Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Като гледам как феновете се щракат с Ибрахим и си мисля, че той само с мен не се е снимал още Grinning
А, как бе, и с мен не е,  Joy  Joy  Heart Eyes Или поне нямам спомен,  Mr. Green  Joy

Морелка  Heart Eyes , уби ме с тоз Цар Лъв,  Joy

Много ми харесва дуваря на Бирдже,  Heart Eyes
Май не живеят заедно с Мустак ефенди,  Thinking

Ся ша ма накараш да загледам последната серия на Ямата,  Whistling

# 601
Чукур е върха. Само 2 епизода не ми харесват, защото го няма Вартоли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 602
Като гледам как феновете се щракат с Ибрахим и си мисля, че той само с мен не се е снимал още Grinning

Тъй, тъй, Поли... И с мен не е, ама.... ко казва мъжът ти по въпроса?!... Сигурно ще направи две салта от радост..... Smirk

ПП Ей, ще ме накарате и аз да погледна тоз Чукур.....

# 603
Привет, сладурки!  Hug

Да намина и аз да си посетя любимата тема и момичета.  Hug

Цитат
... а той си се сбръчка бая и си изглежда и по-голям от 36 ...

Тери, и аз така мисля. Даже направо ми се набива на очи разликата във външния му вид само от времето на Възела и сега. Явно генетично не е младолик на средна възраст, но дано пък на старини да има хубаво остаряване.

В онзи репортаж, в който каза, че обича жена си и тя го изпраща с благословия на работа, нали репортерката му каза, че изглежда много различно, все едно е друг човек. Съгласна съм с нея, от времето на Възела и сега все едно са двама различни хора.

# 604
Покрай Михруня се състари  Sick Sick Sick

# 605
Добра вечер, прекрасни!
Станах като разпространител на Йехова, зарибила съм две приятелки да гледат ЧБЛ и сега с тях съпреживявам  историята на Аслъ и Ферхат. Много се забавлявам, защото мненията на  двете са абсолютно отражение на нашия малък форум. Едната ако я драснеш, искри хвърля, другата е сантиментално разнежена и състрадателно -оправдателна. След втората серия, едната се изразяваше с таквиз думи за Ферхат, дето хич не бива да излизат от устата на една дама (не че имам претенции, че и аз съм дама - само да ме чуете като се заплете кабелът на прахосмукачката Laughing ) Другата пък плакала, защото " ама наистина ли са само 32 серии?".
Дала съм им литература за четене - нашето форумче, сайтове, инстаграми и утре пак ще ги изпитвам.

Я чакайте да кача нещо лицеприятно ли ду....приятно ли да го нарека?

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 00:13 от Luisa_Lottchen

# 606
Здравейте, дружки! Hug

Много е приятно да четеш мнения, когато те е нямало един ден Heart Eyes, Луиза Hug много добре ни е описала всички посредством двете си приятелки, които е зарибила да гледат ЧБЛ.

Въпреки, че сериалът свърши за нас, той ще продължава да стартира по телевизии по света. Сега наред е Унгария Peace

Ибо и Михре на рожден ден на приятели:

Това видео сякаш е към същия рожден ден Heart Eyes
https://vk.com/video-111132277_456241335

И Ибо с руска фенка:

Сега да видим награждаването на 29.06. как ще мине, кой ще присъства newsm78

Как започна всичко в ЧБЛ...…

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 17:03 от lia-martin

# 607
  • София
Лиа, Лиа, много се забави с клипчето, от снощи е. Дори си мислех, че няма да го сложиш тук (предвид разразяващите се спорове около тази особа) Simple Smile
Не е нещо, с което Михре може да ме впечатли, нито пък ще ме трогне като ми покаже колко била обичана.
Искам да кажа, че след всичките демонстрации и тъпотии които сътвори нищо не може да я реабилитира в моите очи. Да не говорим, че ако една жена се чувства обичана от мъжа си изобщо няма да има нужда да доказва или показва някому нещо си. В подкрепа на това за тъпотиите които споменавам е, че рядко една жена може да се превърне в толкова омразна на толкова много хора за толкова кратко време.
И още нещо да отбележа - за мен това е последната излагация. Поне аз виждам едно позьорство от нейна страна - обърни внимание как г-жа повлекана седи с лъжицата в ръка, без да мърда, и едва тогава Ибо започва да я прегръща Simple Smile Точно нарочно, за да поснима руската ѝ руса приятелка. Помислих си в един момент, че акъла взел да идва, ама не би Simple Smile

Скрит текст:
Ибо и Михре на рожден ден на приятели:

Това видео сякаш е към същия рожден ден Heart Eyes
https://vk.com/video-111132277_456241335

Аз пък ще сложа нещо ново - един мокър Ибрахим Heart Eyes

# 608
Алексче Hug, вярно се забавих, вчера бях офлайн Joy Joy Joy
Това е, омразата по хората ходи, явно е заразна Laughing Аз поне не помня съпругата на някой турски актьор да е била одумвана толкова много...ама то и ние си имаме поговорка: по-добре на хората в устата, отколкото в краката Heart Eyes

Ето я и Бирдже:

# 609
  • София
Алексче Hug, вярно се забавих, вчера бях офлайн Joy Joy Joy
Това е, омразата по хората ходи, явно е заразна Laughing Аз поне не помня съпругата на някой турски актьор да е била одумвана толкова много...ама то и ние си имаме поговорка: по-добре на хората в устата, отколкото в краката Heart Eyes

Ето я и Бирдже:

Но и друга съпруга на актьор не е правила толкова гафове и не си е позволила да бъде толкова зла и да се държи толкова пренебрежително към негови фенове, нали? В крайна сметка този човек с това си изкарва хляба, че и тя благоденства от същото. Ако един актьор няма фенове, ако ще колкото иска да бъде добър, е отишъл на кино.
Знаеш ли на какво предложение бях попаднала? Да се издаде книга със заглавие "Как за най-кратко време да започнем със сриването на кариерата на съпруга си" и неин автор да бъде г-жа Мутлу.
Огледай се, не чети само нас, има и други мнения (при това много по-крайни от нашите) за нея.
Някъде някой беше казал, че за него изборът на Ибрахим в този случай е крайно несполучлив. И аз подкрепям това мнение. Пак казвам - не поради физически данни, не поради постен външен вид. Ако г-жата беше умна жена тези неща никога нямаше да се случат, а те неминуемо рефлектират по един или друг начин и върху нейния съпруг. Не искам нито да ми показва колко е обичана, нито искам да ми я натрапват или да ми я тикат пред очите, нито пък да ми се доказва колко били щастливи. И не за друго, вече съм ужасно разочарована, ужасно.

# 610
Алексче Hug, права си, аз не се оглеждам и не задълбавам....за мен Михре е просто съпруга на Ибрахим и толкова. Умна, проста, интелигентна, глупава - не ме интересува. Ако Ибрахим я почувства като заплаха, може да се разведат, бракът да не е затвор! Щом е още с нея - супер Peace Що пък да не е щастлив, въпреки феновете, които се дразнят от Михрето newsm78
Но докато Ибо е с нея, мен тя не ме и интересува много, честно казано. Аз я харесвам, как стои до мъжа си и толкова.
А феновете, никак не съм убедена, че могат да сринат един актьор Simple Smile Всяко чудо е за три дни!
Това си е мое виждане за нещата, знам, че нито ти, нито Морела Hug, нито Тери Hug я понасяте, дразни ви с постъпките си, има момичета, които се колебаят, а има и такива като мен....та, като при всеки спор Joy Joy Joy

Снимката на Бирдже с разширение Simple Smile

# 611
ааааааааа не увеличавайте повече, че мустакът ми идва в повече - най-вече в гръдната област

# 612
ааааааааа не увеличавайте повече, че мустакът ми идва в повече - най-вече в гръдната област

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

https://vk.com/video-105134593_456242216

# 613
Разширението ме разби JoyJoyJoy
Явно много хора са го подкарали натурал Joy

Честно ви казвам, понякога си мечтая Мустака на Бирдже и Миха на Ибо да вземат да се вземат един друг, ей така да им писне някой да им желае половинките и да сформират едно "дуо на задния план".

Даже не ща Ибо и Бирджето да се харесват или да се взимат, това ми стига Joy
Шегувам се, разбира се  Joy

П.С.Лиа, клипчето е супер! Бирдже има наистина страхотна усмивка, много е заразителна, не знам възможно ли е човек да не я харесва?!

# 614
  • Русе
Joy  Joy  Joy
Попииии,  Hug  Hug

Алееекс  Heart Eyes  Heart Eyes , получих о...м от поста ти, и не от мократа снимка на Ибо(разкошен е между другото  Heart Eyes) , а от мислите ти за г-жа Челиккол,  Whistling

Момичетаа, Heart

Общи условия

Активация на акаунт