Лакове за нокти - 122

• 74 888
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам такъв тюркоазен.  Купих си го през 2016та и повече не съм го виждала. 

# 181
Купих си го този нов топ на Перфект, Миракъл нещо си. Ами, нищо особено. Нито блясъка му блясък, нито пък съхне бързо. За мен лично не струва и няма да повторя покупката. За момента от бюджетните ми допада най-много Продиджи гел топ-а на Голдън Роуз.

# 182
Мат съм днес с един от китайския магазин, много ми хареса цветът Simple Smile

# 183
от къде купувате ваденките за нокти,аз намирам само лепеки,от тези които стоят релефни

# 184
Аз купих от тези, препоръчани бяха в тази тема :
https://m.aliexpress.com/item/32724517893.html?trace=wwwdetail2m … p;addresstype=600 Доставката беше максимум 30 дни, много съм доволна!

# 185
да,точно тези много ми харесват.Мислех,че са купени от тук и се побърках от обикаляне да търся.Лесно ли се поставят,че не съм от сръчните?

# 186
  • София
angela777,  поставям ги лесно въпреки че съм с 2 десни ръце /левичар съм/ Simple Smile
До скоро бях така:
A England - Mustardseeds
Скрит текст:

А от снощи така:
Loreal 112, Zoya: Darcy, Meg, Rebel, Rihanna, Salma, Amy
Скрит текст:

Сори за лошите снимки, но всички в нас са болни и не ме пропусна и мен.

# 187
  • София
Тия цветове хич не са мойта бира, но този страшно ми харесва Oriflame Pink frosting

# 188
  • виртуално
Милена, чудесна идея, за прайда ли? И дъщерята беше по подобен начин, но не се е сетила да прелее, за догодина ще го пробва

# 189
  • София
Лятото обичам да съм шарена, а и малката много се радва. Simple Smile Тоя маникюр го видях преди години в youtube. Ето линк:
Мацката показва доста интересни неща Simple Smile

# 190
  • София
Аз да ви покажа крачката си ,защото за първи път слагам лепенки.Раздвоена съм дали ми харесва,по скоро -не.

# 191
  • Prismatica Aerie
След като напоследък се относих по задължение на нюдове, вчера се лакирах с това

И днес, както е видно, е за смяна, поради неприсъщи за мен дейности като чегъртане по асфалт и прочее Smile

# 192
До днес: Avon Mark Cosmic Flush

От днес, заради мероприятие с дрескод "червено"  - China Glaze Hey Sailor

# 193
Ди, какъв топ слагаш ?

# 194

Общи условия

Активация на акаунт