Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 756
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
Излезли са ми резутатите от повторната хистология.
Тройнонегативен си ми е квартиранта - потвърди се.
За добро или за лошо това е......

# 661
  • София /Абсурдистан
Днес ми правиха биопсия на кожата, за да видим какво точно трябва да се маха. Цялата съм надупчена и набодена. В понеделник резултатите ще излязат и евентуално във вторник или сряда ще ме оперират. Стискайте палци. А утре пет скенера да видим какво ще покаже. Писна ми да ходя вече по такива мероприятия, а то и края не му се вижда ...
Дано поне да има отърваване  Praynig

# 662
Лейди , дано резултатите да са добри.
Ще стискам палци за операцията Hug

# 663
  • София /Абсурдистан
И аз на теб стискам палци! Чувала съм, че при тройно негативният квартирант битката е по-упорита. Ама дали е истина, знам ли и аз вече. То лесна и бърза битка с него няма.

# 664
  • София
Е, чак пък по-упорита... по-скоро разчиташ основно на химия и лъче, няма прицелна терапия като херцептин или пък хормонална терапия.
Имам позната с такъв тройно негативен и си е съвсем добре години по-късно.
Лейди, стискам палци!

# 665
  • В царството на игрите:)
Е, чак пък по-упорита... по-скоро разчиташ основно на химия и лъче, няма прицелна терапия като херцептин или пък хормонална терапия.
Имам позната с такъв тройно негативен и си е съвсем добре години по-късно.
Лейди, стискам палци!
Точно така и хубавото при този тип рак е, че след петата година вероятността да се върне е почти нулева. Във всяко лошо нещо има и нещо хубаво Simple Smile

# 666
Благодаря Ви , момичета Hug
Точно от това имах нужда , че пак се зачетох в статистиките Cry
А те хич не са красиви.....

# 667
  • София /Абсурдистан
Хич недей да четеш разни страхотии! И това ще мине!

# 668
  • София
DZ, и аз съм с тройно негативен, не беше капсулован и си имаше 3- 3,5 см "пипалца" и беше стигнал надкостницата на ребрата... и ей ме на, 18 години по- късно.

Стискам палци, Lady! Hug

# 669
Здравейте!Писах в другата тема,но момичетата ме насочиха тук.
Включвам се сега с въпрос за моята свекърва.Оперирана е на 15 май от дуктален карцином на гърдата,отстранена е цялата жлеза и вече 2 месеца и половина продължава да събира течност на мястото на операцията.Лошото е,че няма никакви признаци да спира скоро.В началото ходеше в съседния град,където е и оперирана, за тази манипулация.Посещенията и бяха два пъти седмично,но докторът и е казал,че е добре да е всеки ден"точенето",за да залепнели тъканите и да заздравее по-бързо.Това не ми се вижда никак нормално толкова време да продължава секрецията.След операцията бяхме предупредени от хирурга,че при нея ще продължи малко по-дълго секрецията,понеже била "пастьозна",разбирайте пълничка.Но тя никак не е нещо извънаредно като килограми .Принудих се аз да извършвам тази манипулация всеки ден.Вадя по околло 50 сс течност и не падаме под това  количество.Лошото е,че и докторът няма обяснение за този проблем Rolling EyesНаправо не знам как да процедираме.
Здраве и сила ви желая!

# 670
Момичета , Благодаря Ви!
Имах нужда от подкрепа Hug

m1ma, на мен също ми точиха дълго време течност. Около 1м ходих редовно.
Пробвах да увелича или да намаля течностите , които поемам - не влияеше изобщо на лимфната течност....
Почна да се затопля времето и се налагаше да си разкопчавам якето , затова почнах да слагам сутиен и протеза. Явно натиска който правиха помогна . Количеството течност рязко намаля. Може и съвпадение да е , но от 13 спринцовки изведнъж паднах на 5-6.
И при мен казаха , че е от кг. Но изобщо не мога да кажа, че съм дебела.  Да излишни кг имам , но не и дебела....

# 671
  • София /Абсурдистан
Хм... не трябва ли да се пие антибиотик в таква случаи, чудя се. То и аз имам излишни кг, другата седмица ще се види и при мен как ще е.

# 672
  • Варна
Благодаря Ви , момичета Hug
Точно от това имах нужда , че пак се зачетох в статистиките Cry
А те хич не са красиви.....

Махни ги тия статистики. Не ги чети повече. Цифри и проценти нито помагат, нито лекуват, други неща са от полза. Гледай тук в тази тема примерите. Ако трябва моя си статистика да вадя за последната година и кусур на база останалите случаи, споделени в темата, ще излезне, че над 99% сме с добри прогнози. И то без значение къв е ракът.

# 673
  • София /Абсурдистан
Аз съм набодена и чакам за пет скенера. От вчера до сега много хора ми се обадиха и ми казаха да изчакам и да не се оперирам на толкова ретроградни планети, че не било на добро. А от 16- ти ще затварят болницата за месец. Нямам намерение да чакам до средата на септември обаче. Бързам да ми се махне от главата и този дерт.

# 674
  • Варна
Лейди, добри резултати от скенера ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт