Жилище и мисли

• 59 407
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 260
Не бе, брокерче, оферта дай. Ама да е смислена. Не като поискам 3 спални, да ми дават такъв с 2 и нишичка, дето можела да стане на спалня, ако примижиш.

Текущият - на средната, на нея й е на късмет. Ако не беше се родила, нямаше да го вземем. Иначе мястото си е култово и е яко "орлово гнездо" за студенти, ако останат в Пловдив, им го оставяме да си правят студентски рай и купони, а ние бягаме някъде на тихо.

Ето пример за булшит:

https://www.olx.bg/ad/nov-s-3-spalni-bez-komisionna-CID368-ID7tW … x.html#368126f348

Наглед ОК, новичко и широчко. Обаче - изглежда съмнително. Не се знае ще има ли акт 16. Освен това се намира на къра.

Абе не искам да купувам и да стоят празни, искам жилище за живеене, приятно. Не инвестиция. В момента имотите не са инвестиция, щото пирамидата яко се клати - след 20 години няма да е милион това жилище.

Обаче се опитват да ми продават някакви неща за инвестиция, дето щяли да ми донесат много пари. Бе какво ме греят пари след 30 години, тогава може да не съм жива. Искам тук и сега хубаво.

# 1 261
Не бе, брокерче, оферта дай. Ама да е смислена. Не като поискам 3 спални, да ми дават такъв с 2 и нишичка, дето можела да стане на спалня, ако примижиш.

Текущият - на средната, на нея й е на късмет. Ако не беше се родила, нямаше да го вземем. Иначе мястото си е култово и е яко "орлово гнездо" за студенти, ако останат в Пловдив, им го оставяме да си правят студентски рай и купони, а ние бягаме някъде на тихо.

Малката ли е хубавичката?

# 1 262
Опа, докато е сега момента, ще може ли да сгодиме средната ти дъщеря за нероденото малко графче, за да си спесим ние с мъжът ми да трябва да му купуваме нещо?

# 1 263
Еленна, ако сте решили да го пращате да живее в Пловдив, та да се очовечи - давайте го, да си избира. За британското кралско семейство надежди нямам, те ще вземат снаха от Субекваториална Африка, преди да се сродят с българи:)

Средната е хубавата. Малката е мой клонинг, с позитивен, слънчев и тотално зъл характер.

# 1 264
  • Куциндрел

Ай, трета дъщеря ли чакаш?  Flutter

# 1 265
Е, не е хубаво така - на хубавата да оставите апартамента, пък нетолкова хубавата да остане без нищо. Гледайте да вземете и на нея нещо.

А, аз не разбрах, че са 3 дъщери. Мислех, че две има, плюс сина. Тогава още по-трудно ще е.

# 1 266
Не, средното дете имах предвид. С моя късмет не смея да пробвам пак, че ще станат близначки.

Въпросът е, че в момента не ми е спешно някъде да си заровя парите. Ако толкова ми дотрябва трета спалня, ще поживеем под наем, ще тестваме квартали или градове. Защото изобщо не смятам, че ако дам N пари за имот, след 20 години цената му ще е милиони и ще има опашка да ми го купят.

Освен ако още с купуването не го обявя пак за нахално висока цена, ако някой се хване.

# 1 267

Ето пример за булшит:

https://www.olx.bg/ad/nov-s-3-spalni-bez-komisionna-CID368-ID7tW … x.html#368126f348

Наглед ОК, новичко и широчко. Обаче - изглежда съмнително. Не се знае ще има ли акт 16. Освен това се намира на къра.

Абе не искам да купувам и да стоят празни, искам жилище за живеене, приятно. Не инвестиция. В момента имотите не са инвестиция, щото пирамидата яко се клати - след 20 години няма да е милион това жилище.

Обаче се опитват да ми продават някакви неща за инвестиция, дето щяли да ми донесат много пари. Бе какво ме греят пари след 30 години, тогава може да не съм жива. Искам тук и сега хубаво.

Не съм брокер, но я виж това:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15213827272024 … k=3s5e35&f1=1
Първи етаж, т.е няма да те е страх, че някой ще падне от балкона. Не е 150 000 евро. Ремонтирано е без да е лукс, но изглежда съвсем човешко. 105 м2. Има 2 бани.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d14975255316796 … k=3s5e35&f1=1 - този има и много симпатична гледка. 4-стаен. 200 м2. Ти ще си го предекорираш да е в твой стил...

# 1 268
Първи етаж е булшит. Освен това има само 2 спални. Такъв вече имам. А и около Мараша бях преди няколко дни - мизерийка, презастрояване, лабиринт от улички, ужас.

Вторият най-вероятно е без асансьор. И е някакво стародревно строителство с неизвестни качества. И най-вероятно е по-близо до Шахбазян и циганската махала, отколкото до Семинарията.

Гледала съм ги. Не бих си дала парите.

# 1 269
Ох, успокоих се, че така се притесних тая сутрин като се озовах в Софийската кофа след изхарчването на онея 600 лева от последния наем. Но ето, имало смисъл да пиша и следя, сега графчето е уредено с най-хубавата дъщеря на Сирената при това няма и да хване въшки! Много ми олекна.

А, иначе, хора, вие сериозно ли давате оферти къде да си купи Сирената апартамент?

# 1 270
Нека дават, да видя кое се смята за хубав апартамент и кое "си струва". Щото в повечето случаи е смешно.

В смисъл - казват ти "прекрасен имот в Стария град" - разбирай - по-скоро по границите на Хаджисан Махала:)

# 1 271
А да питам, колко най-рано след раждането може да го засилим към Пловдив към тъстовете да го гледат...щото тука, само ще му развалим потеклото с разни институции и липса на пиано у нас.

# 1 272
Гледай поне да се е отбил, че уволних дойката.

# 1 273
Аз през цялото време мислех,че говорим за покупка на имот с цел инвестиция ,а някак ,,неусетно,, се премина към търсене на мечтаната къща на Сирен,която още не е построена в Бг.

# 1 274
Кажи за имота с цел инвестиция: каква годишна доходност да очаквам и какъв е рискът. И не ми преразказвай сценария с флипването, не съм тъпа да се хващам на вариация на пирамидите.

Какво ще рече имот с цел инвестиция? че може да купиш каквото и да е там, дето са настроили, и ще имаш опашка от наематели и купувачи? Айде бе...и един мармот...

Общи условия

Активация на акаунт