Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 868
  • 205
  •   1
Отговори
# 105
За мен най-важно в един бойлер е да има голям ресурс, да е много надежден, а не веднага след изтичане на гаранцията да протече! След това да е с комфортни органи за управление (електронни), бойлер със стар механически термостат не бих взел (това е отживелица). След това бих поставил, като приоритет добрата термоизолация, защото тя ни пести пари.

И едно предложение от мен, пуснете линия реално надеждни бойлери висок клас, с електронни органи за управление и 10 години гаранция. Хората много често при избор на подобна техника, залагат на уредът с най-продължителната гаранция. Пък и продължителната гаранция говори най-ясно за увереността на дадения производител, в надеждността на предлагания от него продукт.

Здравейте,

Като финансово решение можем да препоръчаме бойлера Modeco Ceramic, който е със 7 години гаранция, най-висок енергиен клас и високоефективна термоизолация. Тъй като не искате уред с механичен термостат, можем да Ви предложим и Modeco Cloud - най-модерният бойлер на пазара. Той е част от Smart семейството на TESY, може да се управлява дистанционно чрез приложението tesyCloud, разполага с ECO режим, гарантиращ че ще имате топла вода само тогава, когато е необходима на домакинството. Modeco Cloud разполага и със 7 години ПЪЛНА и БЕЗУСЛОВНА гаранция.

В случай на необходимост от допълнително съдействие от наша страна, не се колебайте да се свържете отново с екипа ни.

С пожелания за хубав ден и приятни почивни дни.

# 106
Цитат
Споделете какво е най-важно за Вас при избора на бойлер.
Досега винаги сме се доверявали на Теси, като фирма с дългогодишен опит и гаранция за качество.
Важно е да бъдат съобразени литрите на бойлера с нуждите ни. В зависимост от това колко хора ще го използваме, колко често и за колко помещения, за апартамент или вила. Хубаво е да не чакаме с часове, за да се стопли водата. Да става бързо и икономично.

Здравейте,

Благодарим Ви, че сте се доверили на TESY. Радваме се, че сте доволни от избора си и функционалността на нашите продукти.

Преди закупуване на бойлер, препоръчваме да се посети нашият продуктов съветник на сайта ни (https://tesy.bg/product-adviser/?type=1), където може да намерите най-подходящия продукт според нуждите на семейството Ви.

# 107

Здравейте,

Като финансово решение можем да препоръчаме бойлера Modeco Ceramic, който е със 7 години гаранция, най-висок енергиен клас и високоефективна термоизолация. Тъй като не искате уред с механичен термостат, можем да Ви предложим и Modeco Cloud - най-модерният бойлер на пазара. Той е част от Smart семейството на TESY, може да се управлява дистанционно чрез приложението tesyCloud, разполага с ECO режим, гарантиращ че ще имате топла вода само тогава, когато е необходима на домакинството. Modeco Cloud разполага и със 7 години ПЪЛНА и БЕЗУСЛОВНА гаранция.

В случай на необходимост от допълнително съдействие от наша страна, не се колебайте да се свържете отново с екипа ни.

Благодаря за информацията!
Искам да ви попитам, серията "Modeco" отличава ли се от "Bilight", като дебелина на термоизолацията, размер на анода, дебелина на метала на водосъдържателя, и има ли разлика в емайлът, с която са покрити двете серии?

Също така искам да знам, понеже анодът предпазващ от корозия с времето се разгражда, през колко време е препоръчително да се заменя?

# 108
Да е сигурен и не много скъп.

# 109
Перфектният бойлер за мен е с максимална степен на защита, енергоспестяващ, компактен и бързонагряващ.

# 110
За мен е важно един бойлер да е преди всичко с висока степен на защита. Другите фактори при избора са: вместимост, бързина на загряване, време на задържане на постигнатата температура.

# 111
  • София
Важно ми е да е безопасен, да има качествени защити. Друг акцент е и цената

# 112
Да е икономичен , да има добра топлоизолация и голям обем !

# 113
  • София
За мен най-важно е бойлерът да бъде с високо ниво на защита- т.е да бъде безопасен, да бъде с голям обем и да е бързо загряващ

# 114
  • Стара Загора
Здравейте. При избора на бойлер най-вече ме интересува енергийният клас. След това на второ място -  качеството на материала на водосъдържателя , дали е емайлиран, неръждаем.  В общи линии това са основните критерии. Естествено размера има значение, на мястото , на което искам да го монтирам. Grin

# 115
Фен съм на проточните бойлери!
По-икономични, винаги налична, в неограничено количество топла вода, незаемащи място ( 4 членно семейство сме) Peace

В тази връзка, и по отношение на въпроса :"Споделете какво е най-важно за Вас при избора на бойлер"- каква е макс. мощност на проточните, за монтаж на монофазен ток. За защити няма да пиша - сигурна съм, че мерките са взети, както и тестове на всеки уред..
Peace

# 116
За мен е много важно бойлерът да е надежден и безопасен!
Бързо да нагрява, да е икономичен, да не заема много място и да има дълга гаранция. Гаранционното и следгаранционно обслужване да са на ниво.

# 117
  • София
За мен е важно да е сигурен , да е енергоспестяващ и бързонагряващ

# 118
За мен най-важното е да е хоризонтален, защото нямам друга възможност. След това обръщам внимание на производителя и цената. Не на последно място - енергийният клас. Бих добавила  гаранцията и сервиза.

# 119
Най-важна е безопасността. След това икономичност, бързо загряване...

Общи условия

Активация на акаунт