Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 798
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте! Пристигна  най-после моята отрова. И днес ми я вливат.
Напрежението някак спадна...продължаваме уверено.

# 601
Момичета, аз взех да се скапват, от сутринта имам хрема сега вече взе да ми се запушва носа, гърлото и то почва и главата и тя. Имате ли представа дали мога да пия нещо по време на лъчетерапия.

# 602
Мите , радвам се за теб Hug
От тук нататък само напред и положително мислене Kissing Heart

Теди , аз не съм компетентна с лъчето . Но поне разтвор с морска сол може да си правиш. На 200мл преварена вода 1ч.л. морска сол. Разтваряш и пръскаш.

# 603
Здравейте! Пристигна  най-после моята отрова. И днес ми я вливат.
Напрежението някак спадна...продължаваме уверено.
Midkoo, аз непрекъснато се чудя, как с тази напреднала наука във всяка една област не искат да лекуват рак! Представяш, колко по-сложно нещо е да измислиш скайп - да седиш вкъщи и да чуеш гласа на този дето е зад океана, да го видиш на монитора...Как е сложно да използваш космически спътник, за да послужи на хората като GPS....Някога  всичко това са показвали само във фантастичните филми на САЩ! А рак не искат да лекуват, не искат да ударят по раковата индустрия, защото ще стане война! Някои хора на гърба на онкоболните правят големи пари....Не искат да измислят дори нещо, което да не води до падане на косата при химиотерапии. Този косопад, тези перуки са  допълнителен голям стрес за болния човек! Никой дори не знае, защо едни хора оцеляват от рак на гърда, а другите - не! Видяла съм жени с рак в първи стадий и сега не са сред живите! Срещала съм хора с рак в трети стадий и вече повече от 10-15 години са в ремисия! Мразя интрига и конкуренция между лекарите с махане на гърдите! Скоро ми е казала една жена, че няма да се оперира във Враца, защото щяли са да й махнат гърдата, а ще ходи в някои друга клиника по София, защото там ще я запазят! Та трябва или не да се маха гърдата при нея? Интересно е дали са махнали гърдата на снахата на Началника на  онкодиспансер във Враца д-р Езекиев! Какво ли се е разпоредил той по София...като знае, колко е коварен този вид рак....

# 604
  • SHOOT ME 10 $
От както всички болнични заведения станаха търговски дружества, целта на нашето здравеопазване и да ни опазва от здраве. Отдавна е огкрито лекарство за лечение на рак. Отдавна на няколко пъти измисляха двигател с вътрешно горене който работи с вода. Но все им си случва по нещо фатолно на откривателите и потъват в забвение...

# 605
Момичета, аз взех да се скапват, от сутринта имам хрема сега вече взе да ми се запушва носа, гърлото и то почва и главата и тя. Имате ли представа дали мога да пия нещо по време на лъчетерапия.
На мен не са ми забранявали нищо по време на лъчето. Иди при ЛЛ.
За хрема, гърло и кашлица - всичко едновременно- ми действа перфектно геломиртол.

Ема, има различни видове рак на гърдата, едни се лекуват лесно, други по-трудно.

# 606
  • Варна
За мое лично успокоение и душевен мир предпочитам да вярвам, че медиците правят всичко по силите си да ни лекуват, а не да печелят от нас. Пък дори и по детски наивно да се заблуждавам. За човешкото тяло се знае вече доста, но не всичко е открито все още. Говори се вече за такива иновативни подходи, та чак като фантастични филми да ти звучат. Не убиване, а обучаване на раковите клетки, т.е. хем да се използва устойчивостта, бързото им делене, хем да ги направиш послушни като другите. Някои твърдят, че тази магия разгадае ли се е ключът към дълголетието, безсмъртието едва ли не. И по други пътища са тръгвали и пробвали да развиват начини за борба с рака. *Там пък обучение на имунната система. Основен проблем е, че туморът си е наш си собствен не е външно тяло, със същата РНК и имунната ни система не реагира агресивно към него, иначе ония там бели кръвни телца, които няколко вида бяха и няколко роли изпълняват знаете ли как мачкат в тандем всичко зловредно. Жива туморна клетчица няма да остане. Много хубаво звучи на теория и така подхвърлено от хора, които ги разбират тези работи, а не просто писатели на детски приказки блазнещо е доста, но нали се сещате, че подобен род подходи да се превърнат в гарантирано успешни и безопасни си трябва върху нещо или някой да се изтестват. Хора сме все пак, а не лабораторни мишки. Нямат право и не смеят с нас революционни открития някакви да правят на принципа проба-грешка.

* Химиотерапията е нещо подобно, но в много неусъвършенстван вариант. Прави точно това, което тялото ни отказва да направи, избива раковите клетки, за съжаление все още не подбира много-много и трепе и добри клетки, та си влачим странични ефекти и влошаване на показатели. Иначе след време ги виждам като на картинка изрисувани лечения, при които все по-пестеливо и щадящо за по-хубавата част от човека да се атакува болестта.

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 09:35 от Spirit Crusher

# 607
Благодаря за загриженоста мила  DZ!
Така е. Имам нужда и прекъсването изобщо не е в моя полза меко казано. Но, всички  доставчици на лекарства знаеш са мастити частници. И докато се разберат със здравната каса наново, ако изобщо се договорят ще мине достатъчно дълго време да ми занулят ЕГН-то.
На кого му пука... 
Мога още много любов да дам и да бъда обичан.
Много ли искам...?

Искаш необходимото за всеки човек.

# 608
  • София
Току-що минах ТЕЛК за втори път ми дадоха 70% за 3 години. Първата година беше 80%. Тези 70 са Ок, нали? Предполагам, че някакъв стандарт си следват...

# 609
DZ това въобще ама хич не е вярно, дори не се доближава до истината - няма един с един случай еднакъв - хората са с различни видове рак дори на един и същ орган, на различна възраст са, в различен стадий, с различни прогнози, различни други заболявания и общо състояние. Повтарям се, сори, ама е така. На мен например ми дадоха 72% първата година, после 64%. Въобще не го мислете и не смятайте и не се ядосвайте. Колкото толкова ...

Олив - 70% е съвсем ок. Ако ти бяха дали още 2 % картата за градски транспорт щеше да ти е 6лв., а не 20лв за месец, както ще е сега. И щеше да имаш 2 безплатни жп билета. + няколко стотинки повече към месечната пенсия. Това да ни е проблемът Grinning Ай честито, да получаваш дълги години пенсия и да почерпиш  Grinning

# 610
  • София
Такъв е стандарта преди и сега. Точно за това протестират майките.
Няма да се учудя, ако не бъдат подкрепени.
Защото никой не разбира, че аз например нямам нужда от ЛА или скъпо струващо лечение, но Мидко има / извинявай, но първосигнално за теб се сетих/.
Не може и не трябва всички под един аршин.
И за какво са ни тези Национално представени организации, които се субсидират от държавата с някакви хиляди левове, които не се знае къде отиват ? Някой да е чувал за тях или пък на някой да са помогнали в някой момент ? Аз не зная и дори не съм чувала. Но е възможно да съм член на подобна организация. Нали от 26 години се моткам в националния раков регистър.

# 611
  • София
Мерси, Фри! Аз градски и БДЖ транспорт не ползвам, та ми е все тая за отстъпките там.Blush

# 612
Аз да се отчета днес какви ги свърших Wink
Отидох  и си взех стъкалцата и блокчетата  от Патологията.
В понеделник ще са в Плевен при проф.Поповска за второ мнение. Късмет имам , че една приятелка  ще е там за седмица. Материал може да се изпрати с куриер , но вземането  трябва да е от човек .
Случайно попаднах на доктора , който ми е правил предишното изследване.
Като чу номерата и подскочи като ужилен. С много нагъл и ценичен език е този човек.
За какво ми били ?
То минало толкова много време - за протокола 6 месеца.
Нали съм си имала лечение вече , за какво ги искам сега .Какво ще правя с тях ?
Викам - така и така хормоните са негативни. Искам второ мнение да съм сигурна....
Пет мнения да съм била искала все му било тая Astonished
Толкова лошо ми беше едвам стоях , ако не беше другата женица дето ме обслужва/много мила беше/  щях да помета пода с тоя....
Явно засегнах професионалното му достойнство , но като му видях реакцията се съмнявам още повече за достоверността на резултата му Cold Sweat
Ще пиша другата седмица дали се потвърди резултата на професор Безгрешников или съм била права да искам второ мнение Simple Smile

# 613
  • Варна
Ха... че зелената мухоморка и тя е безценен дар Божи. Що тормозени зетя и снахи от зли тъщи и свекърви е отървала... Спасява от всякакви видове мъки Вовеки веков ако върху себе си приложиш...

Бързам веднага да се редактирам, че знам ли кой как ме е разбрал и кой на какъв акъл или възраст е...

Това с мухоморките беше ирония. Не хващайте гората за гъби! Стойте си вкъщи на сухичко, че и без друго дъждовно и недружелюбно го дават времето из цялата страна.

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 15:40 от Spirit Crusher

# 614
  • София /Абсурдистан
Стъклата и блокчетата са си при мен в моя шкаф. На мен първо ми казаха още при биопсията какво е, после ги пратиха в Токуда и накрая и в Сити клиник ги поискаха за контрола преди лечение - всичко налично + още един фактор изследваха там, излезе и на трите места едно и също, за съжаление си е това. Но трябва да има второ мнение задължително. Познавам няколко души, на които второто мнение беше различно и тогава се прави и трето мнение, идеята 2 от всичките мнения да съвпаднат.
Аз куркума си пия като добавка по 1 сутрин и вечер, ето тази https://www.himalaya.bg/product/372/kurkuma-turmerik-antioksidant.html

Общи условия

Активация на акаунт