Лакове за нокти - 122

• 75 315
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
на нейните години ако съм така и скъсани дънки и неонов лак ще нося!
Скъсани дънки не нося, обаче само чакам да напече още малко, и вадя купчината с неоните  Mr. Green

# 106

В бързината и аз се лакирах ! Bowtie
Розовото е GR Rich Color - 63, Top Coat - GR, Gel look.Ваденките са от Ali.

# 107
Какво смятате за Flormar Full color - имам единствено бял, който не ми харесва как се нанася - става на черти. Но се замислих за останалите цветове, има ли неонови, издръжливост няма да питам, тъй като на моите нокти не се задържа лак дълго време.
При мен лаковете на Флормар са едни от най-държеливите - карат по 5-6 дена и ги свалям с леко оголени ръбчета. Full Color серията обаче при мен мога да я нося макс 4 дни, след това не става за чеп за зеле. Имам червено и ментово от серията, но не стават на черти. А всички бели при мен стават на ужасни черти.

# 108
Какво смятате за Flormar Full color - имам единствено бял, който не ми харесва как се нанася - става на черти. Но се замислих за останалите цветове, има ли неонови, издръжливост няма да питам, тъй като на моите нокти не се задържа лак дълго време.
Имах няколко лака от серията - красиви цветове, но голяма мъка за нанасяне ooooh! Много гъсти, стоят "на черти", на ноктите изглеждаха като "блажна боя". И подчертаваха всяка неравност на нокътната плочка. Ако имаш нерви и късмет да нанесеш лака, както трябва - траен е. Поради неползване се досгъстиха и с огромно удоволствие ги изхвърлих. Написаното се отнася до цветовете, които имах (за съжаление номерата не помня кои бяха) - някакво червено, сиво-бежово, светло лилаво и някакъв нюд, който беше толкова не-нюд, че по-скоро приличаше на мазилка за стени. Възможно е да има и читави цветове/консистенции, но моите не бяха такива.

# 109
  • София
Имах няколко лака от серията - красиви цветове, но голяма мъка за нанасяне ooooh! Много гъсти, стоят "на черти", на ноктите изглеждаха като "блажна боя". И подчертаваха всяка неравност на нокътната плочка. Ако имаш нерви и късмет да нанесеш лака, както трябва - траен е. Поради неползване се досгъстиха и с огромно удоволствие ги изхвърлих. Написаното се отнася до цветовете, които имах (за съжаление номерата не помня кои бяха) - някакво червено, сиво-бежово, светло лилаво и някакъв нюд, който беше толкова не-нюд, че по-скоро приличаше на мазилка за стени. Възможно е да има и читави цветове/консистенции, но моите не бяха такива

Стават за печати

# 110
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528.1 … ype=3&theater

Лака е на Lovie. Няма номер, но и да има, марката не се продава от няколко години.

# 111
Full Color бях купила 4 накуп без да ги пробвам, стоят като блажна боя.

# 112
Лилавке, ако не ти бях погледнала името отстрани, нямаше да разбера, че е твоя снимката Sweat Smile Обаче е сладко розово!

Мерси още веднъж на всички за пожеланията Relaxed Жълто не сложих онзи ден.... сложих, ама стана на балони и го махнах. После извадих един Trend it up от онази нюд серия, която беше нашумяла, но не е интересен за снимане и по казване... Satisfied

Full Color и аз ги харесвам.

# 113
  • София
Full Color бях купила 4 накуп без да ги пробвам, стоят като блажна боя.
Аз имам 2 цикламени и ги харесвам, добре се нанасят.

# 114
  • София
Ето с какво се сдобих вчера. Вече тотално нямам идея с какво да се лакирам. Sad

# 115
С второто Еси Smiley

# 116
С розовия лак Simple Smile

# 117
Милена, лаковете на Малена от къде ги купи? Никъде в София не съм ги виждала, само в Пловдив, а много ги каресвам.

# 118
Хубави ли са? Точно днес ги гледах в кварталното левче, чудих им се, ама нали си обещах нищо да не взимам в близкия месец и си излезнах с празни ръце 😆

# 119
Арабескче, още следващия път ще видиш моите нокти. Снощи счупих един до дъно, а толкова се радвах на бременните си нокти, толкова дълги рядко успявам да ги пусна. Това още от предния път ми е останало в съзнанието, колко здрави ми бяха ноктите и каква буйна ми беше станала косата.
Днес имах път към другия Ивис в града. Забърсах OPI Vesper (любопитно ми е как ще стои с топ лак, в шишето изглежда кафяв, а иначе е много тъмно лилав с черен глитър, от същата серия имам Pussy galore който хич не е лош), OPI DS imperial и OPI DS Reflection (отдавна исках червен холограм и точно този все не го намирах, най-много му се зарадвах на него, нищо че другите два са лилави).

Общи условия

Активация на акаунт