Лакове за нокти - 122

• 74 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Не, от пролетната колекция на ILNP насам не съм поръчвала от Rainbow connection. Засега съм най-доволна от High gloss на Cuccio, взех и Месауда, припокриват се двата. Чакам още един на Орли и един на CND.

# 46
  • Prismatica Aerie
Аз се колебая за топа на F.U.N Lacquers.
И те за извадили хубава колекция.  ...Синият!..Blue Heart

# 47
  • Sofia, Bulgaria
Color Club - Poptasic + Color Club - Chil

# 48
A-England Puck a fairy:

# 49
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз тази седмица съм с мат на Gabrini.
https://www.instagram.com/p/BjX2M7qB0v-/?utm_source=ig_share_she … hid=1aqwabzkg3hiz

# 50
Здравейте, може ли да ми препоръчате лак (не гел) за нокти, който да издържа повече от седмица?

# 51
  • волно калдъръмче
Здравейте, може ли да ми препоръчате лак (не гел) за нокти, който да издържа повече от седмица?
maybelline color show

# 52
Колко ще издържи лак на ръцете ви зависи най-вече от състоянието на ноктите ви, от базата и топа, от начина на нанасянето му,  от това какво правите с ръцете си, а не толкова от марката на лака. Дори един и същ лак, ползван от един и същ човек в различни сезони може да бъде с различна трайност. Дори много реномирани и скъпи марки на вашите ръце могат да бъдат по-нетрайни от евтини такива, както  и различните цветове от една и съща марка също могат да дават съществено различна трайност.

# 53
Аз се чудя да се лакирам ли с нещо по ярко.Ето с този лак и този цвят .

# 54
  • София

Ами, да! Давай, чуден е.

# 55
  • Varna, Bulgaria

Естествено,  че трябва да се лакираш с нещо по-ярко като например този цвят и този лак! Satisfied И после да не забравиш да снимаш. Hands Nail Care

# 56
Аз се колебая за топа на F.U.N Lacquers.
И те за извадили хубава колекция.  ...Синият!..Blue Heart
Catalano, имай предвид, че F.U.N много обработват снимките- ама много, само рускините могат да се сравняват с тях. Изчакай реален суотч, ако може не на рускиня, или на някой не толкова комерсиален блогър. Има доста разочаровани иначе- на снимкте са филтри, фотошоп, и кво ли още не, плюс това масово техните лакове са с глитър за блясък. Иначе вадят красиви и готини лакове, имам и съм показвала техни, ама съм ги купувала след гледане на доста суотчове  Peace

На Glisten & Glow топ лакът е един от най-добрите бързосъхнещи, ако не и най-добрият, поне за мен.

Агент е права за всичко написано относно трайността на лаковете  Peace

# 57
  • USA, Steak State
Цитат
На Glisten & Glow топ лакът е един от най-добрите бързосъхнещи, ако не и най-добрият, поне за мен.

На същото мнение съм и дори маникюристката ми се убеди в това след като вече я карам да ми слага моят топ, а не този който използва по принцип.

# 58
Чаровничка, абсолютно си трябва да се лакираш с него Satisfied За да не си сама в начинанието, ще сложа и аз днес или утре жълтичко Sweat Smile

# 59

Общи условия

Активация на акаунт