Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 856
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Цитат
Споделете какво е най-важно за Вас при избора на бойлер.
Досега винаги сме се доверявали на Теси, като фирма с дългогодишен опит и гаранция за качество.
Важно е да бъдат съобразени литрите на бойлера с нуждите ни. В зависимост от това колко хора ще го използваме, колко често и за колко помещения, за апартамент или вила. Хубаво е да не чакаме с часове, за да се стопли водата. Да става бързо и икономично.

# 91
Да е с високо ниво на защита, енергоспестяващ и да нагрява бързо

# 92
Гледам да бъде енергоспестяващ с гаранция и система за безопастност.

# 93
  • in Wonderland
Да е сигурен със защита, енергоспестяващ и бързонагряващ.

# 94
Най-важно при избора на бойлер:
1.Какъв обем да бъде/размер на бойлера, вертикален, хоризонтален, проточен или не/
2.Енергийно ефективен, анти-калк, бързозагряващ.
3.Гаранция

# 95
Обема на литрите и външния вид, с такъв бойлер сме и сме доволни много!

# 96
Споделете какво е най-важно за Вас при избора на бойлер и можете да спечелите една от следните награди:

брандирана Bluetooth колонка - 5 бр. или мултифункционален инструмент - 5 бр.

Ще очакваме вашите коментари до 7 юни (включително).
На 8 юни ще изтеглим и обявим в темата печелившите потребители.

Поздрави,
Екипът на TESY Bulgaria

Най-важното е топлата вода да няма край! Как ще го постига - не ме интересува ! Е, би било добре да е енергоикономичен, все пак! Simple Smile

# 97
  • София
Най-важното за мен е бойлера да е комбиниран, освен на ток да може и да се загрява и чрез серпентина, свързана към парното.

# 98
За мен най-важното е да е максимално сигурен с всички възможни защити.
В района, в който живея, водата е много варовита,  така че на второ място е анти-калк системата.
Икономичността и бързото затопляне на водата са на трето място.
Дизайн, хоризонтален или вертикален монтаж, обем на балона, серпентина  са немаловажни, но според мен, допълнителни екстри.

# 99
Най-важното за мен е бойлера да е енергоспестяващ, да е бързо нагряващ  и на не последно място да е безопасен...Обръщам внимание и на гаранцията.

# 100
Най-важното за мен е един бойлер да е безопасен, след това енергоспестяващ. А ако е умен /смарт/ и красив / с хубав дизайн/ още по-добре:)

# 101
  • Вдън горите тилилейски
При избора на бойлер за мен са от значение: обемът, размерите, икономичността, гаранционния период и цената.

# 102
Избирайки си бойлер преди две години, направихме проучване.
Търсехме сигурен, безопазен и икономичен бойлер. Цената също беше бюджетна. Купихме Теси билайт. Ако изключим, че единият билайт (червеният) спря да свети още първата седмица, и че вече има ръжда ( нормално е след като е монтиран в баня), и освен това свършва бързо (може би е мъжки Blush ) съм изключително доволна от полупката си.

Здравейте,

Благодарим Ви, че сте избрали електрически бойлер TESY за своето домакинство.

Съжаляваме да научим за неудобствата, които сте срещнали с появата на забележки по Вашия продукт.

Причината за образуването на ръжда по външната обвивка на бойлера, под боята, не се дължи на типа на помещението, където е монтиран уредът. Както е описано в инструкциите за употреба на обемни бойлери TESY, за да се предотврати възникването на такъв тип проблем, монтирането на изделието трябва да се осъществи на място, предпазващо уреда от попадането на вода върху корпуса му.

Съотношението между профила на употреба и техническите характеристики на уреда е от определящо значение за удовлетворяването на нуждите на потребителя. Препоръчваме Ви да използвате вградения терморегулатор за настройка на желаната степен на работа, за да постигнете максимални резултати по отношение производителността на Вашия TESY BiLight.

В случай на необходимост от допълнително съдействие от наша страна, не се колебайте да се свържете отново с екипа ни.

С пожелания за хубав ден и приятни почивни дни.

# 103
Мин.лято ми се наложи спешно да избера бойлер и критериите ми бяха:
максимално безопасен,бързо загряващ водата до зададената температура, подходящ като размер,гаранционен срок.За сега съм доволна от марката Ви!

Благодарим Ви, че сте се доверили на TESY. Радваме се, че сте доволни от избора си и функционалността на нашите уреди. Поздрави и приятни почивни дни.

# 104
Точно в момента съм на етап да избирам бойлер-нашият е малък..Та,важно за мен е да е с голяма вместимост,бързо да топли водата(защото сме с 2 малки деца),да е енергоспестяващ е за предпочитане и естествено на приемлива цена.

Здравейте,

По принцип, за 4-членно семейство, бойлерът трябва да е над 100 л. – 120 л. или 150 л., за да няма недостиг на топла вода в определен момент.

Предлагаме Ви да посетите нашия продуктов съветник на сайта ни (https://tesy.bg/product-adviser/?type=1), където бихте могли да намерите най-подходящия продукт според нуждите на семейството Ви.

Поздрави и приятни почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт