Лакове за нокти - 122

• 74 821
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Много е хубав този FUN  Heart Eyes

Не мисли, а скачай смело- колекцията трябва поддържане  Mr. Green Hug
Пуснаха и видео swatch в инста. Още повече ги искам, и нямам търпение да дойдат, изглеждат доста силно пигментирани- на 2 слоя покри Fresh, и Eternal  Crazy

# 301
  • Варна
Страхотни маникюри от последните страници!
Nadia, не се шегуваш!  CrazyБраво, това е фен! Ще чакаме после реални снимки. Много харесах и Fancy.
Catalano, много красив FUN. Нямам нищо на марката, можеш ли да сравниш като нанасяне, трайност, едрина на частиците при FUN спрямо PP и ILNP? Благодаря 💐
Аз съгреших след обмисляне “само”  с два от летните ILNP и Destiny на PP.   Blush

# 302
Супер готино ментово и най-ужасните ваденки ever! Не съм виждала такова чудо, първо едва се отлепиха от картончето, едва залепнаха за нокъта, абе ужас. Ама пък са готини 😆

# 303
Момичета, какво ви е мнението за лаковете на Pupa? Харесах си 2-3 цвята, но не съм чувала много за тях та реших да ви питам Simple Smile
^elle^ - аз им разглеждам сайта и си взимам нещата от магазина им на ул. "Дунав". Девойките са много готини и отзивчиви.
Аз съм ползвала PUPA, добро покритие имат, но помня, че бавничко ми съхнеха. Stuck Out Tongue Winking Eye Вече може и да са се усъвършенствали.

# 304
  • Стара Загора
Аз имам 2 техни лака (един каки крем от Бурлеск колекцията и син холограм), преди време от лятна колекция и кралскосин крем, но за цената си от 11-12 лв, не смятам че си заслужават. По-добре Флормар и Голдън Роуз.

# 305
  • Prismatica Aerie
Надя , ама наистина какво има да мисля, аз  лоялен поддръжник ли съм или какво Smile Без Fancy и Princess.  Ще се радвам да видя как седят при теб.Hug Отивам да гледам в инста.

Тюркоаз, различни са им текстурите на FUN, конкретно Vitamin Sea е с по-едри частици, нанася се много лесно, съхне лееко грапаво и глътна повечко топ. Имам Starry Night Of The Summer - той е супер гладък и фин,  много ми е любим. За трайност мисля, че са ок, но аз не съм критерий,  много пазя ръце и не върша кой знае какво.Simple Smile

п.п.  Glisten&Glow е супер топ!

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 19:35 от Catalano

# 306
  • Варна
Благодаря за описанието! Ще го видя и аз значи при следваща поръчка Glisten &Glow. Сложих го днес в кошницата, но се отказах. Събрах 4 топа, два от които непробвани дори.

# 307
С мисли само за море, аз съм на синя вълна Blush

Какъв номер е кралско синия лак?

# 308
  • Varna, Bulgaria
Много,  много,  много  любим цвят - Kiko - 255

# 309
С мисли само за море, аз съм на синя вълна Blush
Какъв номер е кралско синия лак?

Тъмният е 540, а светлият - 541.

# 310
  • Стара Загора
Аз свалих малко снимки от апарата и гледам Рефлекшъна - на снимките много хубав, но на живо не ме грабва. Как пък за толкова години един наситен червен холограм не можаха да направят?

И маникюра от снощи - така и не ми омръзна Зоя Али. Прекрасна!

# 311
Нещо малко по-шарено от мен. Купих си миналото лято това жълто и все се канех да го сложа, но не си се представях с жълт лак.

Лаковете са Gabrini Neon 14 и лак 21 - 27. На три пласта са и двата лака.

# 312
  • София
Бях обещала да споделя за тази джаджа

На мен не ми е удобно .Аз  докато се лакирам си извивам и леко накланям ръката и постоянно имам чувство че лака ще се разлее.

# 313
  • на село
Четох, четох и не мога да се ориентирам в България какъв безвреден лак може да се купи. Наистина ли snb са най-безвредни от споменаваните достъпни тук?
Моля за малко помощ Flushed

# 314
Аз изобщо не вярвам да има безвредни лакове. Имайки впредвид какви сме максималистки по повод трайността на лака, едва ли някой "по-безвреден" лак би ни удовлетворил.

Общи условия

Активация на акаунт