На море в Гърция 2018 - II

• 85 527
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
Ами не знам, наши приятели са в Аспровалта, казват че няма такива драми. Следобед ще ги чуя пак, защото утре мислим да тръгваме на там.

# 601
  • София (Възраждане)
На  Посиди, югозападен касандрийски бряг, в момента е прекрасно за плажуване.
Момичета, знае ли някой кого трябва да сигнализирам за мъртъв делфин на плажа тук, в Гърция?

# 602
Някой да каже как е на Вурвуру и Кариди, Лагониси и надолу към Калогрия и Лагомандра?

# 603
Здравейте, някой има ли впечатления от плажовете около Марония? Попаднах на няколко снимки, на които се вижда, че има доста камъчета, но ми е интересно дали все пак можем да намерим пясъчен плаж в района?

# 604
Вчера бяхме в Аспровалта до към 16ч. Наистина валеше постоянно, но реки не видяхме. Имаше дори едни смечалги, които отидоха да се къпят в морето.
Освен през нощта да се е усилила бурята.

# 605
Здравейте, някой има ли впечатления от плажовете около Марония? Попаднах на няколко снимки, на които се вижда, че има доста камъчета, но ми е интересно дали все пак можем да намерим пясъчен плаж в района?

Пясъчен плаж има на плажа пред хотел Исмарос.

# 606

Тъкмо преди да се развали времето мислех да мърморя в темата къде има хубав плаж освен прехваления Амолофи и то взе, че не става за плаж Joy
И все пак да питам освен Амолофи нещо по-спокойно и непретъпкано има ли? Миналата година бийч барът на вила Медитеране в Ираклица много ни беше харесал. От Амолофи направо бях в потрес тогава. Музика като в дискотека и г*з до г*з.

Дъждец, свободната зона на Амолофи не е толкова пренаселена.
По баровете става ужас, особено следобед като се изсипят всичките гърци...
Но свободните зони са сравнително спокойни.

# 607
Свързах се с нашия хотел (  Porto Matina) , казаха че днес е слънчево и лятото се завръща. Ще ни очакват , да не се притесняваме.
Надявам се бурята вече сда а е напълно отминала.

# 608
  • София
Е, бурята дойде тук, за съжаление. В Смолянско вече е обявено бедствено положение.

# 609
Привет момичета, някоя от Вас да е ходила на Paleo Tsifliki, Кавала?

На всички почиващи в момента пожелавам много слънце!  Hug

# 610
Е, бурята дойде тук, за съжаление. В Смолянско вече е обявено бедствено положение.
Къде е тук?

# 611
  • София
Аз на Амолофи свободна зона почти не видях. Имаше малко в единия край, но и там подготвяха да наслагат шезлонги и чадъри. На мен не ми допадна изобщо. Аз на такъв хубав пясък предпочитам да лежа на хавлия. Това беше на 12.06.

# 612
Къде е тук?

Предполагам има предвид България!

# 613
Къде е тук?

Предполагам има предвид България!
Понеже темата е за Гърция и затова???

# 614
Здравейте, момичета! На 30.06.ще пътуваме за Никити. Хотела ни е близо до Арсанас, на крайбрежната. Собственичката ни омайва, че всичко е наред. Търся истинска информация как е сега в Никити, крайбрежната улица възстановява ли се, за плуване морето как е/за да си направя изводи колко време ще се прочиства/, не бих отказала и снимки. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт