Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 854
  • 205
  •   1
Отговори
# 75
Безопасен  и икономичен

# 76
  • Пловдив
Да е безопасен, бързо загряващ, икономичен и да има дизайн, отговарящ на интериора.

# 77
Избирайки си бойлер преди две години, направихме проучване.
Търсехме сигурен, безопазен и икономичен бойлер. Цената също беше бюджетна. Купихме Теси билайт. Ако изключим, че единият билайт (червеният) спря да свети още първата седмица, и че вече има ръжда ( нормално е след като е монтиран в баня), и освен това свършва бързо (може би е мъжки Blush ) съм изключително доволна от полупката си.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 13:11 от agnesana

# 78
За мен най-важно в един бойлер е да има голям ресурс, да е много надежден, а не веднага след изтичане на гаранцията да протече! След това да е с комфортни органи за управление (електронни), бойлер със стар механически термостат не бих взел (това е отживелица). След това бих поставил, като приоритет добрата термоизолация, защото тя ни пести пари.

И едно предложение от мен, пуснете линия реално надеждни бойлери висок клас, с електронни органи за управление и 10 години гаранция. Хората много често при избор на подобна техника, залагат на уредът с най-продължителната гаранция. Пък и продължителната гаранция говори най-ясно за увереността на дадения производител, в надеждността на предлагания от него продукт.

# 79
  • На брега на морето
Високо ниво на защита, енергоспестяващ

# 80
За мен е важно да е сигурен с защита и енергоспестяващ.

# 81
Да не заема място.

# 82
  • Бургас
С високо ниво на защита и бързо загряващ.

# 83
Най-важното е сигурността! Трябва да е икономичен и бързо загряващ! Ако има и автоматичен таймер за включване в определен час, ще е перфектно!

# 84
Защитата на един бойлер е най-важната характеристика. Гаранцията, която има, бързо да загрява водата, обема му са също важни характеристики.

# 85
За мен от най-голямо значение са вместимостта, времето за което загрява, както и безопасността на уреда.

# 86
Икономичен,бързонагряващ,сигурен и да се побере,че мястото е ограничено. 😃

# 87
Безопасността  на бойлера за мен е на първо място! Следват обемът, времето за загряване на водата, както и за колко време изстива водата, възможностите за енергоспестяване .

# 88
Споделете какво е най-важно за Вас при избора на бойлер и можете да спечелите една от следните награди:
Като родител за мен най-важното при избора на бойлер е : сигурността ,времето на загравяне и на изстиване на водата ,енергоспестяването и възможността ако може да се включва сам да кажем по време на нощната енергия.

# 89
Най-важното при избор на бойлер за мен е безопасността на уреда, вместимостта и бързото нагряване на водата.

Общи условия

Активация на акаунт