Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 434
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Джулс Hug, така ли трябва да стане в реала? #Crazy

Поли Hug

# 616
  • Русе
Лиа  Hug , за кое ме питаш?

Аз просто харесах разсъжденията на Алекс относно г-жата, които съвпадат с моите.  Flutter

# 617
Джулс Hug, за възгледите ти /ви/, че Михре вреди на Ибо в реала разбрах, но не разбрах какво искате - да се разведат и всеки да тръгне по свой собствен път ли? newsm78

Ибо на парчета Joy

# 618
Алексче Hug, вярно се забавих, вчера бях офлайн Joy Joy Joy
Това е, омразата по хората ходи, явно е заразна Laughing Аз поне не помня съпругата на някой турски актьор да е била одумвана толкова много...ама то и ние си имаме поговорка: по-добре на хората в устата, отколкото в краката Heart Eyes

Лия, както си тръгнала скоро може да изместиш Михруня от списъка ми с хора дето не знаят какво правят  Tired . Не спря с тия коментари  Stop Каква омраза, какви 5 лв????  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Джулс Hug, за възгледите ти /ви/, че Михре вреди на Ибо в реала разбрах, но не разбрах какво искате - да се разведат и всеки да тръгне по свой собствен път ли? newsm78

Точно това искам, даже го нарисува розово за Михра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 619
  • София
Лиа, изобщо не става въпрос за разводи и раздели. Това не можем да го решим нито аз, нито ти, нито друг освен те двамата. Само констатирам онова, което се вижда отстрани и че това, което прави съпругата му наистина не се отразява добре. Той ли си я е избрал или се е съгласил да му я изберат, както се тиражираше, такава каквато е, най-малко ме интересува. И в двата случая е за негова сметка и това е факт. Но тя си е негова и просто казвам, че никак не е нужно да ѝ се радвам и аз защото не одобрявам и ме дразни такова поведение на уж зряла жена. А това, че благоверният не качва снимки заедно с нея говори достатъчно красноречиво, че той е съвсем наясно със ситуацията, в която се намира благодарение на нея. За разлика от жена си, колкото и да се обичат, той проявява здрав разум и се старае да не дразни феновете си допълнително. А тя поука не си извади, което отново не я представя в положителна светлина.

# 620
Лия е зациклила да защитава Михруна и това си е. Не й пречи да обижда хора, с които общува всеки ден в името на това благородно дело  Mr. Green Joy Ма трябва и такива хора да има  Joy Joy Joy Joy

# 621
Добро утро красавици, идвам с мир!

Лия, нека силата да бъде с нас!
Даа, нека оставим Михре да порасне, да се доразвие покрай съпруга си, да се поочука, да направи своите си грешки. Да, ако Михре се съобразяваше  или напипваше пулса на общественото мнение, всичко щеше да и се случва естествено и лесно и  да не и се налага да се оправдава, трие профили и т.н. ама тя не ще...Сигурна съм, надявам се, че тя ще намери компромисен начин да придаде нещо допълнително към публичния му образ, освен с външния си вид. Когато поиска...

Спомняте ли си в една от първите серии в разговор между Намък и Ферхат, Ферхат каза за Аслъ „тази беля спи всяка вечер на гърдите ми“. Нека спи на гърдите му – да са живи и здрави!
Не искам никой да обиждам, това е мое мнение, кефя ви се и много ви обичам. Мога и да не коментирам съпругата на Ибрахим, предпочитам да си  говорим за актьорските му умения, да му търсим екранна булка, да си качваме негови секси снимчици и т.н.
И може да съм ви втръснала, ама благодаря, че сте различни!
Хубав ден, дано не вали!

# 622
Добро утро, сладурки!  Hug

Хубавото на един форум е правото на свободно мнение. Ако нашият форум беше законодателен и трябваше да стигне до решение, трябваше да чуем мнението на всички страни. И ние това правим. Аз и преди съм казвала, че харесвам интуицията на Тери, Морела и Алекс и е възможно много преди мен да са усетили слабостите на Михре относно връзките й с обществеността. Мисля, че и последното клипче с плъзгащата се Ибова ръка, заснето от сътрапезник, го доказва. Радвам се младите да се обичат, но твоя сътрапезник така натрапчиво да го показва прилича на планиран ПР - неуспешен, защото в моите очи вината пак пада върху г-жа Челиккол. Кой трябва да докаже, че е обичан, ако не тя? И отново елементарен начин да го докаже.

Искам да виждам такива прояви на семейна обич, но не поднесена от сътрапезник с явната цел да доказват. Нека да са спонтанни кадри, снимки качени от самия Ибо дори. Но липсата на снимки с жена му е показателна. Той се опитва да я държи зад завесите, но тя иска да е на сцената. Умната жена се наслаждава на мъжа си, на семейния уют, появява се като красиво допълнение, без да се натрапва, ако срещу себе си има хора, които не я харесват. Хората обичат нейния мъж, не нея. Нека да им позволи да го обичат, да си фантазират неща дори, важно е тя да е спокойна, че тя слага глава на гърдите му - да цитирам Луиза. Не е нужно да се доказва пред никого другиго.

Но най-важното, нека запазим мира и уважението в нашия малък форум и всяка страна да си изказва свободно мнението. Не е омраза това на момичетата от антимихиния лагер, просто тяхната трезва преценка.

Желая ви хубав ден и искам да ви кажа, че тази тема нямаше да е същата, ако някой от пишещите липсваше!

И набързо за Ибо, че от Михито не остана време за него.  Grinning Ами на тази последна снимка е много хубав бе. Направо професионално заснета на фона на тази каменна стена, тяло в капки вода, бяла кърпа на фона на загорялото тяло. Blush

# 623
Добро утро,

Влизам и гледам Лиа и Дани ме споменали 🤣

Като няма серия да обсъждаме, ще обсъждаме каквото има. По принцип мога и да игнорирам някои коментари, в името на добрия тон и от уважение към другите участници.

Лия е зациклила да защитава Михруна и това си е. Не й пречи да обижда хора, с които общува всеки ден в името на това благородно дело  Mr. Green Joy Ма трябва и такива хора да има  Joy Joy Joy Joy
+ 1

Щом Михре не ми е в къщата аз нямам проблем, коментирам си я все едно гледам клюкарски сериал с приятелки в лежерен неделен следобед. Най-приятно и клюкарски 😂

Цитат
Алексче Hug, вярно се забавих, вчера бях офлайн Joy Joy Joy
Това е, омразата по хората ходи, явно е заразна Laughing

Обаче ето това е злобно изказване към съфорумките си.

Ибо вече има 744 хил последователи, всеки ден спадат по 100.

Пропуснали сме рождения ден на тази прекрасницааааа ❤
А как обичам хора от проект да си останат приятели, да си пият виното в тиха петък вечер. Това ги прави красиви.
Честит РД на Синем, да е така нежна и да се развива още много като актриса и човек.

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 12:00 от morella allan poe

# 624
  • София
Хайде, да ни е честито!

Официално било потвърдено, че Ибрахим Челиккол и Бенсу Сорал ще си партнират в сериала "Вода и огън", който наесен ще бъде излъчен по Star TV.

И се радвам, и не се радвам.
ПП. Между другото, прочетох го из руските групи във вк, но не вярвам да го пишат толкова категорично, ако не е достоверна информацията.
Иначе пише и тук
https://www.gecce.com.tr/haber-ayni-dizide-bulusacaklar

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 15:42 от Alexia_

# 625
  • Русе
Алекс и аз така...Малко миЙ объркано...
Тази е яка мацка, та М-то съвсем ша са побърка,  Twisted Evil  Joy
Иначе за актьорските и умения имам съмнения, но...знае ли се, може да ме изненада...Дано,  Whistling

# 626
Михруня ще е в криза😂😂😂😂

# 627
е ще се обадим в кризисния щаб ,за бедствия и аварии
a то сега излиза , 4е тя цял живот все ще е в криза ,ми хайде сега,  живот ли е това
  за съпруга и какво му остава тогава  -или жената  или славата ,
да зарязва  артисти4ната кариера , и да върви да продава 4убрица на пазара - примерно

https://vk.com/siyahbeyazaskperevod?z=video-111132277_456241346% … l_wall_-111132277
4аст от релакса на фамилията

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 21:12 от kmaroo

# 628
Зарани от темата за "Каyip" пише, че блогърката Бирсен е писала, че няма да има такъв сериал "Огън и вода." Сега го прочетох, не съм търсила първоизточника.

Страхотни кадри от новата играчка на Ибо. Кмаро, благодаря, че постна клипчето тук.

# 629
  • Русе
да зарязва  артисти4ната кариера , и да върви да продава 4убрица на пазара - примерно
Joy  Joy  Joy

Hug

Данииии,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт