Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 855
  • 205
  •   1
Отговори
# 165

Старият ми бойлер го почиствахме през няколко години от варовик. Сменихме го защото всяка година му сменяхме или нагревател или терморегулатор и на мен ми писна. От няколко години имам външно устройство, което трансформира котленият камък в друг вид минерал, който не полепва по нагревателите на уредите. Определено има разлика. Инвестицията си заслужава. Не знам защо производителите на електроуреди като бойлери и перални  примерно не заложат на такава защита. Още повече, че "уредът" се произвежда в България и не е обвързан с консумация на енергия или филтри. Умишлено не споменавам марка и производител, понеже смятам, че не е редно.

А защо е необходимо производителите да усложняват и оскъпяват уредите си, при положение, че не във всеки град водата е варовикова? Аз съм от София и стария бойлер като го свалих след 5г. гаранция, защото протече, нямаше абсолютно никакви варовикови налепи. При положение, че водата тук е мека, защо с покупката си трябва да дам и пари за "защита", която по никакъв начин не ми е нужна?
Като имате проблем с варовита вода, това си е ваша грижа, как ще се борите с нея. Има и бойлери със сухи нагреватели, и какво ли още не.
Ваша е грешката, когато купувате продукт непригоден за условията, в които ще се ползва.

# 166
Това беше просто идея. Не съм опряла пистолет в ничия глава Blush
В Русе водата е ужасно варовита и това беше решение за моето домакинство. А и оскъпяването е нищожно предвид стойността на самия продукт Hands V

# 167
За мен най-важното е да нагрява бързо, да е икономичен и сигурен. Предпочитам да имам топла вода 24 часа и искам спокойно да оставям бойлера включен дори, когато ме няма вкъщи. Важно също така е да с антиваровик система и да мога да ползвам водата директно за хранителни нужди.

# 168
  • Монтана
При избора на бойлер за мен най-важно е той да е икономичен,безопасен и бързозагряващ .

# 169
  • Карнобат
За мен е важно да е енергоспестяващ,икономичен и с много добра защита Simple Smile

# 170
  • Велико Търново
Kакво е най-важно за Вас при избора на бойлер?
Да е енергоспестяващ, да задържа за по дълго водата гореща, да затопля по-бързо водата, да има електронно табло, което позволява автоматичното включване и изключване на бойлера.

# 171
Да задържа водата гореща по-дълго време.Да може да се пуска и спира през интернет!Затова си купихме преди половин година modeco и сме много доволни за сега.

# 172
На първо място- сигурна защита. След това енегроспестяващ и икономичен.

# 173
Най-важното за мен е да е сигурен и да нагрява бързо.

# 174
  • София
Здравейте!
За мене е важно безопасност, бързо загряване, добра цена, да е енергоспестяващ и дълга гаранция. Затова съм избрала бойлерите TESY, защото смятам, че имат всичките качества.

# 175
Важно да е безопасен и икономичен,а също и по-дълга гаранция

# 176
За мен е важно да е енергоспестяващ, безопасен, с по-дълга гаранция и доказан производител.

# 177
 Най- важното е да е енергоспестяващ да има защита  и бързонагряващ

# 178

Старият ми бойлер го почиствахме през няколко години от варовик. Сменихме го защото всяка година му сменяхме или нагревател или терморегулатор и на мен ми писна. От няколко години имам външно устройство, което трансформира котленият камък в друг вид минерал, който не полепва по нагревателите на уредите. Определено има разлика. Инвестицията си заслужава. Не знам защо производителите на електроуреди като бойлери и перални  примерно не заложат на такава защита. Още повече, че "уредът" се произвежда в България и не е обвързан с консумация на енергия или филтри. Умишлено не споменавам марка и производител, понеже смятам, че не е редно.

А защо е необходимо производителите да усложняват и оскъпяват уредите си, при положение, че не във всеки град водата е варовикова? Аз съм от София и стария бойлер като го свалих след 5г. гаранция, защото протече, нямаше абсолютно никакви варовикови налепи. При положение, че водата тук е мека, защо с покупката си трябва да дам и пари за "защита", която по никакъв начин не ми е нужна?
Като имате проблем с варовита вода, това си е ваша грижа, как ще се борите с нея. Има и бойлери със сухи нагреватели, и какво ли още не.
Ваша е грешката, когато купувате продукт непригоден за условията, в които ще се ползва.

Здравейте,
На първо място благодарим за изпратеното предложение. TESY е компания, която винаги търси и анализира възможностите за нови ефективни решения, които имат потребителска стойност. Съществуват различни такива за предотвратяване или поне отслабване скоростта на процеса на отлагане на котлен камък. За съжаление, обаче, няма универсално.

Всички решения, разбира се, имат предимства и недостатъци и невинаги са приложими успешно. Техническото решение, което споменавате, е изследвано при нас. Тестовете показаха, че то работи само за жилища с нормално или средно-ниско налягане на водата във водопроводната система и не работи при ниски налягания на водата, които се срещат често и на много места. Второто слабо място на това устройство е неприятният и дори дразнещ на моменти шум, който то произвежда. Това е и причината TESY да не може да предложи за универсално това решение и да го влага във всички уреди.

Нашето предложение и решението, на което сме се спрели и което смятаме за универсално в много голяма степен, защото се е доказало в годините, е керамичният нагревател в Modeco Ceramic и Modeco Cloud. Повърхностното натоварване върху керамичния нагревател е изключително ниско и отделянето на котления камък много забавено като процес. В някои региони, в зявисимост от твърдостта на водата, дори няма такова.

Поздрави,
Екипът на TESY

# 179
  • Велико Търново
За мен е важно на първо място да е сигурен ☺ Освен безопасността най- важно ми е времето, за което стопля водата, защото често я искам веднага 🤣

Общи условия

Активация на акаунт