Сватба 2018 - IX част

• 44 502
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Strawberry радвам се,че съм полезна.
Мирослава много е красива роклята,желая ти безпроблемна организация.
Иве не се притеснявай все пак мисля ,че ще имате супер снимки.

# 511
Ето ги моите подаръчета за гостите. Отгоре ще има лепенка с имената ни и датата на сватбата

# 512
момичета имате ли впечатления от ресторант Лебед Панчарево? Единствено намирам негативно мнение от 2013 което е публикувано просто навсякъде, но друга информация не, дали са се променили нещата все пак са минали доста години?
Мисля, че им е висок кувертът, но може да поискате оферта.
Сиси, много е сладко бурканчето с мед!

# 513
момичета имате ли впечатления от ресторант Лебед Панчарево? Единствено намирам негативно мнение от 2013 което е публикувано просто навсякъде, но друга информация не, дали са се променили нещата все пак са минали доста години?
не е,  от 53 до 60лв

# 514
  • София, България
Amisuy, видях в другата тема, че ще гледате Вила Екатерина. Имай в предвид че за 80-90 човека може би няма да ви удостоят с почти никакво внимание. Там си искат минимум 110-120 човека. Ако ли не, кувертът за  такава бройка ще ви е поне 85-90 лв. Моля те сподели и в нашата тема след срещата какво са ти казали Simple Smile

# 515
Да ще споделя задължително, в търсене съм на някакво по-различно място. Не искам просто някакъв ресторант, но повечето сме от София, и други градове отпадат като вариант.

# 516
не е,  от 53 до 60лв
Да, но много зависи какво се включва в тези 60 лв. и колко всъщност ще искат да доплащате за различни неща.

# 517
На сестра ми сватбата беше там преди две години. Бяхме около 50 60 човека. Цените бяха (по спомени ) 60 70лв. Тази година  когато сестра ми звънна да пита там за нашата сватба цените бяха следните 80 90лв. Като сестра ми бяха платили и пари за "терасата" ....сега не се плащало за това,но пък цените са страшни просто...

# 518
  • Beyond the stars
Пф за тези цени във Вт и нощувка може да се включи  Crazy Laughing

# 519
  • Варна
А тези куверти по 90 лева какво включват?

# 520
Нямам спомен...беше преди 6 месеца и като чух цените се отказах да питам какво включват. При сестра ми (по спомени,че беше доста бурна сватба и от танци много много не помня какво имаше) салата беше уникално вкусна,за основно бяха избрали някакъв стек (в случая отвътре беше кървав,лично аз не мога да ям месо ,от което се стича кръв) но пък те си го харесаха. Имаше интересни хапки и това е. Наистина някои неща не ги помня изобщо. Всички казваха тортата колко била хубава,е изобщо не помня кога съм яла торта Flushed

# 521
Сиси бурканчетата са станали много сладки.
Момичета като чета цените които са ви казали за куверти се радвам, че нашата сватба ще е Бургас.После се чудят хората защо не правят сватби... Close

# 522
И аз се шашкам с тези цени... нашите куверти бяха 37лв, всичко беше много вкусно и хората преядоха. Grinning

Много сладки бурканчетата с мед!

На нашата сватба сутринта валя доста силно, беше мрачно и студено. Когато дойдоха да ме вземат вече беше спряло, когато влизахме в ритуалната зала, пак започна да вали. След ритуалната отидохме да си направим няколко снимки преди църквата и там леко валеше, та имаме и дъждовни снимки. След църквата вече беше спряло и дори стана много слънчево и топло и имаме и слънчеви снимки. Simple Smile Всичко е до късмет, но и аз много се притеснявах.

Amisuy, много хубаво, че си имала късмет с роклята от алиекспрес, но не се ли притесняваш дали ще ти става след 1г? Може ли да се регулира?

Като се сещам преди година и нещо как гледах темата на булките за 2017 и като виждах, че сватбите им са след 5-3-1 дни и си мислех колко ли е вълнуващо, а колко много време има до моята сватба, сякаш цяла вечност беше, а ето, че мина. Simple Smile Сега да ви кажа ме напряга това, че всеки ми говори за деца... ние много искаме, но към момента се налага да изчакаме и аз не искам на всеки срещнат да се обяснявам кога възнамеряваме да имаме деца, а чак ме спират и ме питат дали има нещо друго интересно около мен, освен сватбата. Една позната продавачка в магазина до нас, която искаше да види снимките от сватбата, след това ме спира да ми обяснява колко били хубави и така се вдъхнови да ми каже, че сега чакали и бебето, че чак се изсили да ми пипа корема едвали не... ами малко се дразня, не е приятно и така питат и настояват хората, че изобщо не се съобразяват, че не знаят кой в какво положение е, може да имаме здравословни проблеми и да искаме, но да не можем да направим бебе... такива неща не се питат току така... ИЗЛЯХ СИ ДУШАТА.  Simple Smile

# 523
Sunflower, напълно те разбирам! И аз малко се дразня от въпросите около бебето. Когато - тогава. Не е нужно да се насилват нещата. Още си изживяваме емоциите от сватбата, те вече ме забремениха. Grinning

А цените на кувертите и мен ме сащисват. В центъра на Варна гостите ни преядоха, а кувертът бе 40 лв.

# 524
В София кувертите вървят от 45 - 110 лв. Като в повечето случаи влиза само храната и то често без тортата, както и без напитки или само с 1 мин. вода или безалкохолно и/или 50 мл. твърд алкахал.Всичко друго се доплаща или се плаща такса тирбушон за внесен от вън алкохол, безалкохолни. Такси за ядки внесени от вън, за чинийка за торта, за украса, за овъртайм, за изнесен ритуал, ако не запълниш капацитета на ресторанта и т.н. На пръсти се броят ресторантите, в които условията са изгодни и на приемливи цени. Не случайно някои ресторанти се резервират 1 или  1,5 г. по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт