Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІ

• 70 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Ама изобщо не си досадна, нали за това е темата!

И аз съм се връщала от тичане заради глад. На 16тия километър бях озверяла, и вече не правя глупости да тичам на гладно по толкова. Исках да тичам над 20км, но не стана. Може би трябваше да се понатисна....но до в къщи имах още 2 км, та станаха 18, ща не ща.
Има място за fasted cardio, но не по време на дългото тичане. Съботата ми замина от глупост.
Нищо. Учим се от собствените си грешки. Само от клипчета в тубата не става.

Руските линкове на Агентката са върха! Гледам и се радвам, че разбирам много повече отколкото очаквах.
На "офисния планктон" умрях от смях. Joy

# 676
Да, 80До ще ти раздвижи много добре метаболизма, Духче, но защо се стремиш да преоткриеш топлата вода и си правиш сама режими, които връзваш към фитнес програма,  която идва с определен режим, направен от хора, дето това им е работата!?!? Ето това не разбирам! Спринкълс няколко пъти ти подрече, че си заслужава да обърнеш внимание на този режим! Стисни зъби и я направи както е написана - има резон и в дробното ядене с нея, има резон и кога са сложени рефийдите/зарежданията спрямо конкретните тренировки. Да, разбира се, че за период от 13 седмици можеш и вероятно ще имаш издънки, но дай шанс на даден план да проработи. Неведнъж съм казвала, че лично при мен минават седмици и месеци преди тялото ми да почне да реагира на нов план, та ми се налага тъпо и упорито да си го следвам без да виждам грам резултат. И вярвай в промените, но спри да го шокираш това тяло и този метаболизъм с нов план всеки месец!

PS Дори качването не се случва за седмица - две и затова продължаваме да се уливаме с надеждата и този път да ни се размине!

Дези - нали Simple Smile))
2-та руски канала са много читави, особено Брин (неговото чувство за хумор е брутално!). Щях да пиша, че понякога, когато пускам линкове към материал, подкрепящ тезата ми не подбирам особено в бързината, къде през телефон, къде на телефон и вечно чакам някой да ме засече. Но си имам няколко канала, където с затворени очи мога да посоча ресурс и да кажа, че е адекватно инфо!

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:34 от Agent Provocateur

# 677
Агент, благодаря ти. Сигурна съм, че нещата, които казваш са принципно вярни. Допускам че биха могли да бъдат валидни и за мен. И си абсолютно права, че всеки месец измислям нещо ново Flushed
Но защо го правя ли? Защото имам някакви вътрешни убеждения, които са по-силни от други, които опитах да възпитам в последната година. Дълбоко вярвам, че "чудесата" се случват там някъде, на прага между "материята  и духа", когато двете са в съзвучие и хармония. Ако тази "трансцеденталност" ти е много отвлечена, мисля че чисто научно съществуват доста психосоматични доказателства - когато тялото се противи физически, на наложените му от ума императиви.
 От доста време съдя по себе си, че когато съм под стрес пълнея - не, не ям повече, просто това са защитни сили на ... де да знам, на нещо си, естествена реакция на тялото - то пълнее, за да се защити, за да стане по-голямо, за да заеме по-широк периметър пространство. Не съм само аз, зная че и други хора функционират така. Та, може би това е основната причина, да не искам да следвам точно предписан режим, било то и само с предписани макроси. Защото ми е нужна свобода (не свободия подчертавам). Защото имам нужда да го припозная, като нещо дълбоко мое и да го следвам дълго време, точно защото си е моето. Именно за това избрах интервалното хранене, защото ми дава нещо, в което вярвам.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 15:02 от Анонимен

# 678
И със пълнеенето от стрес съм съгласна, и със психосоматиката съм съгласна, но волята си е воля и и кажи да каже на духа, че има пълната свобода да се вихри в рамките на дадения режим!
Скрит текст:
Прекрасна, и "неин" не се пише с Й!

# 679
Да ти кажа, Духче ( не че си ме питала Stuck Out Tongue Winking Eye), явно имаш нужда от откъсване от прекален контрол над храненето.
Не мога дори да си представя какво ментално усилие е било да свалиш 50кг. Аз се пънках с 10кг 2 години.

И сигурно ти е писнало. Само действай умната и не гладувай без нужда.
А ако вече става дума за духовен пост, това вече е друго нещо.
Успех!:hibiscus:

# 680
  • София
 Deziderata - постоянно се припознавам в теб, дори като структура на тялото!

Аз продължавам с отчетите за собствена дисциплина, но не виждам как ще удържа положението през уикенда ...много ми е слаб ангела.За вчера 1295 к ( В- 19г, М- 93г, П - 87г, фибри - 15г).
Наложи ми се пазаруване вчера и ако не си носех 30г тахан да си го хапна щах да купя всяко тестено и шоколадово нещо, което видя. Как може да ми е толкова слаба волята на тема хранене Sad Как се справяте с изкушенията, особено този сезон?

Днес се събудих супер изморена, имах тренировка за цяло тяло и едвам я избутах с няколко паузи. Храненето съм го планирала 1375 к( В - 21г, М -97г  , П - 91г)

# 681
Имайки предвид естеството на обсъжданите въпроси тук, съвсем резонно е, че ви чета И на това място.  Laughing Не мисля, че досега съм писала в темата, но просто не можах да се сдържа да не благодаря на Агентчето , за линка с Брин най- вече!  Hug

За да не е спам- мисля, че нацелих златната среда около тънката материя с хранене, движение и душевен Дзен. Ако нещата продължават да вървят все така /пу- пу, плюя в пазва да не съм си уроки  Laughing /, непременно ще се отчета с дълъг и напоителен пост, обещавам!   Peace

# 682
  • Бургас/Пз
Изтърнах му края днес, цял ден съм само на яки /ужасни/ въглехидрати, нямам и 5г протеин . Голямо зареждане, няма що  Blush Довечера след тренировка ще изпия един шейк и по-късно ще хапна малко бонфиленца, че поне 50-60г да ги докарам.

# 683
Изтърнах му края днес, цял ден съм само на яки /ужасни/ въглехидрати, нямам и 5г протеин . Голямо зареждане, няма що  Blush Довечера след тренировка ще изпия един шейк и по-късно ще хапна малко бонфиленца, че поне 50-60г да ги докарам.

То в петък ако не му изтървеш края, кога...? Heart Eyes
Аз още съм в норма, но пък в петък вечер задължително отваряме бутилка вино, та не се знае с мезетата докъде ще стигнем. Иначе и на мен протеинът май ми е малко засега.
Сутринта пих протеин след тренировката.
Закусвах солен протеинов кекс и кисело мляко.
Втора закуска - голяма ябълка.
Обяд - пилешка супа и тиквички, пълнени със зеленчуци и кашкавал.
Довечера отново риба (напоследък ядем риба 4 пъти седмично) със зелена салата и вино.
Ако нещата останат така, ще е добре, но кой знае Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
И аз съм доволна. Нямах време днес за тренировката на 80 ДО, но се сетих че до курса ми има фитнес, а между курса и работа имах два часа. Та взех си екипа о малко пътечка, малко май се казва крос тренажор. Един час общо.
В 15 ч първо хранене риба. Довечера пилешка супа, печена тиква и патладжани на фурна (на филийки)

# 685
  • Бургас/Пз
Ветрена, лошото че всяка седмица се изтървам  Mr. Green
Нооо... тренирах яко.. хапнах само пилешко бонфиле и зеле с моркови и съм много доволна. А и тоооолкова ми беше вкусен днес козунака, който изядох, че даже вече не ми е гузно  Mr. Green

# 686
  • София
Ани , домашен козунак ли прави или си купи?
Аз хапвам тестени и сладки само , ако са домашни и до сега не ми се е отразявало на килограмите.

# 687
  • Бургас
Аз хапвам тестени и сладки само , ако са домашни и до сега не ми се е отразявало на килограмите.

Тамън това чакам да чуя, предвид предстоящите празници Simple Smile

Аз съм по план, и с храната, и с тренировките. Ям доста, но най-после ми дойде и се надявам ламята в мен да изчезне. Ще се отчитам в понеделник, че сега съм яко подута, както обикновено в тоя период. Успокоявам се, че поне не качих обичайното 1 кило покрай цикъл.

# 688
Аз съм в цикъл и след лег дей +2кг. Rolling Eyes И въглехидратите ми бяха височки през седмицата, ще съм на 0 сега уикенда, за да се изравнят.

Вчера си спретнах супер домашна тренировка за крака след бокса индивидуална, искам вече сама да си ги правя. Ще пиша после в Как тренирам.

# 689
  • Бургас/Пз
Ани , домашен козунак ли прави или си купи?
Купен ... уж от една фурна дето имат претенции, че правят хенд мейд, ама все пак ....
Иначе в повечето случаи и аз си правя, но този пйт се изкуших

Общи условия

Активация на акаунт