за сега за диабет и щяло да отмине след химията. Поне това добре. Но за черния дроб трябва да се отмъкна при гастроентеролог по някое време.

# 126
Lady, много стероиди спомена напоследък , ти знаеш, всъщност , те водят до висока захар, високо кръвно, задържане на вода. 2х над референтните за чернодробните е сигнал за отнемане на лекарства докато се успокоят нещата , но ултразвук на черен дроб си трябва клинично. Прегръдки !

# 127
  • София /Абсурдистан
Знам, че е от тях, ама заради алергиите ги слагат. Имам полимедикаментозна алергия и никога не се знае от каква глупост ще ме стегне. На практика по 3 седмици месечно съм на високи дози стероиди. Вече качих много килограми от тях. Имам прекарани 2 отока на Квинке, на втория едвам оцелях и като го чуят това лекарите, не ме пипват без да съм ги взела. Трябва да избирам - или без тях, или лечението. За сега докато не свърши лечението, няма как да ги спра, а като свърши, тогава ще мисля за фигура и всичко останало. Другата седмица ще се отмъкна при гастроентероложката да ме види и на ехото. Не знам какви лекарства трябва да отнемат, онколозите казаха, че това е от химията. Тя няма как се отнеме. Аз друго пия Диклофенак за артрита, че друго сега не може,а без него пък не мога да ходя, Валтензин+ и Моксогамма за кръвното, че и без тях не може и Вердин за черния дроб. Кръвен здравец и коприва не ги броя. Само това.

# 128
DZ, успех днес!
Lady, как се чувстваш?

# 129
  • София /Абсурдистан
Аз пак почнах да залитам, което значи, че кръвните показатели пак паднаха. Ама ще чакам половинът да се прибере и да ме стабилизира някак си. Този път нещо се сбъка хептен при мен.

# 130
Ужас Lady, дано домашноят доктор оправи нещата.
Мъжо пак заспа, ужасно изморен се чувства. Днес му купих цвекло, ананас, ядки въобще всичко което прочетох, че е добре.

# 131
Ох, Лейди Disappointed Relieved
Може от времето да е нещо. И аз днес съм една омотана...
Ама доктора хареса кръвните показатели.
Даже каза , че няма да слагаме инджекцията за Левкоцитите .
Стафиците явно подействаха - благодаря момичета Kissing Heart
Голямо чакане чаках днес....
От 7.30ч до 12.30ч
Тук на тази опашка.
Там на онази...
Хоп и тук... хоп и там....
Много се сдухах пак... само при мисълта , че ще ме *вържат* утре и в неделя.....
Нервата не ме държи. А й направих грешка днес да слушам диагнози .... кой разсейки , кой втори път на химиотерапия..... сама съм си виновна допълнително се сдухах...

Смисълче,
Включи му и сутрин сока от накиснати стафиди.
Моя мъж в сока от цвекло ми слага морков и кисела ябълка и много лед....
Прави ми го като коктейл с украса Joy
Запушвам носа и си представям , че съм на плажа с готин коктейл
Скрит текст:

# 132
DZ, така се радвам, че се записа и, че изследванията ти са добри 😍 и тези черни мисли къш веднага да се махнат, кой ще носи на шампиона раницата а, нямаш време за глупости. Ей го септември не остана.
Току виж съм долетяла да си нагледам имотите около вас и лично ще те посетя 😂.
Колктейлчето изглежда прекрасноооо, браво на бармана.
Ще се пробвам да го направя.

# 133
Смисълче , аз още по обяд писах , но интернета нещо прави парчета и не се е публикувало. Добре , че влязох да погледна нещо Grinning
Хихи, аз кой друг.
Нали е шампион няма да се изгърбва я Joy
Със смесени чувства чакам Септември.
Свършва химията и започва новата учебна година Joy
Така се отпуснахме тази година покрай мен , че.... ако завърши с 5 ще си ударя гъза в тавана Yum

# 134
Божеееее как 5 бе, аз съм сигурна, че детето ще те изненада, ще видиш. Сега му дай да се забавлява ваканцията и дано имаш сили да отидете някъде поне за малко да смениш обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт