Жилище и мисли

• 59 855
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 435
И преди съм го писала - ако има усещането, че в брака или връзката трябва да сте с "пистолети под масата", може би двамата не са достатъчно съзнателни за връзка. Ако няма усещане за сигурност, какво се тормозите с дела и документи?

И стига сте преписвали и предписвали, не сте на училище и не сте доктори.

# 436
Гледайте последния епизод на Откраднат живот да видите на какво е способен мъж за да докаже любовта си и да спечели една жена. Не само, че и е дал всичко, а на заем е взел за да и даде. Къде ги тия мъже в днешно време - само по филмите останаха. Ама ми пълнят душата

# 437
  • град-държава
Skrekkelig, сексът е удоволствие и за двамата, а не стока за продан, освен ако не си професионалистка.
Абе кой купува апартаменти за гаджетата си аз пак ще попитам?
Мноко филми гледате!
П.п.
Тя що не си докаже любовта като вземе кредит?

# 438
Абе не че нещо, но в България има ли чак толкова качествени жени, че да изискват толкова голямо доказване? Интересно ми е при такива претенции какво точно се предлага насреща...

# 439
Естествено, че е по-добре да поживят известно време заедно преди да се заженят. Не години, но поне няколко месеца. Хората не са съвсем същите, когато се виждат "на гости" като гаджета и когато действително са ти в дома и целия ви бит протича заедно. Какво значи "да си я ползва и като му писне"? То, ако е такава ситуацията, съвсем няма логика да се женят. А и какво "ползване"? Тя нали го обича и иска да е с него (уж)? Значи точно колкото я "ползва" той, толкова го "ползва" и тя.

Гледайте последния епизод на Откраднат живот да видите на какво е способен мъж за да докаже любовта си и да спечели една жена. Не само, че и е дал всичко, а на заем е взел за да и даде. Къде ги тия мъже в днешно време - само по филмите останаха. Ама ми пълнят душата
На мен пък - не. Точно такива свръх безразсъдни мъже не стават за сигурни отношения. Както смело и импулсивно се хвърля с 2та крака напред в рискове и кредити, за да впечатли жена, утре ще хареса друга и също така романтично и пламенно ще изхвърли сегашната като мръсно коте, и ще изтегли нови заеми за следващата.

# 440
Аз пък да попитам къде е нейното доказателство за любов? За неговото е ясно – или половин апартамент, или не я обича.
Тя обаче как точно му доказва любовта си? Ама така, материално да я доказва, не само на приказки.

# 441
Аз пък да попитам къде е нейното доказателство за любов? За неговото е ясно – или половин апартамент, или не я обича.
Тя обаче как точно му доказва любовта си? Ама така, материално да я доказва, не само на приказки.
Ами според някои хора явно като прави секс с него, което за нея е някаква страшна жертва и мъчение, но склонява да "му се даде" самоотвержено.

# 442
Аз обаче се чудя как се реализира парадоксът "всичко е общо в брака", а същевременно с това всеки знае техники за опазване на активите...

В брака.....когато двамата допринасят за общото благо.

Синът ми да си купи жилище със собствени пари и някоя да му го вземе, тъй понеже любов, доказателства, спокойствие.... А тя с какво ще докаже любовта си към него? Секс?  hahaha hahaha hahaha

…..сами ги научихме на безплатен и лесен секс, деца и слугинаж)…..

В това ли се изразяват отношенията между хората?!?.....Хммммм newsm78

Сексът, доколкото ми е известно, е и за двамата.
Децата са общи.
С кое точно се "слугува" на мъжа?!? ММ чисти и поддържа къщата наравно с мен.

# 443
Пет пъти я питах, сега шести, а дано отговори.

# 444
Е, сега, тя е романтичка, от рядко срещана порода, която се жени с мисълта да е завинаги:) и затова изисква много от мъжа.

За мен реално съжителството без някаква сигурност наистина си е използване - щото може да сме си гаджета за кеф, вместо да си душкаме чорапите и да се тестваме. Реално ако наистина се харесваме, някои дреболии не могат да прекъснат връзката. Битовизми винаги ще има, та затова заживяването на ранни години е загуба - щото вместо да има интрига, чaкани срещи и интересен живот, има овъртолване и скука, когато не му е времето.

Та така, младите момичета не осъзнават какво губят с тия тестови съжителства. Хората са го казали - моминство-везирство, а те зорлем се врат да живеят скучния живот и да се гледат изпод вежди, тестово...

# 445
Ами според някои хора явно като прави секс с него, което за нея е някаква страшна жертва и мъчение, но склонява да "му се даде" самоотвержено.

То и секса и ако е такъв тъп и безличен, както постовете, нищо чудно, че не е получила 5 квадрата от боксониерата.

# 446
Skrekkelig, сексът е удоволствие и за двамата, а не стока за продан, освен ако не си професионалистка.
Абе кой купува апартаменти за гаджетата си аз пак ще попитам?
Мноко филми гледате!
П.п.
Тя що не си докаже любовта като вземе кредит?

Имала съм гаджета САМО за временна употреба както се казва и това е било предназначението им  - кефели са ме но не са били партия за женене. И никога не съм изисквала да ме черпят (ако сами предложат ОК разбира се), още по-малко да ми приписват имоти - категорично бих отказала, защото си знам намеренията - че НЕ са сериозни - и не заслужавам да ме вземат насериозно и да инвестират чак толкова в мен и накрая да ги разочаровам - точно щото и аз на тях и те на мен са ми за ЗАБАВЛЕНИЕ само. Но авторката прави план за се жени и очаква от него същото. И той трябва да и докаже че има същите планове или да и даде да разбере, че му е само за удоволствие и ако иска сериозна връзка да си търси сериозен мъж.

Децата са общи.

хора, много сте глупави, честно. Имайте предвид, че тук четат и мъже и в момента ви се присмиват на наивността

# 447
Децата са общи.

хора, много сте глупави, честно. Имайте предвид, че тук четат и мъже и в момента ви се присмиват на наивността

Сигурно е така!

Браво на теб, че си толкова хитра и умна! Peace

# 448
Та така, младите момичета не осъзнават какво губят с тия тестови съжителства. Хората са го казали - моминство-везирство, а те зорлем се врат да живеят скучния живот и да се гледат изпод вежди, тестово...
Абе хич не е скучен живота на двама млади човека без родителски контрол наоколо. Grinning

# 449
  • София
Като чета темата, сексът е превърнат в услуга, остава само касовия апарат и да се внася и ДДС-то към държавата...То на днешно време човек да не смее секс да прави, че като няма и предварителен ценоразпис, после я мазето, я цялата панелка ще отнесе доставчика на услугата...

Общи условия

Активация на акаунт