Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Morella, гледала съм до четвърти епизод, и ще продължа да го гледам заради Ибрахим. Не мога да се откъсна от образа му на Ферхат, търся поведението на Ферхат, жестовете на Ферхат. Има криминална врътка (или намек за нещо такова), поради което мисля, че ще ти хареса, при мен я няма тръпката, любопитството "какво ли ще се случи по-нататък".

Споделила си толкова нежни моменти! bouquet

# 676
Дани, това с финала на Малкия ага е потресаващо... наистина са пълни извратеняци тези сценаристи. А кой е малкият ага? Синът им? Защо?

Тери, помня че ти този сериал го беше гледала, моля те, сподели защо е такъв финала? Grinning

Luisa, намек за криминална врътка ми хареса Grinning Ама ако има само намек и няма тръпка, пък и най-вече лошото качество ме отказват.

А тази сцена от 12ти епизод я гледах 10 пъти вече. Много ми харесва как тя си затваря очите, а той продължава да я гледа и да се наслаждава на това как тя се наслаждава Heart
После той си ги затваря за момент, когато тръгва да изследва нагоре към нослето, челото.. и сякаш ще я целуне или иска да усети аромата й (което знаем, че обича да прави Grinning с косата).

Каква прическа, обеци, рокля... перфектно заснета сцена, дори пеперудата не ме дразни Grinning

# 677
,Не мога да се откъсна от образа му на Ферхат, търся поведението на Ферхат, жестовете на Ферхат.
и за мен този 4еликкол  ще си остане ферхат ,
 а изпълните как  успяват да се отделят от образите си след финала ми е интересно - е вярно 4е за тях е работа , но толкова  време като са в чужда кожа

# 678
,Не мога да се откъсна от образа му на Ферхат, търся поведението на Ферхат, жестовете на Ферхат.
и за мен този 4еликкол  ще си остане ферхат ,
 а изпълните как  успяват да се отделят от образите си след финала ми е интересно - е вярно 4е за тях е работа , но толкова  време като са в чужда кожа

И аз така си мислех, за влизането в образ. Сигурно на Ибрахим не му е било лесно да играе този затворен, мрачен, разкъсван от терзания мъж. През цялото време беше стиснал зъби, напрегнат.

# 679
Добро утро, да знаете какво сънувах??? Че съм на плаж, Ибрахим е с компания и ме досрамя да поискам автограф. Може би е под влияние на една от групите във фейса, които коментираха какво биха правили, ако са заедно на  плаж с Ибо. Странното е, че сега  ме е яд, а в действителност никога не бих поискала автограф. newsm78 Нямам нужда от фетиши, за да си храня въображението а и близкият контакт може да ти развали впечатлението. Може да харесвам Ферхат, но той не е Ибрахим.

Знаете ли, не знам дали в обкръжението си имате хора, аз ги наричам "докоснати от Бога"? Според мен Бирдже е точно такава. Около нея е все цветно и любопитно, шие кукли, плаче за раненото си коте, заявява открито гражданската си позиция, споделя емоциите си. Не мисля, че това е PR, личи си, че е волна птица.
И малко извън темата - препоръчайте ми хотел в Истанбул - на лични, ако някой може?

# 680
 добро утро ,
е луиза разминала си се с автографа , но ето  спомен от плажа

# 681
Luisa, 🤗 как искам и аз да сънувам Ибрахим ... Аз бях сънувала само Намък.

Дойдох да изклюкаря малко 🙈 да видя как ще го анализирате.

Нали има хейтърски профил на Михре в Инстаграм (мисля че два даже) и Михре малко преди да си изтрие профила от там  беше блокирала въпросния профил(който имайте предвид, че не е много активен и няма свръх много последователи).
Обаче след това приятелките на Михре и даже Едже (Идил) и онази гримьорка, която напусна и се сприятелиха с Михре, също са я блокирали 😂
Мисля, че даже и семейството на Михре (поне женската част от фамилията).
Като цяло мисля, че мъжете не се занимават с подобни неща. Особено пък актьорите, които ги тагват всеки ден хиляда хора и прочее причини.
Обаче сега хейтърския профил (когото аз следвам, защото е забавен, никога не пиша глупости там за нея, нито харесвам снимките или други неща, профилът е заключен и ако не го следваш не виждаш нищо).
Та, вчера профилът се появи с изявление, че Ибо го е блокирал 😂😂😂
Ибрахим Челликол, който дори не си е заключил коментарите ( както е направила Бирдже, могат да пишат само хора, които тя следва) ...  толкова месеци обиждат Михре под снимките му, профилът също съществува от месеци и той чак сега го блокира?!?
Не случайно хората мислят, че Михре всъщност го е блокирала от неговия профил. Няма да се учудя да започнат да изчезват снимки с Бирдже.

# 682
Аз се оттърсих от сериала. Скоро дори не съм отваряла сцени да гледам. Аз винаги съм така. Свърши нещо, намеря си друго за гледане и спира да ми пука. За Ибро в момента изобщо не ми дреме. В смисъл нищо не ровя за живота му. Бирдже ми е любимка от преди, но и нея вече не следя толкова. Харесвам ги още, но спрях да следя. Махнах всички роднини на Ибро и Михруна от инстаграма си. Никой не ми трябва вече. Между другото поведението на Ибро докато не работи изобщо не ми е по вкуса. На почти всяка снимка е пиян.

# 683

и аз не съм се ровила за никой  /само от рускините копирам   / симпатизирах на ферхат , намък , дилсиз , абдо  , , а"" пияни снимки ""на ибрахим не съм виждала , но щом казваш зна4и има

# 684
На мен изобщо не ми е минало от сериала. И като се знам ще минат две години преди да гледам друг сериал.

А за пръв път така се интересувам от живота, от всичко на даден актьор и искам да го следя навсякъде 😂

# 685
# 686
Здравейте, момичета!

Аз още не мога да преболедувам ЧБЛ, гледам си Черните пари с мъка и като ми залипсва тръпката си пускам някой любим епизод на ЧБЛ.

Днес нямаше ли някакво награждаване или се бъркам?
 Хубав ден на всички, никой не искам да отпада от темата, нека има различни мнения!

# 687
Поли, и аз съм от боледуващите. И аз се мъча с Черните пари, и правя същото като теб, току превключа на някой епизод от ЧБЛ.  Снощи изгледах 15  епизод , където  Ферхат казва "На летището не оставих теб, оставих собствения си живот" - любим момент.

И много ме кефи разоворът между Аслъ и Ферхат, където тя му пощи сакото и му казва, че той се притеснява, че тя има като приятелка Айхан, пък той нали нямал. И все такива дребни, любими неща!
Хич не ми е минало! Joy Laughing

Морелка, тоз НОЖ , по мое мнение не става. Ибрахим играе в някакво състояние на будна кома, мисля,че сериалът е доста стар.  ЧБЛ  просто показа огромния напредък  в  актьорска игра на Ибрахим.  Доколкото знам, ходил е на курсове по актьорско майсторство, т.е. работил е, полагал е необходимото и в комбинация с физическите данни , дай Боже да ни радва с нови проекти.

Оф, отплеснах се, ще прощавате минавам от тема та тема.
Прегръдки!

# 688
 Награждение от Стамбульского университета началось💥
Ссылка на прямую трансляцию в Instagram⏩https://www.instagram.com/iu1453odulleri/

https://vk.com/feed?q=%23ibrahimCelikkol&section=search& … -160902225_137116

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 21:11 от kmaroo

# 689
Поредна проява на "професионализъм" от 2-та ни главни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт