Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 867
  • 205
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За мен най-важно е да бъде безопасен, икономичен и бързонагряващ.

# 136
Това, от което се ръководихме при избора на бойлер, беше нивото на защита, обема на бойлера, енергоспестяването.

# 137
Въпречи, че не разбирам много от бойлери, при избора на нов определено за мен и моето семейство биха били важни сигурността и икономичността на уреда, неговият производител, размер, обем, цена.

# 138
Най-важно за мен е уредът да е безопасен, икономичен и на добра цена.

# 139
  • София
Важните неща за мен са безопасността, обема на бойлера, икономичността му, цената и производителя.

# 140
  • sofia
За мен всеки бойлер трябва да има всички възможни защити и максимално дълга гаранция, също така и възможност за дистанционно управление.

# 141
Като майка за мен е важно на първо място да е безопасен, пестенето на енергия, бързо загряване и бавно изстиване на водата.

# 142
За мен е важно да е осигурен със защити и енергоспестяващ.

# 143
На първо място за мен е сигурността и  удължената гаранция. След това ако може да бъде енергоспестяващ и на конкурентна цена.

# 144
  • Beyond the stars
На първо място -сигурността и максималното ниво на защита. Икономичност и бързо загряване са следващите фактори. Като гаранцията и дизайна също са ми в списъка.

# 145
  • Димитровград
Да има защита срещу прегряване. Да е икономичен.
И да пасва на съответното място.

# 146
Моят бойлер е точно Tesy. Избрах го преди 10 години заради отзивите за надеждност и показателите му за икономичност и система против варовик.
До момента нямам забележки и при други поводи бих избрала отново тази марка.

# 147
  • София
За мен най-важното е да е безопасен, след това - да е енергоспестяващ и бързонагряващ.

# 148
Заложила съм на Вашата марка и сме много доволни цялото семейство, бойлера е бързонагряващ, енергоспестяващ и надежден!

# 149
За мен най - важно е на първо място да бъде с максимално ниво на защита, да бъде бързонагряващ и енергоспестяващ и , да има антикалк система и не на последно място - да бъде на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт