Сватба 2018 - IX част

• 44 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Изобщо какви претенции има за твоята сватба.Не се ядосвай кажи както искаш така идвай,не е мой проблем.И като не и е удобно дай да се съобразявате,ами да питате всички гости кога им е удобно,че тогава да насрочите дата тогава.

# 556
  • София
Змия, тя пък се сетила сестра ти кога да излиза с претенциите.
Дай сега, понеже тя е твърде официална, всички да се съобразят с нея.

А бОли ме Wink
Ако иска и с бална рокля да дойде.

Аз за себе си съм си приготвила и бял бански и е много вероятно по някое време да остана по него.

А това са халките
Скрит текст:

# 557
  • София, България
Много са хубави халките, змия Heart

Вие имате много сложни роднински връзки... ние нямаме чак такива отношения. Братът на ММ изобщо почти не ми говори. Баща му все едно не съществува, няма да дойде и на сватбата. Единствено си общувам с майка му (свекърва ми), която е голям пич! Simple Smile Май съм нещо като късметлийка.
И до сега никой не е правил никакви непреценени изказвания. Или може и да е имало, но да не съм обърнала внимания. Аз малко си пускам незначителните неща да миинават бързо през ушите.

Момичетата за утре, iveto_y, успех! Пожелавам ви приказен ден! Wear Ring

# 558
Змия, много са хубави халките. Simple Smile

# 559
  • София
И аз живот и здраве ще ставам леля другият месец. Братът на мъжа ми ще си има дете. Аз ще си се чувствам леля, пък кой както иска да ме възприема. Очаквам най-много майка ми да ми честити Grinning

# 560
И аз живот и здраве ще ставам леля другият месец. Братът на мъжа ми ще си има дете. Аз ще си се чувствам леля, пък кой както иска да ме възприема. Очаквам най-много майка ми да ми честити Grinning

На мен само ММ ми честити и колежките ми на работа,че вече официално съм вуйна Grinning

# 561
  • София

На мен само ММ ми честити и колежките ми на работа,че вече официално съм вуйна Grinning

А да и колежките като почерпя живот и здраве и те ще ми честитят сигурно.  Mr. Green

# 562
Змия хич да не ти пука. Това е твоят ден!
Ние в началото имахме проблем със свекърите,изобщо не искаха сватбата да е в петък...то не бяха молби,то не бяха циркове. Даже бъдещата свекърва ми викаше,то в петък се женят само вдовиците и жените с втори брак....абе пълни глупости измисляха. Аз твърдо бях против сватбата да бъде в събота. Те тогава викаха ами направете я в неделя. Ами с ММ и двамата не искаме да е в неделя. Петък много ни харесва. Даже ми говореше то като е в петък,кой ще ви види. Значи който искам да ни види съм изпратила покани и то 5 месеца преди сватбата...абе щура работа Astonished
Халките са много красиви

# 563
Такса за чинии за торта? И такова нещо ли има? Astonished
Да, не помня в коя от теми, дали от 2017 или 2018 г. булка беше споделила, че са й поискали по 2 лв. на парче торта за нарязването и сервирането, и се водела такса чиния. Не се сещам обаче за кой ресторант ставаше въпрос. Със сигурност обаче не беше от популярните.

# 564
  • София
Да, не помня в коя от теми, дали от 2017 или 2018 г. булка беше споделила, че са й поискали по 2 лв. на парче торта за нарязването и сервирането, и се водела такса чиния. Не се сещам обаче за кой ресторант ставаше въпрос. Със сигурност обаче не беше от популярните.

Пропуснала съм го това... Ужас...

# 565
Ние такива глупости нямахме.Алкохол си внесохме свободно,мезета,ядки,вода,безалкохолно,сокове,тортата естествено.Лошото че бяхме до 1 часа,че даже и управителя казал на ММ в 12 и 30 още че можело да изпраща гостите.Какво да им каже,ако може да си отивате ли.Също когато ММ е занесал касите с безалкохолното и също мезетата(взехме повече естествено ММ се притесняваше да не да не стигне имахме 75 човека той взе за 100) управителя го попитал "Тези хора да не са биволи как ще изпият толкова нещо и мезето ти е много",казал какво остане ще го върне на фирмата от която сме о взели.На края на вечерта по всички маси беше отрупано с безалкохолно и мезета,а той на края каза че всичко изпили и изяли.Много ме хвана яд,защото реално хората си бяха тръгнали всичко стоеше по масите,а и настина беше много за толкова хора.Той си е прибрал мезето,а безалкохолното си е продал за негово.

# 566

Sea, това този брат ли, на когото ходихте на сватба в Лондон?

# 567
  • София

Sea, това този брат ли, на когото ходихте на сватба в Лондон?
Да, същият. Grinning

# 568

На нас в Арбанаси в един хотел ни искаха по 9 лв (ако не се лъжа за сумата) наем на маса. И ни стана интересно, ако не искаме да си наемем маса, къде точно ще сложат куверта си за около 50 лв. вероятно на  пода. В крайна сметка сложи ги към кувета тея пари, но не ги искай отделно (или може би е било опция ние да си донесем масите от вкъщи, не знам, сега ми хрумна това). Така че покрай цялото обикаляне се нагледах на какви ли не простотии Simple Smile

# 569
  • Варна
Колко много сте изписали!
Змия, много ми харесаха халките. А тъй като си на плаж, може да си вземеш някакъв изкуствен букет. Иначе наистина няма смисъл от свежи цветя.
Тя и моята сестра ми мърмори, че харесвам семпли модели рокли, трябвало да съм с корсет, не знам какво си, но аз ще си реша.
За обръщенията - "леля" ми казва само племенницата. Ако някое непознато дете ми каже "лельо", ми е малко обидно - не съм още някаква лелка. А аз казвам на сестра си "како", но не и "каке" Simple Smile
Всички казват, че във вила "Буров" било скъпо - там кувертите за 37-42 лева според менюто, което избереш, и включват и една напитка, 4-степенно меню, мезета и т.н. Няма да отварям сметка за допълнителна храна - мисля, че ще е достатъчна, само за напитки.
Сега си мисля какви средства да осигуря против комарите. Сватбата е на открито и дали да не раздаваме спрейове и лепенки на гостите?

Общи условия

Активация на акаунт