На море в Гърция 2018 - II

• 85 688
  • 787
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Тук съм заради позната, която няма регистрация в бг мама и не го ползва изобщо. Условията които търси:
1. Къща на нормални цени, с две спални и оборудвана кухня
2. Със свестен плаж  в близост
3. Да не  е много далеч от границата /отиват за 4 дни и е от Северна България/Не повече от три часа от границата грубо
4. Да е спокойно
5. Да  може да резервира на бг език и да комуникира на бг език
Благодаря ви!

Заповядай: https://ntr.tourism.government.bg/Registration.nsf/alltato.xsp

Нашата последна тема - На море в Гърция 2018. Тук сме вече 9-а година! Ако имате въпроси, първо потърсете отговора им на 1-ва страница, след това използвайте гугъл или търсачката на бг-мама и най-накрая - попитайте Simple Smile Кало таксиди!

# 286
Ние сме в Лептокария. Супер време вече 5ти ден, нито едно облаче, жега и спокойно море. Днес по обяд заваля за 20 минути, всички избягаха от плажа, но за нас нямаше проблем - да плуваш и да вали е приказно. Сега гърми, но още не е заваляло, все още е доста топло. За съжаление го дават лошо време следващите дни, дано не познаят.

# 287
  • София
Ох,и аз се вълнувам за времето.Тръгваме в събота за Тасос....

# 288
  • София
В Гоце Делчев е страшна буря, вали от часове. Дано спре утре.

# 289
В цяла България е така, и за Гърция не е много добра прогнозата.

# 290
Прогнозата за уиекенда в северната част е лоша. В Драма днес беше непоносима жега 33-36 градуса гледах по аптеките. Сега, обаче пресвятка много, ще дойде сигурно гоцеделчевската буря. И аз се стегнах за тридневно море, ама кога ли съм имала късмет...
Bliss Joy

# 291
  • Варна
Я стига , лятна буря , няма да е три дни я , по скоро три часа , утре тръгваме и  ние .

# 292
  • София
Приятно изкарване,Петре.Ще очакваме твоята метеорологична сводка на място Simple Smile

# 293
  • Варна
Ма то ето , и у нас е различно , тук си е слънчице и няма капка дъжд , а на 100 км. валяло като изоглависано Simple Smile Дедова работа , късмет му е майката Simple Smile

# 294
  • София
И ние тръгваме утре за уикенда, ако има бури, дано са кратки.

# 295
  • София
В Кавала е слънчево, с леки облаци. Морето е тепсия.

# 296
Здравейте! Тук съм заради позната, която няма регистрация в бг мама и не го ползва изобщо. Условията които търси:
3. Да не  е много далеч от границата /отиват за 4 дни и е от Северна България/Не повече от три часа от границата грубо
4. Да е спокойно
Благодаря ви!

Нашата последна тема - На море в Гърция 2018. Тук сме вече 9-а година! Ако имате въпроси, първо потърсете отговора им на 1-ва страница, след това използвайте гугъл или търсачката на бг-мама и най-накрая - попитайте Simple Smile Кало таксиди!

Търсих там, но нищо не намерих. Благодаря ви!

# 297
4. Да е спокойно
Благодаря ви!

Търсих там, но нищо не намерих. Благодаря ви!

Опитайте пак и по-старателно. Особено в първия линк. Wink

# 298
  • Хасково
Иска ми се другия уикенд да отскочим за една вечер до Неа Перамос. Може ли да ми препоръчате хотелче или апартамент Simple Smile

# 299
Сутринта 7 часа в София имаше слънце, от Дупница до Кулата си беше постоянна буря, а в дефилето и парно пускахме в колата. От Кулата на юг все по-слънчево.
Времето в Сивири е супер.

Общи условия

Активация на акаунт