На море в Гърция 2018 - II

• 85 732
  • 787
  •   1
Отговори
# 300
Иска ми се другия уикенд да отскочим за една вечер до Неа Перамос. Може ли да ми препоръчате хотелче или апартамент Simple Smile
Любимо място, но поне в боокинг нищо не намерих, не знам на място дали няма да има.

# 301
Иска ми се другия уикенд да отскочим за една вечер до Неа Перамос. Може ли да ми препоръчате хотелче или апартамент Simple Smile

https://www.facebook.com/Greeceholiday/

# 302
Здравейте! Тук съм заради позната, която няма регистрация в бг мама и не го ползва изобщо. Условията които търси:
1. Къща на нормални цени, с две спални и оборудвана кухня
2. Със свестен плаж  в близост
3. Да не  е много далеч от границата /отиват за 4 дни и е от Северна България/Не повече от три часа от границата грубо
4. Да е спокойно
5. Да  може да резервира на бг език и да комуникира на бг език
Благодаря ви!

Заповядай: https://ntr.tourism.government.bg/Registration.nsf/alltato.xsp

Нашата последна тема - На море в Гърция 2018. Тук сме вече 9-а година! Ако имате въпроси, първо потърсете отговора им на 1-ва страница, след това използвайте гугъл или търсачката на бг-мама и най-накрая - попитайте Simple Smile Кало таксиди!

Търсих там, но нищо не намерих. Благодаря ви!

Опитайте пак и по-старателно. Особено в първия линк. Wink
Пускала  съм теми в бг мама и знам какво е да питат нещо,което го има, но си признавам, че нямах време, без бой- на работа не се толерира сърфиране в нета /освен за работа/, а и има толкова работа, че няма и време, а трябваше да се реагира сравнително бързо.Но.. благодаря за личните съобщения. Весело изкарване на всички, кой за където е тръгнал в Гърция!

# 303
  • Варна
Вижте тук дали няма нещо различно от Букинг:
https://www.feelgreece.com/bg/nea-peramos/accommodations/hotels

# 304
Nil desperandum
Скрит текст:
Здравейте! Тук съм заради позната, която няма регистрация в бг мама и не го ползва изобщо. Условията които търси:
1. Къща на нормални цени, с две спални и оборудвана кухня
2. Със свестен плаж  в близост
3. Да не  е много далеч от границата /отиват за 4 дни и е от Северна България/Не повече от три часа от границата грубо
4. Да е спокойно
5. Да  може да резервира на бг език и да комуникира на бг език
Благодаря ви!

Заповядай: https://ntr.tourism.government.bg/Registration.nsf/alltato.xsp

Нашата последна тема - На море в Гърция 2018. Тук сме вече 9-а година! Ако имате въпроси, първо потърсете отговора им на 1-ва страница, след това използвайте гугъл или търсачката на бг-мама и най-накрая - попитайте Simple Smile Кало таксиди!

Търсих там, но нищо не намерих. Благодаря ви!

Опитайте пак и по-старателно. Особено в първия линк. Wink
Пускала  съм теми в бг мама и знам какво е да питат нещо,което го има, но си признавам, че нямах време, без бой- на работа не се толерира сърфиране в нета /освен за работа/, а и има толкова работа, че няма и време, а трябваше да се реагира сравнително бързо.Но.. благодаря за личните съобщения. Весело изкарване на всички, кой за където е тръгнал в Гърция!

Разбирам. Всички ние имаме същите ограничения, отделно от факта, че темата не е туроператорска, а е със съвсем други предназначения.
Надявам се навъртащите се наоколо представители на туристическия бранш да са се погрижили за бизнеса си на лични във вашия специфичен случай, изискащ резервация на български. 😀

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 09:14 от Анонимен

# 305
  • София
Блис, как имаш сила не знам.
Кажете моля, дали е нужно да буквам фери до Наксос предварително, при положение, че сме без кола?

# 306
Без да ме питат ще си кажа, че не пиша лични съобщения! Достатъчно работа имам, тук разпускам. Петераки пращаше преди време информация за посредници и настаняване, не ми се стори за лична изгода.

# 307
Kак се предпазвате от прословутите гръцки комари? Има ли смисъл да търся нещо против комари и какво да е то? От  кое сте доволни?

# 308
Най-вече предпочитаме хотели с мрежа на прозорците. Ако няма, се надяваме на вятър Simple Smile

От техническите средства  - Райд за контакт, в по-просторните студиа/апартаменти трябват два; на терасата, в ресторанта - спиралети за палене; ако нищо друго не помага - репелент на Аутан за мазане. Всички тези артикули се продават и в Гърция, дори някои, които ги няма в Бг. Но е възможно да са по-скъпи.

# 309
  • Варна
Споко , пратих и на лични Simple Smile
Вурнелис - 00302594021353 , 00302594022524
Порто Палио - 00302510441605
Ираклица Бийч - 00302594022103 , 00302594021426 , 00306936984214
Вила Медитеране - 0030 2594 021644

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 07:40 от peterky2002

# 310
Споко , пратих и на лични Simple Smile
Вурнелис - 00302594021353 , 00302594022524
Порто Палио - 00302510441605
Ираклица Бийч - 00302594022103 , 00302594021426 , 00306936984214
Вила Медитеране - 0030 2594 021644

Пхахахаахахаха Петре, няма да ти се получи. Wink

Игрива слива, и аз не знам. Но може би защото помня темата от преди туроператорския и период и малко ми е мъчно за темите, които се обсъждаха тогава. Но като гледам, то и не останаха много хора в нея, които да отговарят на въпроси по същество, а не за хотели до пясъчен плаж на 100 км. от България.

# 311
Здравейте на всички Simple Smile
Имам една чуденка относно Лефкада, тъй като никога не съм ходила по Йонийските острови и нямам никаква представа как точно са устроени.
Намерихме си оферта и към описанието на хотела (х. "Лефкас") пише, че е на 700 м. от най-големите плажове на Лефкада, а в същото време бил на 17 мин. пеш от плажа... Близо е до марината им. В Букинг и Трипадвайзор отзивите са, че е с много добро местоположение, но се споменава все въпросното пристанище, но нищо за това, как е спрямо плажа.
Аз съм виждала все едни и същи снимки на тези стръмните плажове със стълбите и си мисля, дали просто е на 700 метра, които поради стръмния терен се вземат за 17 мин.? Simple Smile Изобщо има ли на Лефкада равен тип плаж?
Ако някой, който е ходил може да даде по-подробно описание на терена, ще е много полезно. ))

# 312
Без да ме питат ще си кажа, че не пиша лични съобщения! Достатъчно работа имам, тук разпускам. Петераки пращаше преди време информация за посредници и настаняване, не ми се стори за лична изгода.
да,да САМО той ми писа, за което благодаря!

# 313
Здравейте на всички Simple Smile
Имам една чуденка относно Лефкада, тъй като никога не съм ходила по Йонийските острови и нямам никаква представа как точно са устроени.
Намерихме си оферта и към описанието на хотела (х. "Лефкас") пише, че е на 700 м. от най-големите плажове на Лефкада, а в същото време бил на 17 мин. пеш от плажа... Близо е до марината им. В Букинг и Трипадвайзор отзивите са, че е с много добро местоположение, но се споменава все въпросното пристанище, но нищо за това, как е спрямо плажа.
Аз съм виждала все едни и същи снимки на тези стръмните плажове със стълбите и си мисля, дали просто е на 700 метра, които поради стръмния терен се вземат за 17 мин.? Simple Smile Изобщо има ли на Лефкада равен тип плаж?
Ако някой, който е ходил може да даде по-подробно описание на терена, ще е много полезно. ))

Марината на кой град? Ако е на Лефкада таун, тези плажове със стълбите са на противоположния край на острова. Егремни, Порто Кацики... Т.е. трябва ви кола. А в описанието може би се има предвид плажа Агиос Йоанис. Използвайте гугъл мапс.

# 314
  • Пловдив
..............

Този хотел в града Лефкас ли се намира? Ако е така, абсурд да стигнеш пеша до въпросните плажове със стълбичките. До тях - кола и после пеша. Лефкада има равен плаж (източния бряг), но за мен това е по-скоро бряг, който става за къпане, нищо общо с представата ми за хубав плаж.

Общи условия

Активация на акаунт