Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
 • Мнения: 9 542
Морелка Hug, Дани Hug, прави сте в размислите си Peace
Цитат
Това беше приказката за красавицата и звяра, но някой реши, че звярът никога не може да стане принц, затова никой не бива да обиква звяра.

Мисля, че е имало и друго, тия скачаници и протести на мен ми се сториха изкуствено създадени. И в "Каква е вината на Фатмагюл" изнасилената се ожени и заобича насилника си /да, той не беше участвал в изнасилването пряко/, но нито спряха сериала, нито нищо, даже му позволиха още един сезон /аз не съм го гледала/ Wink
Така че темата не е нещо ново, което не са гледали в Турция. Тук, според мен, има и нещо друго, сякаш някой нарочно взе да скача против сериала и умишлено започна да се саботира newsm78

# 61
 • Мнения: 2 393
 сценаристките писали , недописали , струва ми се 4е се оправдават сега , или има някакви полити4ески намеси
Преди да изчезна, да кажа, че имам идея за доразвиване на историята. Нали така и не се появи щерката на Шахин?
Еми да се появи Simple Smile!

Хайде чао отново!тоест в  зрителския  сериял -продължение  да има нов злодей ,/ 4е  те не останаха / , а ми може ли и айхан да се върне , да има противодействие , що не и лекички зака4ки с преобразения ферхат

луиза,  лек път ,
Скрит текст:
и се наслади на обстановката с ледено студено питие 

# 62
 • Мнения: 9 542
 Joy Joy Joy Joy Joy кмароо Hug, хич няма да и е лек пътят, ако Луиза Hug тръгне до Гърция по пътя от твоята снимка Joy Joy Joy Joy

# 63
 • Русе
 • Мнения: 8 312
Сега ще ви разстроя още повече. Интервю с първите сценаристки, които казват тук, че много неща от тяхната история останали неразказани. Имали много неща да разкажат, планирали финал на първи сезон на 39 епизод. Феновете искат историята в книга, сценаристките днес научили за това, не са имали такива планове. Възможно е в бъдеще да се срещнат отново с тази история феновете, защото темата за затворил се в себе си черен човек, в чийто живот влиза нещо е бяло, е много дълбока, сладка тема. Историята за любовта, която ни връща дори от смъртта, е нещо, което дава надежда, затова сюжетът беше много ценен - казват сценаристките.
Аааахх, това колко сол посипа по раните ми...Аз откога мрънках, че искам тез двете, а те ся се обясняват.... #Cussing out
Изобщо не ме разстройваш, Дани, аз направо се ядосах. Какво означава "имали много неща да разкажат" и "планирали 39 епизода"? Ами да си бяха останали по местата и да ги бяха разказали тези неща, да бяха доразвили историята за любовта след като "сюжетът беше много ценен". Не ги разбирам. И книга не искам. Ако ще ме срещат с историята да ме срещат с Аслъ и Ферхат Аслан. Допуснаха да се опорочи първоначалната им идея с разни недомислици, сега пък и сол в раната сипват. Ами сърдя им се и смятам че е с основание.
И аз абсолютно така мисля....+100000....
Или по-скоро да направим звяра набързо бял, че да не дразним чувствителните сетива на тясноскроени хора.
Мда, точно така....  ooooh! Tired

М@мка му, колко ме е яд......

# 64
 • Мнения: 8 641
Прави сте, звучи като оправдание това на сценаристките. В Туитър също считат, че печелят симпатии за бъдещи проекти.

Лия, Кмаро, да, имаше някакъв саботаж на сериала, по политически ли, по други причини ли, но има повече, отколкото ние знаем.

Лия, права си, темата не е нова. И аз не съм гледала Пепел от рози/Вината на Фатмагюл, но знам, че е развита подобна идея. И по принцип такава идея е много логична, защото има покаяние, има прошка, няма само черни хора, във всеки грешник може да има шанс за промяна. И една такава история има огромен потенциал да вдъхне надежда, да покаже път за прошка, за търпение.

Да завърша с позитивна нотка, че все пак аз проследих една красива черно-бяла любов. Един мъж, който гонеше любовта, за да не я повлече със себе си, една жена, която се отказа от себе си заради любовта, но накрая намериха сили да загърбят болката от миналото и да заживеят с надежда.

# 65
 • Мнения: 9 542
"Ти какво си помисли, че ще избягам ли?"Скрит текст:

https://www.facebook.com/100005326666326/videos/875518365969044/

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 14:15 от lia-martin

# 66
 • Мнения: 2 393
И по принцип такава идея е много логична, защото има покаяние, има прошка, няма само черни хора, във всеки грешник може да има шанс за промяна. И една такава история има огромен потенциал да вдъхне надежда, да покаже път за прошка, за търпение.

Да завърша с позитивна нотка, че все пак аз проследих една красива черно-бяла любов. Един мъж, който гонеше любовта, за да не я повлече със себе си, една жена, която се отказа от себе си заради любовта, но накрая намериха сили да загърбят болката от миналото и да заживеят с надежда.

ще асоциирам сблъсъците  на  ферхат с миналото си , и с постигната промяна . 4е заслужава щастие , с борбата на дървото за живот

лия , / сори, но ми хареса природата  /   щом казваш ще се поправя с воаяжа на  луиза

# 67
 • Мнения: 9 542
кмароо Hug, ти така замени снимката за пътуването, че направо ми се прищя Луиза Hug да ме вземе в куфара Joy Joy Joy Знаеш, че всичките ти снимки са страхотни Peace Heart Eyes

Зад кадър от финалната серия:

Та пак се сетих колко странно ми се видя Намък като изгаряше дрехите на Джулиде Thinking Доста се почудих какво точно е направил с нея, дали пък не я е изял Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 68
 • Мнения: 2 393
ха , ха лия , мерси
 стига де ,  намък и канибал , / новата му трансформация в следващия му живот /
и като го помена , според мен не трябваше да го  самоизгарят  сц, а да го оставят сам самичък с терзанията си 4е няма нито оби4 , нито семейство - без каквото си никой , да си пали кюмбето с остатъка от окървавените си пари

# 69
 • Мнения: 9 542https://www.youtube.com/watch?v=9rX3f1rs7AI

Черно-бяла любов - една любовна история.....

кмароо Hug, паричките на Намък ще му трябват на Фери да отвори ресторант Laughing

# 70
 • Мнения: 923
Здравейте, момичета!
Идвам, тук съм, цял ден се занимавах с луди клиенти в офиса, които изцяло ми окупираха вниманието, обаче сега нямам хубавото чувство на очакване на фраг и епизод, които ме зареждаха положително по някакъв странен начин, и времето ми тече много тегаво.

Благодаря ви, че сте превели разказа на двете сценаристки - интересно е да види човек как някой може да се оправдава зверски за това, че се е отказал от нещо, което после (оказва се) е развълнувало много хора от различни националности, възрасти и прочие и му е създало чувството, че май не е трябвало да се отказва от него.

Аз лично се чувствам ужасно, разбирайки, че сюжетът за 39 серии е бил сбит в 32. Чувствам се ужасно и от признанието, че следващите творци не били развили правилно техните идеи.
Какво да кажа за твърдението - публиката каза, че иска такъв Ферхат и такава Аслъ и затова те станаха такива.

Да започна от последното - ами то публиката искаше и страстни сцени, секс, истинска целувка, обаче не ѝ се случи да ги види. Публиката масово искаше Йозге да не е дете на Ферхат, обаче и тук не я огря. Същата тази безсрамна публика искаше и Айхан да се върне - пак не се случи.
Но нищо, аз като част от активно коментиращата сериала фенска маса съм готова да понеса своята отговорност за несполучливото, което сътвориха работещите по този хубав сериал. Щом така е по-достойно, да кажеш - ми тя публиката настояваше и затова, значи тази недалновидна и толкова несъобразителна публика трябва да се засрами, че екипа на ЧБЛ не проведе идеите си до край, заряза доста от тях, а тези които разви - частично съсипа, така ли? Ми, добре.

По твърдението - те другите не ме разбраха и не ми развиха добре идеите - иде ми да припадна! Писането на сценарий в моите безсрамни фенски очи ми изглежда творческа дейност. Беглите ми и несъобразителни фенски представи за тази дейност включват и представата, че един творец трудно се отказва от "рожбата си". Явно обаче истината е, че не е толкова трудно. Работата е там, че като се откажеш веднъж вече не може да обвиняваш другите, че са ти съсипали идеите.

какво да ви кажа, ядосах се....Cry понякога се чудя как изобщо актьорите успяха да остискат и да играят до край толкова истински, при положение, че явно самите създатели на филма не са вярвали във възможността да изразят и проведат докрай идеите си!

# 71
 • Мнения: 9 542
Не трябваше да те чета, Поли Hug, пак нещо набрах Sick От този сюжет можеха да излязат дори 100 серии, я сериалът EDHO вече е на 105 епизод newsm78

# 72
 • под най-голямото листо на тиквата
 • Мнения: 586
HugHugHug
'Айде и аз да се изкажа за сценаристките: още като загледах филма идеята ми се стори много позната и почти можех да позная какво ще се случи /тогава още не ви бях открила/. Та сценария е почти 1 към 1, като идея със сценария на "Завръщане" чиито сценаристки до някъде са пак двете дами. И второ какво са се зажалили в соц.мрежи, ами да вземат да доразвият сценария в един двучасов филм и да видим каква им е била идеята / и с друг сериал това се е случвало, та няма да е нещо ново/ , а и надали някой от феновете ще има против да се порадва на Ибо и Бирже още малко, и без това сега са без ангажимент за лятото.
HeartHeartHeart

# 73
 • Мнения: 923
Лиа, в никакъв случай не исках да провокирам негативна реакция, извинявай! 
Просто ми прозвучаха оправданията им като вид съжаление, че са се отказали от проекта си, който после се е оказало, че доста хора са харесали. И това съчетано с хвърляне на кал по фенове и следващи екипи! Ами като са можели да го направят по-добре да го бяха направили!

Но най-долното ми се видя да казват, че феновете искали това или онова....дори и да е така, феновете са тези, които в крайна сметка осмислят съществуването на сериала! Не може да бъдат обвинявани за това, че са писали исканията си или очакванията си! Един Ферхат от първите серии имаше много начини да го избелят по техния сценарий.

Все едно аз да обвинявам клиентите ни на работа, че искат едно или друго - вместо да намеря оптималния за всички начин да го имат, при положение, че това ми е работата. Ами ако не бяха тези хора, трудът ми се обезсмисля.
Да не говорим, че дори когато човек има стриктни идеи, другите могат да го вдъхновят за нещо, да му дадат друга гледна точка. Пък той ако иска да я приема, ако иска да си следва своята идея, ако иска да съчетава идеите.

Ама чак феновете да са виновни за развитието на сюжета, ще ме прощават, ама не съм съгласна.

# 74
 • Sofia
 • Мнения: 2 911
Поли, за всичко плюс едно!

Абсолютно!!!

Общи условия

Активация на акаунт