Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 862
  • 205
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Сигурно по цена ще си го избера, защото нищо не разбирам Innocent

# 181
Преди година трябваше да си купуваме бойлер, нещата които гледах бяха да е икономичен, да стопля водата бързо и да е на добра цена.

# 182
Без бойлер сме в момента, а спирането на топлата вода от Топлофикация наближава със страшна сила. Sad
Бих избрала малък по размер, за да не заема място и да е безопасен.

# 183
За мен е важно да имам топла вода винаги, когато ми потрябва. Ако може и бойлера да е икономичен Blush

# 184
Сигурна защита, антикалк, който е много важен за икономичността на уреда и не на
последно място приемлива цена.

# 185
Бързо загряване, висока защита, компактен и на добра цена.

# 186
Преди 2 месеца сменихме бойлера вкъщи и се оказа, че изборът на хоризонтални бойлери не е много голям. Избрахме го по цена, размери, всички български бойлери се оказаха със сходни параметри относно енергийна ефективност, и гледахме и колко време е гаранцията и кой е сервизът, който ги поддържа, защото старият ни скъса нервите, не стига, че се разваля 10 пъти за тези 5 години, ами и "майсторите" от поддържащият сервиз, бяха пълни "мърлячи", пробиха ни стената, 8 часа сменяха бойлера, когато се беше окончателно развалил, и накрая се оказа, че са ни сложили стар. Изобщо роман мога да напиша за приключенията с бойлер.

# 187
При избора, за мен е важно качеството доказано с годините и марката. Енергоспестяването и дизайна.

# 188
Бързонагряващ, с висока степен на зацита, голяма гаранция, добро сервизно обслужване, енергоспестяващ. И на добра цена.

# 189
За мен е важно да е безопасен, приемлива цена, да пести енергия и да загрява бързо.

# 190
За мене е важно безопасност, цена, пестене на енергия, бързо загряване.

# 191
Най-важното за мен при избора на бойлери е сигурността, т.е. ниво на защита, това да е енергоспестяващ и да загрява бързо.

# 192
На първо място безопасност, след това литри, положение, както и цената му.

# 193
Най-важно за мен е той да е безопасен, икономичен, бързозагряващ и цената.

# 194
  • София
На първо място да е безопасен,да е загрява бързо водата,да е тих и по-възможност добре изглеждащ 😁

Общи условия

Активация на акаунт