Лакове за нокти - 122

• 74 845
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528.1 … ype=3&theater

Червения лак е Lovie 41, тъмно червения с брокат - Catherine Arley 946 и броката Gabrini Brilliant B07, върху бяла основа е сложен.

simona1411, през четири дни се лакирам. Гледам да не прекалявам, защото /може и да си внушавам, но/ лакочиститела не се отразява добре на ноктите ми.

# 196
Момичета...хайде и аз смених формата на ноктите Simple Smile От квадрат,вече съм бадем Simple Smile

Синия лак е на Farmasi 150 ,черния е на Flormar ... и синия скейл на Miss Sporty Simple Smile

# 197
Бях до Лили да си купя топ лак GR Quick dry, но момичета прибираха всички лакове на марката. Купих си само един лакочистител.
Проверих в още няколко магазина и никъде не намерих от този топ лак. В ДМ имаше само 2бр. Gel look, а в друг магазин ми предложиха матиращия топ на марката, вместо Quick dry, защото "матирал много хубаво всички лакове".

П.П. Успях да намеря в един квартален магазин.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 22:09 от D. Dimitrova

# 198
  • sof
Ми, не ставам за фотограф, ама пък съм си доволна от постигнатото:

Оставам очарована от тези турски лакове за по без пари. Наивна съм била, благодаря че ви открих, просто не ми беше известно какво предлага пазара извън личния ми кръг и?или класови предразсъдъци. Milena_318, благодаря, питах, ама съм недоразбрала. Все така обожавам OPI, НО И отворих ума си за всички останали ентусиасти на пазара. То и аз вече с налични количества като за Несериозен/Начинаещ колекционер.

# 199
  • В полите на Пирин планина
Един мой летен любимец Golden rose 56 от изчезналата вече Holiday колекция:

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 16:25 от Lady Brinne

# 200
Бубе, чудесно!
Мама на Миро - знаеш ли, че много, много ми харесваш с новата форма!

От мен лак от зимна колекция Simple Smile
OPI Breakfast at Tiffany's

И сравнение за Пърпъл!
Oт ляво на дясно - DL "Between the Sheets" - OPI DS Imperial - DL "Good Girl Gone bad" - OPI DS Extravagance

# 201
  • София
Вече ме хваща срам от себе си. Пак си поръчах лакове, ама поне за тях няма да ме е яд, че една девойка в olx ги беше пуснала на по 1лв Simple Smile Кофти е снимката ама малката много държеше да се лакира.
Скрит текст:
Искам да подаря на някого тези лакове:
Скрит текст:
Оказа се че все си купувам едно и също синьо и понеже имам вече 5 такива реших да се разделя с част от тях Simple Smile Скоро ще преглеждам и други лакове та може да има и още. Имам една таблица и като гледам колко лака съм отбелязала в синьо /нови са и трябва да ги пробвам/ чак нямам идея кога ще ми остане време за всичките.

# 202
  • София
Миленка, хич да не те е срам. Тук лудостта е обща и ще проявим разбиране Wink
Похвалвам лилавия холограм на Ейвън

# 203
Този път не съм много доволна от себе си, но пък е доста траен цвета: Flowers Hibiscus
Trend it Up - Holo N030

# 204
# 205
  • София
Milena_318 Миленка-а-а-а, харесах си от твоите лакове за подарък.  bouquet Ако все още са налични  Laughing

# 206
  • Germany
Бенедета, прекрасен маникюр си спретнала!
Мама на Миро, много ми харесваш с новата форма!
Агент, май и ти леко си заоблила? Много ми харесват и ръцете и маникюра ти!

Няма да изброявам всички поименно, но всички показвате много хубави неща!

Аз се спретнах набързо с един Есънс при поредното среднощно лакиране в неделя. Идеята е от Пинтерест, но не е и нищо особено. Лакът на безименния е от една стара колекция на р2, Be Happy се казва лакът, ако не се лъжа. Покрива и на един слой и стои леко пясъчен. Още ме яд, че не купих повече от серията.

https://www.instagram.com/p/Bj7GDnVhki_/?hl=de&taken-by=hobbystagram__

Днес мисля да го сменям, пък дано да остане време да направя нещо по-интересно.

# 207
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528.1 … ype=3&theater

Основния лак е франкенполиш, другия е S-he perfect nudes 070, и броката GR Crystal color 06

# 208
  • В полите на Пирин планина
Маникюрите на последната страница са прекрасни.
Аз снощи намалих ноктите, почти до дъно, че се бях разчистила и спрасках два нокътя ...

# 209
Дами, в търсене съм на бял лак с крем завършек, който обаче да е с жълт оттенък и да не стои като блажна боя на ноктите (т.нар.off white), мръсно бяло, слонова кост, нещо в тази гама, но да покрива на 2 пласта. Ивчето беше показвала един такъв Catrice ICO, но не го откривам из софийските Лили-та, които посещавам Grinning Бих искала да е наличен в реален магазин, за да го видя, защото смятам, че окото се лъже по снимки. Моля за предложения Simple Smile

Да споделя, че се сдобих се и с лак от новата колекция на Sally Hansen Insta Dri
, който е с чудесно качество, но не ми се носят нюдове и го изтрих на следващия ден. Харесах още поне 3-4 цвята, но самите нюанси са есенни/зимни за моя вкус и ще отложа за по-напред във времето покупката им, не съм на такава вълна.

И да се оплача от топ лака на Bourjois La Gel - страшно харесвам лаковете La Laque Gel и притежавам поне 5 от тях, а преди време бях взела и топ лака от същата серия. Вчера се лакирах с La Laque Gel Fuchsiao Bella и за пръв (и последен) път ползвах топ лака от същата серия La Gel и при нанасяне изглеждаше чудесно, но сутринта се събудих с такива "балони/неравности" по ноктите, че все едно съм с пясъчен лак, направо се изумих! Изобщо няма да го мъча повече и го засилвам директно в коша, дори и за педикюр не става, лошото е че нямах време преди работа да се лакирам и цял ден ще си гледам грозния маникюр, което откровено ми вади очите.

Общи условия

Активация на акаунт