Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 863
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
За мен е важно качество, вместимостта и мощността.

# 121
При избор на бойлер за мен е важно какъв е неговият обем, колко бързо загрява, също така да е енергийно ефективен, с добра защита и, разбира се, важна е и цената.

# 122
Предстои ни смяна на бойлер, стар TESY с нов, така попаднах на тази тема. Изключително съм доволен от сегашния (на 15+г), но банята е за ремонт и няма да запазим старото оборудване.
На първо място - безопасност!
Второ предимство на TESY пред други марки, от личния ни опит е бързото загряване. За около 30 мин загрява водата достатъчно, за да се вземе душ след като е пълнена вана.
Трето качество, което определя избора ни, е български производител, с лесно достъпен сервиз и части. За всичките тези години, един единствен път е имало проблем с "дядо" TESY и обслужването в малко населено място беше на висота!
Оставаме с TESY.  А темата следя с интерес, колебая се дали проточните са добър избор или е за предпочитане "балон" при положение, че се ползва за вана и монофазен ток. Цената няма значение.

# 123
За мен най-важно е бойлерът да е обезопасен, икономичен откъм електроенергия и на конкурентна цена. Досега винаги сме се доверявали на Tesy, доволни сме!

# 124
Сигурността, разбира се, е на първо място, след това енергопестенето и после бързото нагряване. Това са моите критери при избор на бойлер.

# 125
За мен най-важно е бързото загряване на водата и след това времето за запазване на достигнатата температура.
Крайният ми избор би се обосновал на съвкупността от тези и още няколко критерия.

# 126
Най- важно за мен е да бъде безопасен,икономичен и с достатъчна вместимост.

# 127
Бързо загряване, енергоспестяващ и добра защита.

# 128
  • София
Когато избирам бойлер, задължително гледам енергийния клас, т.к. държа на икономичността. Интересувам се и от обезопасеността, вместимостта и бързото загряване на водата.

# 129
Да е  максимално ниво на защита, да е енергоспестяващ и бързонагряващ, достатъчно обем

# 130
  • Sofia
Сигурен , енергоспестяващ , иновативен и  с нормална цена .

# 131
безопасен, енергоспестяващ

# 132
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Най-накрая е гаранцията,цената и качеството

# 133
ниво на защита, енергоспестяване,цена и бързото нагряване на водата

# 134
Да стига водата за всички в семейстовото, 5 човека сме и всеки си иска топлата вода. Да е безопасен и икономичен и да не се налага всяка година да му се поправя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт