Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
дани , джулс Party
Официально подтверждено, что Ибрагим Челиккол и Бенсу Сорал стали партнёрами в сериале «Su ve Ateş / Вода и огонь» от продюсерской компании Ay Yapim .

Что касается разницы в возрасте, который напряг некоторых поклонников, то он составляет всего 9 лет, ровно столько же разница в возрасте у Бенсу с ее будущим мужем. Проект выйдет на экраны осенью этого года на канале Star TV., и первая информация о том, что главную роль сыграет Дениз Байсал оказалась лишь слухом.

Напомню, что в марте этого года состоялась помолвка актрисы Бенсу Сорал и бизнесмена Хакана Баша. Их свадьба намечена на сентябрь 2018 года, и весной девушка заявила, что отказывается от съемок, даже в рекламе. Но наступило лето, которое принесло сразу несколько проектов, от которых девушка не смогла отказаться. Во-первых, она вошла в каст фильма "Полет на ковре-самолете", где сыграет с Кыванчем Татлытугом. От предложения принять участие в новом сезоне сериала "Чукур" Бенсу отказалась в пользу теленовеллы с Ибрагимом, который после завершения съемок, находится на пике своей популярности.

Ну что могу сказать, удивлена, что наш любимчик так быстро возвращается на экраны, после завершения проекта с Бирдже "Черно-белая любовь". Но это меня только радует. А вы ждете этот проект?!

копирам от vk.com

# 631
Оф, аз като удавник за сламка ще се надявам, че Бирсен е права и такъв сериал няма, въпреки че 1001 онлайн медии го твърдят. Не ща Бенсу и това е. Към Бирдже бях предубедена, защото не я познавах, а Бенсу просто не ми е симпатична. Странно бузеста и ококорена ми е, не е мой тип женска красота. И актьорски тип не ми е.

Турците без актриси ли са останали, че де-що млади девойки се пробват да играят, веднага ги главяват за главни роли във всички проекти. Лейля Лидия Туутлу беше една от тях. Идеална за второстепенна роля, но те я главиха за главна и успя да ме откаже да гледам "Този град ще дойде след теб". Май пак заради нея зарязах и "Сладко отмъщение".

да зарязва  артисти4ната кариера , и да върви да продава 4убрица на пазара - примерно
Joy  Joy  Joy

Hug

Данииии,  Hug
Hug И на мен този лаф за чубрицата на пазара много ми допадна. Ще взема да си го присвоя и да си го ползвам. Който не става за нещо, ще го пращам да продава чубрица на пазара.  Grinning

# 632
давам ти го дани  Laughing

https://kino-teka.com/actors/626-biografiya-bensu-soral-bensu-so … kaya-aktrisa.html
това намерих за новата евентуална  партньорка

/аз съм гледала само нюргюл и бергюзар в 2 филма /

# 633
И аз не искам такъв сериал. Звучи ми като евтин заместител на ЧБЛ..самото заглавие още.

Кой е приятел с бившите колеги 😄😁 а и може да се срещнат и в бъдещ проект.

Синем (ГюлЯ) има ужасно хубава усмивка 😄🎉 а в началото ходеше на снимки с актрисата, която играеше Ебру.
Май не е поканила Бирдже на партито за рд-то й? 🤔

Като гледам клипчето от Ибо тая засечка с Едже(Идил) не ми изглежда случайна много, много. Няма лошо де, но предния ден Бирдже си тръгна от там (мисля Бодрум) и се върна в Истанбул, а Ибо и ко отидоха там на следващия ден ... е можеха да се засекат случайно и с Бирджуня, ама нейсе.
Сякаш съвсем нарочно не са се.

# 634
Гледам актьори призовават да се гласува  Joy
Ибро както винаги няма никаква гражданска позиция  ooooh!
Някой досега виждал ли го е да коментира нещо?  Thinking

# 635

Новое тату Бирдже

# 636

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 12:47 от kmaroo

# 637
знаете, че съм привърженик на татутата, ама бирджето прекали. Хубаво е татуто, явно има и смисъл (тря хубаво да се помисли върху смисъла де), ама първо много стана на тая част от тялото и второ - няма ли на продуценти, сценаристи и тн да им е трудно да намерят роля за нея с всички тези татута?

# 638
popi , нали има гримьори да им ги прикриват

# 639
ми то трябва да я плескат цялата/....между другото ще проверя, но ми се струва, че в началото на Чбл сякаш го нямаше това тату на ръката (символа) и се чудя дали си я е направила по времето на сериала или в началото са я прикривали,, а после вече през просото и не са - та сега тамън гледам сериала ПАК, ще проследя
моя грешка...в целия сериал явно е пркрита

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 13:47 от popai_00

# 640
Бирдже и Дениз Чакър

# 641
 попи,сега попрехвърлих моменти от 32 серия , не се вижда символа

# 642
да и аз разгледах от началото и края - няма...сиг съм се объркала съсж снимки от реалния живот

# 643
Popai , повече от сигурна съм, че в един от епизодите татуировката над китката и се виждаше. Даже някой изкоментира, че вече не се стараели толкова, към последните серии беше.

Иначе, гледам 13 епизод на Черни пари и любов и мога  да ви кажа, че се чувствам мнооого ощетена по отношение на целувките и интимните моменти. Тук се нагъват се като питони бре, нашите се държаха като тийнове на пионерски лагер. Продължавам да се ядосвам за този обещаващ но съсипан проект.
Как върви гласуването в Турция, имате ли информация?

# 644
ок, лоиза, ще се разровя повече...че съм още на 11 серия
засега май ердоган бие, ама ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт