Лакове за нокти - 122

• 74 846
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Не си изтрещяла ти, местните са консерви тук при мен, а утре ще ходя с класа на щерката на някаква екскурзия и не ми се щеше да си съсипя репутацията на порядъчна събърбан мама Wink
Само по Хелоуин ми е позволено да изтрещя, както е видно от аватарната ми снимка Grinning

# 241
  • Prismatica Aerie
Страхотно, Агент!
Това Опи много ли е по-различно от Closer Than You Might Belem?

Аз се лакирах с Sea?!Told You! и се потресох Joy Срам ме е дори да го снимам!

# 242
Ето един хубав ситен брокат. Много постно - с основа светло розова на ГР, но не ми се занимаваше днес. Не, че го умея кой знае колко, просто искам да похваля брокатчето.

# 243
Страхотно, Агент!
Това Опи много ли е по-различно от Closer Than You Might Belem?
 Аз се лакирах с Sea?!Told You! и се потресох Joy Срам ме е дори да го снимам!
2 идеи по-светло е... Изобщо така съм им набрала на ОПИ - повтарят се  като стар грамофон напоследък... сега ще ти покажа, но и ти покажи, за какъв срам иде реч!!?!?

Улево - лятна колекция ("Grease" Pink ladies + Was it all just a dream) ..... Удесно - пролетна колекция ("Lisbon" Tagus in that selfie + Closer than you might Belem)

И още по-очевадно защо съм подпалила Wink

И вече можете да ми се смеете!

# 244
  • някъде
Улево - лятна колекция ("Grease" Pink ladies + Was it all just a dream) ..... Удесно - пролетна колекция ("Lisbon" Tagus in that selfie + Closer than you might Belem)

И още по-очевадно защо съм подпалила Wink

И вече можете да ми се смеете!

ЖенО, признала съм те Smile Joy Hug

# 245
  • Prismatica Aerie
Е железна си, Агент! Joy 
Абее различни са! Аз поне така се успокоявам, като започна да нюансирам с полутонове определени цветове!

Sea?!Told You! е мега ярък тюркоаз, с микрошимър и фойл завършек - сензационно безобразие на моите ръце.  Опитвам се да открия реална снимка, но металическото никъде не е добре уловено, а именно то ме дразни.
Утре ако има слънце ще опитам да снимам, преди да го разкарам.

Ето някаква снимка от нета:, но при мен е в пъти по-ярко.

# 246
  • Стара Загора
Агентче, аз съм така с ментите и червеното. Простено ти е, защото нали знаеш - не са еднакви. Grinning

Мразя да снимам на изкуствена светлина, но кой знае дали утре ще ми остане време.... Пристигнаха стикери с еднорози миналата седмица и тази вечер надвих мързела. Blush За пръв път да съчетая маникюра с педикюра. Sunglasses

# 247
Имам един син лак подобен на показаното от Catalano. Много обичам синьо, ама той ми идва малко в повече. Много е очеизбождащ. Ако го издиря ще ви го снимам.

# 248
Агент, много ми допада формата на ноктите,чудесно си го усетила.
На мен бадемовидната форма не ми харесва, може би само на пръстите на Лили ми допада как и стоеше.
Агент, то педикюра почти не се вижда, снимай да видим по добре. Ако е цвета е това, което ми се струва, много си е екстра, сега почти всички сандали по магазините са такива, даже и аз си взех 😁

# 249
Може ли да попитам колко време сушите маникюрите, за да изглеждат така уникално? Защо аз винаги си развалям маникюра преди да е изсъхнал, освен ако не е 60 секунден лак Sad
Направо ми остават очите в стилните ти нокти, Агент! Уникални са.

# 250
Идвам освен за да кажа на Агент че е луда по цялата глава и че цветовете са различни със сигурност Wink и за да си покажа новата лакова любов, която (о чудо!) не е лилава Heart Eyes
OPI DS Reflection ( то не е просто червен холограм, то е масло и красота) в комбинация с моя стара лакова любов - OPI Bay bridge sunset (водят го розов брокат, но за мен е меден цвят и са били достатъчно щедри да сложат холограмни супер фини частички, а не брокат, обичам го много). Комбинацията хич не е лятна, но не се сдържах.

Скрит текст:

Първоначално облислях да го комбинирам с OPI DS Magic или с Yoga-ta get this blue! Уж да стане червено и синьо, лятна комбинация, но ми се струва че Reflection просто не е този тип момиче Joy Лятото е пред нас, може и да опитам все пак Simple Smile
П.П. Агентче, сложих два слоя база, ще споделя дали има damage после Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 10:19 от purpletka

# 251
  • София
Може ли да попитам колко време сушите маникюрите, за да изглеждат така уникално? Защо аз винаги си развалям маникюра преди да е изсъхнал, освен ако не е 60 секунден лак Sad
Направо ми остават очите в стилните ти нокти, Агент! Уникални са.
С този топ лак направо се родих- за не повече от 10 мин и е напълно сух маникюра- дори не се отдръпва и не се бели бързо...а е само около 6 лв в Лили
Скрит текст:

# 252
  • на последния етаж
Точно обратното е мнението ми за топа на Катрис - по-бавносъхнещ топ не съм купувала - дори и след няколко часа маникюрът не е изсъхнал и се разваля.  Naughty

# 253
За база ползвам този (само с него не ми се чупят):
За топ лак ползвам един от тези, като на Golden Rose едва го махам(доста пази лака), но ако сложа два слоя, след 3-4 дни е като напукан:

# 254
Аз продължавам да съм много доволна от Long lasting top coat на SNB в комбинация с бързосъхнещите капки на Есънс (сега това използвам). Преди си бях много доволна и от Prodigy del на Golden rose и топ лака на Есънс в сребърната опаковка. Последните два спрях да ги използвам, защото искам нещо с много free-та в момента и SNB ми е идеален, давя си маникюрите в него след минута капя Есънс отгоре, съхне бързо и става бетон. Последният ми розов маникюр с Картиса издържа десет дни при положение че го рязах и пилих заради счупване, съжалявам че не го снимах преди да го сваля. А бях с ужасни впечатления от Картис, като започнаха да си продават тук миналата година бях пробвала три различни лака и издържаха по ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт