Лакове за нокти - 122

• 74 628
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, аз искам съвет под влияние на чудния педикюр който Агентчето показа! Тъй като (независимо че скоро не ми се е случвало да бягам) са ми деформирани ноктите на големите пръсти на краката и не знам как да ги оформя без да са брутално изрязани до дъно Sad Ей го, ще станат скоро две години от последното ми голямо-голямо бягане и особено на левия крак няма оправяне и съответно никога не съм доволна от педикюра си Sad
Дайте акъл, особено ако някой е имал подобен проблем.
Агентче, направо ми останаха очите колко хубаво си си оформила педикюра Simple Smile

# 646
  • София
Ако е врастнал нокът - има клипчета как сама да се справиш с проблема или прибягваш до медицински педикюр.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 18:45 от Amiamo

# 647
Той май не е точно врастнал, имаше кръвонасядане в центъра (редовна травма, нищо особено) и май стана по-повдигнат (малко по-сводест). Проблеми може да се каже че не ми прави, добре си е, просто не мога да го оформя и постоянно са ми до дъно, правоъгълна форма не мога да постигна. И това е от преди да ми се травмира така, заради маратонките все до дъно ги режех. Ама сега не бягам и ми се иска да си ги оправя Sad

# 648
  • Стара Загора
На мен също на палците и средните пръстчета на краката ми се врязваха много гадно ноктите преди години. И като дойде лятото, обуя платформи, ме боляха пръстите при вървене. Понеже са ми същите като на някой пръсти на ръцете, разбирайте подвиват се като тръбички, спрях да ги режа до дъно и оставям винаги леко да има израстнал. Само с пилата леко отстрани и отгоре оформям. А когато порастнат много, тогава изрязвам леко и пак пиля. Проблема при мен беше, че от рязане до дъно, нямаха каналчета откъде да минават ноктите като израстат и от там болеше, дори са набирали.

# 649
  • София
Изрязвах ги овално, но след проблем, педикюристка ме каза, да бъда търпелива да ги поддържам квадратни. Така и правя. Сега нямам проблеми дори ноктите да са по-дълги.

# 650
  • Gone with the wind
Здравейте, до сега тайничко си четях, но в момента съм в дилема и имам нужда от чуждо мнение. Този цвят (който убийте ме не знам как се води), много ми харесва, но ми седи странно на жълтеникава на ми кожа. Според вас да го махам ли?

Извинявам се за кофти лакирането, но съм новак в маникюра (до скоро бях с гел) и винаги успявам да се омажа ...

# 651
  • София
Аз пък снощи сътворих това:
Скрит текст:
На мен пък ноктите на краката са ми много малки /без палеца Simple Smile /, а на малкия пръст почти нямам нокът. Много рядко ги лакирам, защото изглежда зле.

# 652
  • Varna, Bulgaria
Сега, този Sally Hansen не е толкова оранжев, колкото го изкарва телефона ми, но вие няма са ми се сърдите за несъответствието 😊. Супер як корал е!

# 653
Елмайра, привет. Кой е лакът на Avon, Cerise-ly ли? Питам понеже го имам, а твоя ми харесва и се чудя дали е същия. Grinning

Лакът е Parfait Pink
Заедно с него бях взела и един Enchantment от серията Colour Trend, но още на първия ден се обели...
Надявам се този да издържи малко по-дълго. На снимката не си личи, но има много фини блесящи частички, без да е перлен тип.

# 654
  • на дъното
Скъсени нокти и  нюд 😊

# 655
  • Prismatica Aerie

Ако някой има идея къде мога да погледна суочове на Масура, без значение дали с оригиналните имена на руски на лаковете (дори още по-добре), или има препоръка за някой особено успешен цвят, ще съм признателна.

Аз не знам в кой свят съм живяла, та не съм забелязала Масура. Колкото повече ги гледам, толкова повече искам 🧐 Вярно, че Надя е показвала, но все съм мислила, че са само магнитни или гел, а и на нейните нокти всичко изглежда недостижимо произведение на изкуството😎 И аз гледам суотчове в Инстаграм сега и само слагам и вадя от две колички, та в някакво необозримо бъдеще ще имам собствено мнение.  А охрите ще покажа щом дойдат.

# 656
Елмайра, привет. Кой е лакът на Avon, Cerise-ly ли? Питам понеже го имам, а твоя ми харесва и се чудя дали е същия. Grinning

Лакът е Parfait Pink
Заедно с него бях взела и един Enchantment от серията Colour Trend, но още на първия ден се обели...
Надявам се този да издържи малко по-дълго. На снимката не си личи, но има много фини блесящи частички, без да е перлен тип.

Благодаря. Гледала съм го на суочове, но изглеждаше доста по-ярък. За мен тази серия, както и дълготрайната са наистина качествени - издръжливост, блясък, покривност, а в комбинация с гел топа и основата 7 в 1 (благодаря за препоръките за основата от темата) са бетон. Simple Smile

# 657
  • Стара Загора
Днес в унисон с мрачното време, реших да сложа по-спокоен цвят. Това лято не знам ще дойде ли реда на неоните с тези дъждове. Носят ми се, но нямам настроение за тях. Rolling Eyes

# 658
GR Rich color 21

# 659
И аз като Ивчето за неоните, наредила съм ги най-отпред, а все не посягам към тях, времето е направо депресиращо  Confused

Общи условия

Активация на акаунт