Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 737
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
DZ, статистиките и аз ги четох в началото, но после реших, че ние ще сме от тези с хубавите проценти. И да знаеш, че и ти ще си от тях 😍
Лейди, успех! И дано бързо ти кажат резултата, че това чакане е най-стресиращо.

# 676
  • София /Абсурдистан
Лейди, добри резултати от скенера ти пожелавам.
Мерси и а дано! Би трябвало утре да е готов резултата или в понеделник. То и биопсията ще е готова в понеделник също.
Никой да не чете статистики, всеки случай си е сам за себе си.
Смисълче, вие добре ли сте?

# 677
Ние сме добре. Даже неговото си другото белодробно заболяване го е оставило сега на спокойствие. Не знам от жегите ли е, сухият въздух, но е ОК. А според статистиката.....не би трябвало да му е чак толкова добре.

# 678
Смисълче , радвам се че сте добре Simple Smile
Лейди , успех на 5 скенера. Да ти кажа при моята операция изобщо не съм гледала какъв Меркури е. Няма как заради някакви планети да отложиш операцията с месец и половина ...

Благодаря на всички за милите думи Hug
Заради мен и семейството  ми съм длъжна да мисля позитивно Hug
Най-вече го дължа на сина ми. Стягам се и гледам позитивно напред.  С Божията помощ всички ще се справим Hug

# 679
  • Варна
Браво, Смисълче! Поздрави специални да му пратиш на твоя съпруг. Радвам се, че нужния кураж и утеха е усетил в твое лице и сте вече извън ония уж достоверните статистики. Прегръдки! Човек наистина е много по-силен, отколкото осъзнава, малко трябва само тези сили да се отключат. Simple Smile

Оливка лека е, но е добър пример. В хирургиите лежах с майка на мъжко чадо на около 10 годинки. Жената беше шокирана, дори си позволи да се разплаче като чу диагнозата, не заради себе си обаче, не от слабост, а заради загриженост за близките си. Има до себе си обаче единствено един мъж инвалид и най-ценното детето невръстно, няма баби, няма дядовци, стринки, лели... Редовно се чуваме с нея година мина вече, на всеки мой въпрос от рода "По-добре ли си?", получавам отговор "О, дааа! Аз просто нямам друг избор!". И тя извън статистиката между другото, даже я гледат като извънземно лекарите и се чудят как се възстановява и държи юздите.

# 680
Аз без вас нямаше да се справя 🌸

# 681
Имам въпрос за *любимото* на всички червено цвекло Stuck Out Tongue Winking Eye
Как го пиете ?
Всеки ден ли ?
Почивка правите  ли ?
Какво количество ?
След химиотерапията продължихте ли с него ?

Лейди , има ли резултати от скенера ?

Мите , как си ?
Не си писал откакто писа , че лекарството ти е пристигнало  ?

# 682
  • В царството на игрите:)
Аз пиех по една водна чаша сок от червено цвекло, ябълка и две - три капки зехтин всеки ден по време на цялото лечение. Така и не ми стана приятно, но издържах. Simple Smile Никога не съм имала проблем с кръвните показатели по време на химиите, но едва ли е само от цвеклото - по - млада бях и по - издръжлива явно WinkГодина по - късно реших пак малко да попия сок, но и двата ми опита завършиха с повръщане и реших да не се насилвам и, че явно съм си взела дозата. Сега ям от време на време цвекло на салата /много обичам/ като мезе за ракийката Simple Smile

# 683
  • София /Абсурдистан
Ехооо здравейте! Идва ми да си тупна д- то в тавана от кеф!!!! Имам ремисия! Взех резултатите, няма активност никъде, а лимфните възли са се свили много и също не са активни. Дава леко удебеление на кожата, със СУВ 1,5, което няма активност и не е туморен инфилтрат, това казаха. В момента рак нямам, което не ме спасява от операцията другата седмица де. Чакам резултатите от биопсията в понеделник. Ще махам жлезистата тъкан на двете гърди, ако всичко ще е ок с кожата и ще слагам импланти едновременно с това. После и другата операция, като при Анджелина Джоли. И края на септември съм на химия. Това е за сега.

# 684
🎉🎉🎉🎉🍸🍸🍸🍸Лейди, честито!
Само не разбирам защо ще те подлагат на химия след това.

# 685
  • София
Браво, Lady! Hug Толкова се радвам.
Цял ден те чакам да пишеш,  че всичко е ОК Kissing Heart

# 686
Лейди,все хубави новини от тук нататък.

# 687
Честито на Лейди на хубавата новина! Само хубави новини и хубаво настроение ти пожелавам!

# 688
  • София /Абсурдистан
Благодаря момичета! Химията след това ще е за да не се върне гадината след време. Херцептина ще трябва да е мининум 18 вливки, а аз съм направила само 6. Не знам какво ще решат на комисията после. Чак не ми се вярва от трети стадий та на никакъв, но машинката това показва и дано да е така!  Praynig

# 689
  • Варна
Рядко се трогвам и по принцип съм станала един емоционален ПЪН в последно време... или поне така аз си въобразявам... но с тия новини мила, Лейди, успя да ме просълзиш. Огромно благодаря между другото. Не само пожелах, молих се за тези добри резултати... и те взеха, че станаха реалност...
Казах ти аз, че всичко към по-добро ще върви, а!? Не те лъгах или заблудих, че с повече позитивизъм трябва да подхождаш, нали...???

Общи условия

Активация на акаунт