Лакове за нокти - 122

• 74 851
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Отнесох 4 PP  Embarassed -Royal, Destiny, Fresh & Eternal  Heart Eyes

# 286
  • В един копнеж!
Предстоящата седмица ще съм коралова. Обаче, момичета, да попитам, когато сваляте стария лак не ви ли остава по крайщата от него по нокътя,  или там дето е линията на кожичките? Е, как го премахвате? Колкото и са жуля с лакочистител и памук, все остава някаква мини следа.

# 287
  • Стара Загора
Аз слагам памук на всеки пръст и оставам за минута да се накисне. Така всичко пада много лесно и бързо, без да се изцапат кожичките.

Аз смених лака тази вечер. Утре дано ми остане време да му направя по-ясни снимки на дневна светлина.

# 288
Нов маникюр!

# 289
Предстоящата седмица ще съм коралова. Обаче, момичета, да попитам, когато сваляте стария лак не ви ли остава по крайщата от него по нокътя,  или там дето е линията на кожичките? Е, как го премахвате? Колкото и са жуля с лакочистител и памук, все остава някаква мини следа.
Какъв лакочистител ползваш? Аз само зеления на Лили и нямам този проблем.

# 290
При мен се оцветява кожата с някои конкретни цветове.. Например много тъмно червени и розови, а понякога и със сини. Общо взето няма оправия, на другия ден сами са се изчистили.

# 291
# 292
# 293
  • София, България
Идвам да ви покажа и аз моите творения Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:

Второто е от снощи, развихрих се Grinning

Страхотни маникюри показвате всички!

# 294

https://www.instagram.com/p/BkKIsUegnyL/?utm_source=ig_share_she … hid=12mybm5to5qbk
Лака е на Есенс...но нямам номер (изтрил се е) И розовата пудра от серията Metal SHOCK

# 295
МamaNaMirо, прилича ми на 87 gossip girl  Wink

# 296
  • на село
Здравейте,
Доколкото разбирам от първа страничка на темата, SNB professional са безрведни лакове, нали? Би ли ил някой така добър да ме ориентира как да се сдобия с такъв лак? Видях, че имат представителсто на ул Дунав. Физически само от там ли може да се вземе или ги има и другаде?

Предварително благодаря!

# 297
  • София
Момичета, какво ви е мнението за лаковете на Pupa? Харесах си 2-3 цвята, но не съм чувала много за тях та реших да ви питам Simple Smile
^elle^ - аз им разглеждам сайта и си взимам нещата от магазина им на ул. "Дунав". Девойките са много готини и отзивчиви.

# 298
# 299
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

nadia23 HeartHeartHeart
Аз още мисля Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт