На море в Гърция 2018 - II

• 85 669
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

Някой дали може да помогне с шоп за наемане на колела в района на Никити?

Благодаря.

# 181
https://www.airbnb.com/rooms/19983592
Някой ходил ли е в тази вила. Може ли да кажете нещо за ройота. Дали става за малки деца плажа?

# 182
За вилата нищо не мога да кажа, защото е доста над бюджета ни, но е доста смело да се каже, че там има плаж. Eто това е точно пред нея според мен (само тя е с такава телена ограда, гърците не си затварят дворовете към морето обикновено)
https://plus.google.com/photos/photo/100932891195121227635/6404436207913915794

# 183
Някой да има сега на море в района на Кавала да каже дали става за плаж, че от съботас ме там и се протеснявам да не е студенко и детето да остане разочаровано ?

# 184
Някой да има сега на море в района на Кавала да каже дали става за плаж, че от съботас ме там и се протеснявам да не е студенко и детето да остане разочаровано ?
Моите деца се къпаха миналата седмица на 2 г. и на 5 г. Има много деца на плажовете. Водата е добре, за мен е леко хладна, но аз обичам да е гореща. Утре и ние отиваме в Палио. Превалява всеки ден за малко, но не влияе на водата, според мен.

# 185
Здравейте, ще съм много благодарна, ако ми дадете предложение къде да отидем между 1 и 8 септември от Атина. Кацаме в 18:30 и излитаме в 8ч. , което предполага, че ще имаме 6 дни и 5 нощувки извън Атина. Много ми харесват Цикладите, но се пътува доста с ферибот. Търсим красиво място, хубава храна, да не е пренаселено и освен релакс да има къде да се отиде. Трима сме с 18 - годишна. Благодаря!
Цлете, понеже и аз имах такива билети, отиване с Уизз и връщане с Райън, даже моите са за повече календарни дни, та гледах, гледах разписанията и се спрях на Пелопонес с кола. Нощувките след/преди полета са излишни хамалогия и пари според мен. Единственото фери,  което би могло да се хване в същата вечер е 20.10 за Егина, но и там е под въпрос, ако закъснее полетът, а и с такси май трябва да се гони това отплаване.
ПП Аз си реших проблема, като си купих нови билети за отиване с Райън за предния ден и така с нощувка повече печеля чисти два дни море.

# 186
Здравейте,другата седмица заминаваме за Неа Перамос.За първи път ще почиваме в Гърция.Добри отзиви съм чела за селцето и плаж Амолофи.Ако има някой да сподели  мнение за плажа и самото селце ще съм много благодарна.Как е пътя до там ?Ние ще пътуваме през Кулата.
Миналата година бяхме там, тази пак ще ходим. Много ни харесва, плажовете са страхотни. Има над 10 бийч бара, с паркинги със сянка за колите. Има много ресторанти, магазини, хлебарници и българи. Пробвахме 4-5 ресторанта, най-много ни хареса един по пътя за плажовете от дясно Isalos мисля се казваше. Собственичката говори български и е много приятна жена.
Тук ми бяха препоръчали и този, но нещо ме боля стомаха много след тях https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g2699724-d2282119- … a_and_Thrace.html

# 187
Някой скоро да е пътувал до Серес? Как е пътя чух, че тече ремонт и има голямо задръстване? В коя посока е ремонта.

Алиена от линка на ресторанта който си дала 2 пъти миналата година, го посетихме и след това  Sick стара мазнина в която пържат ли, единия път морските дарове в питата понамирисваха леко ..после цяла нощ.... Sick

Иначе като обстановка в хубав, въпреки че няма морска гледка, пълен е САМО с нашенци дори персонала говори вече сносен БГ ... а и цените скочиха 100% нагоре.

на крайбрежната има много добри ..Домат,Мирамаре,...

# 188
Да, мазнината им определено беше стара, аз съм си и с гастрит, избягвам пърженото, но на някои места нямам проблеми. В Гърция ако не ям калмари и тиквички, все едно не съм ходила.

# 189
  • София
Пътят към Серес е все по-лош.
Миналата седмица на връщане от Пелопонес минахме през Лефконас (селце до Серес), за да напазаруваме месо за вкъщи. После по пътя към границата на места имах чувството, че кемперът ще се разглоби.
С кола не е толкова ужасно, но все пак пътят е зле. Има участък, който не е ремонтиран от десетилетия.

# 190
Никой ли няма да напише за колела под наем в района на Никити? Също така освен всеизвестните плажове, нещо интересно в района?

Линк към разходка с лодка, извън целодневните круизи до Атон? Нещо кратко до Диаспорос или Амулиани от Вурвуру или Ормос Пангиас?

# 191
Здравейте,другата седмица заминаваме за Неа Перамос.За първи път ще почиваме в Гърция.Добри отзиви съм чела за селцето и плаж Амолофи.Ако има някой да сподели  мнение за плажа и самото селце ще съм много благодарна.Как е пътя до там ?Ние ще пътуваме през Кулата.
Миналата година бяхме там, тази пак ще ходим. Много ни харесва, плажовете са страхотни. Има над 10 бийч бара, с паркинги със сянка за колите. Има много ресторанти, магазини, хлебарници и българи. Пробвахме 4-5 ресторанта, най-много ни хареса един по пътя за плажовете от дясно Isalos мисля се казваше. Собственичката говори български и е много приятна жена.
Тук ми бяха препоръчали и този, но нещо ме боля стомаха много след тях https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g2699724-d2282119- … a_and_Thrace.html

Благодаря 😊!

# 192
Никой ли няма да напише за колела под наем в района на Никити? Също така освен всеизвестните плажове, нещо интересно в района?

Линк към разходка с лодка, извън целодневните круизи до Атон? Нещо кратко до Диаспорос или Амулиани от Вурвуру или Ормос Пангиас?
Няма линкове.Отивате на кея и има.Колела имаше в някои хотели

# 193
Момичета, някоя от Вас да е резервирала чрез този сайт https://www.tripadvisor.com/VacationRentals-g189466-Reviews-oa50 … tion_Rentals.html ?
Досега съм правила резервация само чрез Букинг!  Blush

# 194
Здравейте, изчетох колкото можах от многобройните страници, и в търсачката гледах, но така и не намерих това, което ме интересува. Планувам почивка в Гърция към края на сезона и ме интересува дали някой може да предложи конкретни сайтове на вили, без посредник. В Booking и Airbnb има доста предложения, но няколкото къщи, които намерих в нета, ми предлагат цени с по 400 лева надолу от общата сума и затова съм решена ако мога да мина без услугите на тези сайтове.
Компанията ни е от 6 възрастни и искаме 3 отделни спални. Желаните дестинации са по ръкавите основно /най-много харесах Неос Мармарас, Палиурион и Неа Рода/ или Неа Перамос, но може и други, стига да има хубав плаж.
Ако някой от вас има координати на собствениците на къщи, които отговарят на тези критерии, моля да ги сподели. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт