Шести клас

• 47 375
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Изтървала съм и аз писмото. Пуснах заявка да бъда допусната до групата във фейсбук. Лично при нас нямаме шансове за високи резултати, но поне да не сме на дъното.

# 151
  • София
Здравейте,
Дали няма да е добре да "обединим" двете пощи? Мисля, че и в нашата поща има материали от 5 и 6 клас, които да са полезни и в 7 клас. Например, ако искаш да преговориш по някой от предметите? А материалите по математика са си "евъргрийн"Laughing според мен
Дидева, и всички останали, как мислите?
Дали да копираме някой неща в седмокласната в отделни папки или в dox за старите класове?
А сегашната може да пуснем на бъдещите шестокласници?

# 152
Изключително полезно ще е, особено ако част от разискваните промени бъдат приети. Материалът е много обемен и по естествен начин новите знания, дезактивират старите. Затова на всички деца ще им е трудно разширяването на формАта (не само на несериозните ученици). Т.е., дори произведенията да са изучавани, децата трудно, без ново предъвкване, ще изградят художествен образ или ще си спомнят точно реплики или цитати. Но май всичко това е леко преждевременно. Нека да получим (а дано) отговор от МОН и според него - да преценим обхвата  на помощните материали. Мъничко сме заразени от седмокласната треска - вярвам всички сме изкушени да надничаме при седмокласниците.

Тъй като много майки не са прочели своевременно изпратеното до МОН писмо, няма ли да е полезно под нов текст да се разпишат всички, нецитирани като поддържащи писмото, подготвено от Светкавица (повторна благодарност) ?

# 153
      Съгласна съм да се обедини пощата, независимо дали ще се приемат или не промените.Някои неща " си вървят" и без промените, аз всъщност отдавна не съм влизала в нашата поща и не зная какво има в нея.

Но пак се връщам на въпроса за даването на паролата- Ще въведем ли регламент и какъв?

# 154
  • София
И аз приветствам идеята за обединяване на пощите! За паролата също подкрепям да има ограничения в предоставянето й.

# 155
в тази връзка - докато още няма регламент Simple Smile, може ли някой да ми изпрати и на мен паролата и самата поща Simple Smile

# 156
Относно пощата - никога не е излишно да останат и материали от предходни години, независимо какви ще са промените за НВО.
За достъп до пощата - нека по- стари потребители и пишещи по-дълго време във форума и съответно в темата за 6-ти клас да решат достъпа до нея, за да няма неприятни изненади, тъй като доколкото разбрах ще получим и достъп до пощата на седми клас.

# 157
Може би е по-добре материалите да останат разделени. Ако в темите се действа колективно, пощата за пети клас ще се предава на следващите петокласници, тази за шести - на следващите шестокласници и т. н. Едва ли ще е проблем, ако ви дотрябва нещо от предходен клас да го намерите в съответната поща.

# 158
  • София
Здравейте. Бих искала да помоля и аз за детайли за пощата, за която говорите. И мен ще ме тресе треската догодина. Кога минаха тия години?! Сякаш вчера се тревожих, че няма да я приемат в детска градина.

# 159
Най-вероятно нямам шанс за парола до пощата предвид почти никаквото ми писане с това ми потребителско име (с Etti, с което по принцип влизах, но от служебната ми поща, която прецених да не ползвам занапред), подкрепям Дидева материалите да останат разделени.  Предполагам, че в процеса на писане ще се докажа като коректен потребител, пък и информацията тук за сега ми е полезна и достатъчна(може би, защото нямам представа какво има в която и да е поща). Освен това, считам че малко се разводнява информацията - поща, фейсбук, тук.... Вероятно не съм права, ще се ориентирам постепенно.

# 160
Ами и аз да се наредя за достъп до пощата. Кога минаха 13 години!!! Включих се преди толкова години тук, очакваща второто си дете!

# 161
  • На топло в неговото сърце.
Може ли и на мен поща и парола, моля?
И аз моля,за същото!Благодаря!

# 162
  • до морето
Ами и аз да се наредя за достъп до пощата. Да доста години минаха, децата пораснаха!!! Следващата година мисля, че ще ни е належащо. Никога не съм била от активна, но винаги съм ви следяла и съм получавала много полезна информация от вас. Благодаря предварително ако ме одобрите! Simple Smile

# 163
  • нейде там, където ....
Чета днес седмокласната тема и стана едно такова ... хем хубаво - за децата, които са доволни от резултатите си, хем напрегнато - че иде нашия ред, вече нашите деца са седми клас ... само дето ние сме в началото, там, от където те са тръгнали, преди около 365 дена.  Simple Smile

# 164
Чета днес седмокласната тема и стана едно такова ... хем хубаво - за децата, които са доволни от резултатите си, хем напрегнато - че иде нашия ред, вече нашите деца са седми клас ... само дето ние сме в началото, там, от където те са тръгнали, преди около 365 дена.  Simple Smile

И аз така. Направо се поболях тези дни. Интересна година ни чака Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Относно пощата - както решите, ама вземете предвид факта, че има много четящи и по-рядко пишещи, а и такива с "подновени" профили с нови потребителски имена, по чисто технически причини (като мен). С една дума - дайте ни шанс и на нас.

Общи условия

Активация на акаунт