Сватба 2018 - IX част

• 44 503
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета помагайте, като гледам държа на вън и прогнозата за времето, май ще ни върви "по вода". Дайте идея къде можем да направим фото сесията, ако навън се изсипе дъжд? Направо се отчайвам... Sweat

# 496
Вълшебство, страхотни снимки! Много сте хубави и тримата! Simple Smile

dchalova, много ми харесват халките, имайте едно а ум, че след време това матовото сигурно ще се изтрие и ще станат изцяло лъскави. На една колежка така гледах халката и тя ми обяснява, че била частично матова, но се изтрива това покритие.

Идеята за чашките и на мен ми допада, ще е хубав спомен.

Аз още никак не съм се обръщала към свекърва ми, тя живее в чужбина и всичко на всичко 2 пъти сме се виждали на живо. Изобщо грам на ми идва да ѝ кажа майко, смятам по име да се обръщам към нея, тя си го каза, че няма нищо против. Мъжът ми също се обръща по име към моите родители. Въпреки всичко смятам, че е до човек и усещане, тъй като още щом се запознах с майката на бившия ми приятел и си мислех, че ако съм с него в бъдеще, тази жена бих я наричала майко, но така и не се случи. Факт е обаче, че и до днес ми е слабост и ѝ честитя всички празници, както и тя на мен. Свекърва ми я уважавам за това, че е създала и отгледала мъжа, когото обичам, но това е всичко. Не мога да бъда близка с нея, не е мой тип човек.

# 497
Иве, кажи в кой град сте.

Сън, вие сте много екстремен случай, жениш се за сина й, пък си я виждала два пъти... Би било психопатско да я наречеш "майко".

Вълшебство, много сте сладки на босата снимка Simple Smile))

# 498
Така е, защото с мъжа ми сме заедно почти 2г, а тя се прибира веднъж в годината в БГ. Simple Smile

# 499
  • Варна
Иве, фотосесия може да направите и друг ден. Дори нашият фотограф го препоръчва за сватби, в които има търчане. Отиваш пак на грим и прическа и ще ти е по-спокойно.

# 500
  • Beyond the stars
Благодаря, момичета  Hug Слънчев да ви е семейния живот на всички!

gpym4e много готини чашки, свежи летни и идеални за лимонада. С някое тагче ще станат супер.

iveto_y не си разваляй деня от сега с такава настройка. Първо може да не вали точно за фотосесията.. второ дъждът не пречи на красиви и весели снимки, напротив Simple Smile Най-важното са вашите усмивки. Вземете си готини чадъри и пак можете да си направите фотосесията с кадри навън. Иначе покрай ЦУМ, ларгото, лоби на хотел/ресторант. Имаме много готини снимки от един подлез преди време със страхотни графити. И остава идеята за фотосесия в друг ден, ако е съвсем буря навън.
 https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=rai … mp;term_meta[]=rainy%7Cautocomplete%7Cundefined&term_meta[]=wedding%7Cautocomplete%7Cundefined&term_meta[]=photos%7Cautocomplete%7Cundefined

# 501
На нашата сватба валеше до ритуалната зала като спря малко след хорото пред вкъщи.Фотографа се притесни къде ще правим фотосесията,ако вали,защото ние искахме на една горичка с езеро както и стана де.За късмет там беше сухо и всичко мина по план.Иначе обсъждахме фотосесия с чадъри цветни,щеше да стане готино.

# 502
  • София
Момичета, сватбата е в Кърджали, а фотографа е от Хасково, от друга страна ние от София и си е невъзможно да е в друг ден. Мисля да се възползвам от идеята за цветните чадъри, пък каквото, такова.

# 503
blond_wimp много ти благодаря, идеите ти наистина са страхотни Heart Eyes
sea.sea да и аз мисля, че ще трябва пак да го споменем Grinning Със сигурност ще има пак някой неразбрал Joy
gpym4e   идеята за лимонада много ми допадна Heart Eyes

# 504
Здравейте, момичета! Прекрасни снимки публикувате и много полезни идеи намирам тук. Моята сватба ще бъде чак догодина, но ви чета най-редовно. Въпреки че имам цяла година, много ми се иска да организирам всичко навреме. Сватбата ще е в чужбина и само най-близките от България ще поканим. Затова и искам всичко да е готово по-рано, за да могат и те да си организират времето и пътуването. Съвсем случайно открих и роклята си в алиекспрес и рискувах да си я поръчам от там, докато я има. Оказа се най-сполучливата ми онлайн покупка. Размер, качество, цена, всичко точно. Желая ви щастлив семеен живот и красиви приказни сватби.

# 505
  • Варна
Съвсем случайно открих и роклята си в алиекспрес и рискувах да си я поръчам от там, докато я има. Оказа се най-сполучливата ми онлайн покупка. Размер, качество, цена, всичко точно. Желая ви щастлив семеен живот и красиви приказни сватби.

Добре дошла. А може ли да ми кажеш за колко време я дотавиха и , ако може, линк - по-скоро ме интересува търговеца, защото не всички в Алито са коректни Simple Smile

# 506
Съвсем случайно открих и роклята си в алиекспрес и рискувах да си я поръчам от там, докато я има. Оказа се най-сполучливата ми онлайн покупка. Размер, качество, цена, всичко точно. Желая ви щастлив семеен живот и красиви приказни сватби.

Добре дошла. А може ли да ми кажеш за колко време я дотавиха и , ако може, линк - по-скоро ме интересува търговеца, защото не всички в Алито са коректни Simple Smile
Въпрос на късмет е сигурно при тях-едни стават, едни не. Също гледам винаги реалните снимки в коментарите и така се ориентирам. Доставиха я за 10 дни до Англия.
https://m.aliexpress.com/item/32736048782.html?pid=808_0000_0101 … mp;    

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 10:12 от Miroslava Atanasova

# 507
  • Beyond the stars
Момичета, сватбата е в Кърджали, а фотографа е от Хасково, от друга страна ние от София и си е невъзможно да е в друг ден. Мисля да се възползвам от идеята за цветните чадъри, пък каквото, такова.

За Кърджали не мога да се изкажа, ама все ще има някой музей, хотел, козирка  Wink Под мост също стават свежи снимки. По-скоро го преговорете с фотографа, предполагам не веднъж е снимал в околностите. Ние имахме варианти за дъжд - общо взето същите места, ама под козирки и мост с чадъри.
Не се притеснявай - най-хубавите снимки стават в облачно време, не в слънчево  Peace

# 508
момичета имате ли впечатления от ресторант Лебед Панчарево? Единствено намирам негативно мнение от 2013 което е публикувано просто навсякъде, но друга информация не, дали са се променили нещата все пак са минали доста години?

# 509
  • София, България
Мирослава, ако няма да е голяма сватбата, ще се справиш без да разбереш дори. Роклята е много хубава, аз съм виждала реално тази рокля, но в друг цвят и наистина е супер. Heart Успешна организация ти желая.

Аз като се сетя, че моята организация свършва и ми става малко мъчно.
 Ама ей го на..., вчера в 1 през нощта,докато заспивах, се сетих, че нямам кърфици за бутониерите. Та ставах да си записвам на телефона напомнянка Sweat Smile Rolling Eyes

Amisuy миналата година моя приятелка беше кума там и останаха много доволни от всичко в ресторанта. Simple Smile Не знам какво е негативното мнение, но те нямаха оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт