Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 481
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
ООО Ибо и Бурчин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз искам Ибо в Чукур, ма няма да стане  Mr. Green

# 496
Оппаа, няма ме два дни, не мога да ви наваксам!
Алекс, прекрасен разказ на психоложката!
Я сега да видим, кога значи се предполага, че е имало джиджи-биджи между Бирдже и Ибрахим? Та да се върна и да сканирам играта им след това. Хм? Ако действително е имало такова нещо - трудна работа за Михрето, трудна! Трудно ще се  променят навиците на този красив, обичащ жените мъж. Това няма да е битка, а война...
Дай боже Ибрахим и Ибрахимовица да са щастливии да продължават да се обичат, пък то в кой брак няма трудни моменти!? Мен ме кефят двамата, дори и леко инфантилното поведение на Михре... , тя просто трябва да порасне покрай него. Момичета, и това тяхното е филм, обаче истински!

# 497
ООО Ибо и Бурчин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз искам Ибо в Чукур, ма няма да стане  Mr. Green
Налиии 🙄тя има много интересен глас. Изглежда нежна, но зряла жена. ☺
 И аз го искам в сериал тип Чукур... толкова ще му отива. Само не го искам в сълзлив любовен сериал 😣😥😟

Поли, прииска ми се да направя класация с всички (известни на обществото момичета), с които Ибо е имал връзка. 😁🤣

Лиуза, права си, това тяхното е също филм (който аз не искам да гледам 😂😁😁😉😄) , обаче ми е малко тъжно за нея, както за всяка жена, която не седи достойно и уверено в избора си, макар че на нейно място не знам дали щях да се справя по-добре.

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 23:29 от morella allan poe

# 498
Морелче, направо си го представям как върви по улицата там  Joy Joy Joy
Ма нито ще го викнат, нито той ще се навие. След само главни роли няма да влезе да го играе второстепенна роля  Joy А и там Арас и Кюстендил са водещите, феновете си ги обичат тях. Ибо ще е в тяхната сянка.  Laughing

# 499
Ето едно прекрасно клипче съпроводено с поговорката "голям залък глътни, голяма дума не казвай" hahaha

# 500
Оппаа, няма ме два дни, не мога да ви наваксам!
Алекс, прекрасен разказ на психоложката!
Я сега да видим, кога значи се предполага, че е имало джиджи-биджи между Бирдже и Ибрахим? Та да се върна и да сканирам играта им след това. Хм? Ако действително е имало такова нещо - трудна работа за Михрето, трудна! Трудно ще се  променят навиците на този красив, обичащ жените мъж. Това няма да е битка, а война...
Дай боже Ибрахим и Ибрахимовица да са щастливии да продължават да се обичат, пък то в кой брак няма трудни моменти!? Мен ме кефят двамата, дори и леко инфантилното поведение на Михре... , тя просто трябва да порасне покрай него. Момичета, и това тяхното е филм, обаче истински!

Луиза Hug, направо си писала твоето и моето мнение! Grinning Heart Eyes

Момичета Hug, каквито и комбинации за партньори/ки да искаме за Ибо и Бирдже, бъдещето ще покаже
кой какво и с кого ще играе, но то си зависи и много от сценария newsm78

Поли Hug, браво на мъжа ти Peace, казах и аз, а и други момичета, че спокойно може да се измисли сюжет за цял втори сезон, ето, дори вече има и подсказки, но.... Wink

и новата Бирдже Stop

Да видим на 29 юни кой от двамата - Бирдже и Ибо ще отиде на награждаването? newsm78
Ферхат мислиииии….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_CSXLocrUNY

YiğSib || AsFer - Sad Love Story

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 00:01 от lia-martin

# 501
Добро утро,

Тери, поне да започне в нов подобен на Чукур сериал, че това, което се пусна като информация "огън и вода" ми звучи като латино сериал, навсичко отгоре ми прилича на черно бяла любов, чието заглавие също ме беше "отказало" 😂

Последователите на Ибо вече са 749 хиляди ... падат си все така постепенно и сигурно, също като рейтинга 😂

А това е добър фотошоп. Но косата на Бирдже трябва да порастне, особено ако мъжът на Поли ще спонсорира сериал с нея и Енгин. Гледах малко от Kara para ask и може да няма химията на Бирдже, но Туба е красавица с невероятна коса, а аз на красивите хора им прощавам много неща 😂  И отново татус съссс точкииии! Очевидно има неща, на които двете сценаристки държат и залагат на тях във всеки сериал.
- необичайно запознанство, след което не се предполага, че ще пламне искра. Разделени са от обстоятелствата и дори "се ядосват " един на друг. Изглежда сякаш са от различни светове, (но не разделението бедни-богати), а после се оказва, че имат много общо като светоусещане и най-важното учат житейски уроци един от друг.
-татуси с точки 😂 и винаги другият герой ги докосва с ръка и пита какво означават ❤❤🖤
-добър финал (без смърт)
Още неща?

# 502
  • София
Привет, момичета!
На мен пък ми изпратиха вчера ето това - нямало такова нещо за този проект с Дениз Байсал. И мен ако питате - доволна съм и дано е така.

Снощи гледах последната серия от първи сезон на "Ти разкажи черно море" и много се ядосах. На главната, де. Ами слаба актриса - много хубаво плаче, но само толкова. Изкуствена е, дървено стои, преиграва ми непрекъснато. Иначе главния е огън, не пали от четвърт ами направо от място Simple Smile ама не са му подбрали подходящата партньорка.

# 503

Сегодня в Турции отмечается - День Отца (день Папы).

Ибрагим в этот день всегда вспоминает отца (на фото).

# 504
  Привет, скъпи момичета!

И аз, явно като много други, се опитвам да си заровя главата в пясъка на турската филмова индустрия, и да намеря за себе си сериал, който да ме грабне отново и да ме закове... По препоръки на други момичета или по мой собствен избор, но ... нещо не ми върви със сериалите... Не намирам подходящ за емоционалното си състояние в момента след прибързано отишлия си наш сериал... Май не мога да го заместя с никой друг... Или главните герои не ме впечатляват, или пък сюжетната нишка е толкова нереална, че чак ме е яд да гледам.... Сега чувам, че се очаква нов сериал с Джан Яман, който бил леко, лятно сериалче... Но май ще го стартират другия месец заради изборите и Байряма... Ще погледна и него със сигурност... Бях се навила да гледам "Забранената ябълка", но и нея я спряха, защото през лятото не можели да работят.. Та така.. Стоя си сега в нищото и в безтегловност и чакам някаква продукция да ме притегли с пълна сила... Някой, ако има идеи за хубав и смислен сериал, да свирка....

# 505
Знаех си, че това с новия проект не е истина 😂 хем се радвам, хем не ...

Алекс, много момичета казват същото за главната в Черното море, аз го погледнах и ми е твърде "турско" и не ми върви, но се влюбих в Асие и Мустафа ❤😂  

mury, препоръчвам ти Фи Чи Пи... уникален е 💥

Ето един колаж стил 90те, но добър.

Честит ден на бащата в Турция Simple Smile))
Сърцето миии, разтопи се, татенце 😄😄😄

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 16:36 от morella allan poe

# 506
Секси. Нямам друг коментар... чак се чувствам зле, че ям в момента 😂

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 19:46 от morella allan poe

# 507
Привет и от мен, сладуранки Hug

Алексче Hug, значи сериал през есента йок no  Не знам, да се радвам ли, да страдам ли newsm53
Ето затова съм си взела отпуск от турските сериали, поне временно... newsm78, а нали тук Попай Hug ми даде линк за по-стар сериал с Керем Бюрсин и Хандето, ако много ми се догледа турско - той ще е Simple Smile

Днес пак Ден на бащата ooooh! Не мога да запомня коя страна кога какво празнува ooooh!, а и не искам.... Stop Всички хора да са живи и здрави и късметливи всеки ден, ако ме питате мен!

Хората вече по плажове, полуголи, а ние се разхождаме с чадъри и жилетки, ту обличаш, ту събличаш Mr. Green

И за да не ви ядосвам, че снимката е стара /сравнявам със фотката на Морелка
Hug/
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 19:55 от lia-martin

# 508
хелоу...по принцип съм неутрална по отношение на михра, ама на последната снимка ми изглежда като гадна кифла (извинете ме за израза, но е най-мекото, което измислих за нещото, което исках да кажа - все пак да не бъда много груба), която обаче се стреми хем да изглежда сладка, хем и леко секси....аре нема нужда

лия, гледай няма да съжаляваш...като каза стар сериал, аз днеска, подкрепена от тъпото време (че не е за излизане) започнах да тегля ли тегля paramparca-счупени парчета-твоят мой живот (бая имена) и сама си се чудя на лудостта си

# 509
Popai, принцесо Лия, ся не разбрах кво гледаме значи?

Аз се давя с Черна любов и пари, обаче още съм на 4 епизод - трети ден... Като си спомня как чаках понеделник, после сряда и петък за фрагове, колко се вълнувахме, спорихме, защитавахме, търсехме оправдания за ЧБЛ-те ни герои...зор.
Успокойте ме бре хора, нали не съм в това състояние, просто защото ЧБЛ  ми беше първият, изгледан турски сериал?!!Нали има нещо уникално, обсебващо, не съм аз бъгната? newsm78

И да ви задам един въпрос? Каква мисъл е имал Ферхат, когато заведе Аслъ при стареца. Още на Намък разправяше, че имал сметки за оправяне, а на нея каза, че не обичал да му дължат нещо или той да дължи на някого. Та, какво щеше да направи с Аслъ ако не бяа стреляли по тях? Идеи? Хайде, включете въобръжението си!

Общи условия

Активация на акаунт