Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Popai , повече от сигурна съм, че в един от епизодите татуировката над китката и се виждаше. Даже някой изкоментира, че вече не се стараели толкова, към последните серии беше.

Иначе, гледам 13 епизод на Черни пари и любов и мога  да ви кажа, че се чувствам мнооого ощетена по отношение на целувките и интимните моменти. Тук се нагъват се като питони бре, нашите се държаха като тийнове на пионерски лагер. Продължавам да се ядосвам за този обещаващ но съсипан проект.
Как върви гласуването в Турция, имате ли информация?

Привет, Луиза!
Преди малко слушах, че отново ще управлява досегашният... за съжаление, но тъй като официални резултати още няма хората продължават да се надяват.
Не слушах съвсем съсредоточено, но има и убит регионален представител на някоя от партиите, също така полицията пречела в избирателните секции на наблюдателите и така. Нищо ново.

# 646
има убит от опозицията от Добра Партия..
иначе засега резултатите са част от пропагандата, въпреки че не вярвам ТОЙ да се даде (дори за втори тур). Според мен още сега ще има окончателен резултат и той няма да е в полза на демокрацията

# 647
Този ли е бил другият кандидат? Бирдже го е качила.

# 648
  • Русе
Морелка  Heart Eyes , да, той беше.... Tired

Според мен още сега ще има окончателен резултат и той няма да е в полза на демокрацията
Ъхъ, .....

Интересно се е получило това познанство на Бирдже с Дениз,  Thinking  Mr. Green

# 649
  • София
Този ли е бил другият кандидат? Бирдже го е качила.

Не, Морела, не е този. Този е Мухарем Индже - лидерът на народно-републиканска партия с най-голям шанс за балотаж срещу човекът слънце.
Убитият е регионалният лидер на Добрата партия в Ерзурум - Мехмет Дурмаз, като е убит при престрелка по време на обиколка в района.

Редактирам се пак Simple Smile
Ето това е публикувал човекът на Бирдже и много други актьори в туитър преди малко.

Казва, че резултатите на Анадолската агенция изобщо не са правилни и че според другите ще отиде на балотаж.
Междувременно попаднах на някакви резултати - 20 % от преброяването и ми се изправи косата.
Първият с 58 % срещу 27 %.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 21:30 от Alexia_

# 650
Привет от мен по късни доби Hug

Изчетох всички постове...и виждам, че освен политика - изборите в Турция, често фигурира и моят ник, като синоним на човек, който хем не разбира, хем обижда наред всички.... newsm78
Явно аз не разбирам очевадни неща...знам само, че на сем. Челиккол им пожелавам да остареят заедно, да се обичат и разбират! Peace Ако пък не стане - пак има изход Simple Smile
Винаги пиша точно това, което мисля, никога със злост или за да предизвикам някакъв безкраен и грозен спор! Така че, ако повечето от вас са обидени от моите постове лично, не ми остава друго освен да се оттегля. Извинявам се на засегналите се, уверявам ви, че не е нарочно!  smile3521

Ново:

https://www.youtube.com/watch?v=V5tIt-o9H1Y

Asfer || Siyah Beyaz Aşk - Çok Geç

Останете си със здраве и хубави сънища! Hug 1countingsheep

# 651
Лия, да си жива и здрава  Hug  Mr. Green

# 652
Тери Hug, мерси! Peace

Забравих да напиша, че ще пусна новата тема, така че си пишете спокойно.Само спирам да се изказвам, не искам да се изнервя обстановката Stop

# 653
Тери Hug, мерси! Peace

Забравих да напиша, че ще пусна новата тема, така че си пишете спокойно.Само спирам да се изказвам, не искам да се изнервя обстановката Stop

Това като реклама за жилищен кредит  Joy  дето накрая на видеото има едни надписи с дребен шрифт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
Попай, Алекс, благодаря за новините и аз слушах.  40 % избирателна активност, съмнения в измами, убийство - тъжно и нищо обнадеждяващо. Господ,  да им помага!

Алоо, Лия , джедайката,  хич да не ми спираш да пишеш. Нали както ДДаннии каза, този форум няма да е това, ако някой от нас липсва. Мисля, че аз съм другата останала поддръжничка на семейство Челиккол, не ме оставяй!  Hug

Мацки, чета една книга и съм толкова шокирана, толкова изплашена, толкова емоционално изтощена, че като я сввъша - отивам да си търся подходящия форум, че да си я разнищя и съприживея.

Пожелавам ви една хубава седмица с тази хубава сцена, въпреки че, Аслъ тук ми е топ оф тъ топ лошо облечена

# 655
Привет, сладурки!  Hug

Лия, за мен тази тема не може без теб, без Тери, без Морела. Аз винаги разбирам какво казваш, откровена си, не се преструваш, в моите очи винаги изказваш мнението си, без да таиш лична неприязън, с доза черен хумор. За всеки ще е загуба, ако твоето мнение не присъства в тази тема. За мен ще е голяма загуба със сигурност. Само към едно нещо имам забележка и то е към констатацията, че "омразата ходи по хората." Аз мисля, че нашите момичета имат реални основания да не харесват Михре и не става въпрос за омраза. И много хора в Туитър и Инстаграм споделят същите неща като нашите момичета и едва ли е повсеместна омраза. Аз лично харесвам Михре въпреки всички тези неща и то отчасти защото е в ролята на "законната съпруга". За мен този статут е свят. Добра, лоша, тя е законната съпруга. И да вреди, и да е полезна, това не е моя работа. Мога да го коментирам, но винаги с дозата уважение към статута на съпруга. Затова не искам никой да напуска този форум и да приемем правото на другия да споделя свободно. Лия да качва Миха, другата партия да я плюе. Моля ви, отдайте си това право. Аз също искам да мога да си кажа, че желая щастие на Ибо и Михре, че това усмихнато девойче ми харесва и вярвам, че ще се научи как се става жена на известен  човек. Но нямам нищо против да чуя преценката на момичетата, които не я харесват. Нека да си говорим спокойно за тези неща.

Луиза, дай заглавието на тази книга, моля. Hug

# 656

ибрахимиви4  сред по4итатели

# 657
Дданни, книгата е "Аз още броя дните" - Георги Бърдаров

# 658
Дданни, книгата е "Аз още броя дните" - Георги Бърдаров
Hug Много благодаря. Прочетох какъв е сюжетът. Мисля да я прочета.

# 659
Тази книга на Бърдаров и на мен ми е в списъка.

Нова снимка е качила Бирджуля в инста и Ибро дал палец нагоре. И на мен ми харесва тъмното й червило и очилата, както и че косата й изглежда по-права.

Общи условия

Активация на акаунт