Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 413
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро 🤗

Лиа, излъчената в Албания целувка май пак се води "нецензурирана" версия.

kmaroo, благодаря за превода на казаното от Бирдже. Не стига, че е с ужасна прическа, ами дори тя не отиде ... hahaha
Ей така да я беше оставила поне.

А тази целувка чак сега излезе hahaha  кой знае още колко скрити неща има. Благодаря, че я качи! Luisa

Иначе това ли им е незензурираното?  hahaha
Режисьорът не казва ли сега следва целувка, а не сега стискаме устни сякаш ни тикат някаква отвратителна за нас храна?!  hahaha

Прокурор Йит в живота е доста готин. Или поне така изглежда. Ей го с една Устура. Не е сухар като образа си 🤣

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 10:56 от morella allan poe

# 706
Момичета, спите ли, интернет ли нямате? Или не ви се общува в нашето малко общество? 😭
Някой знае ли от кога се провежда прайд в Турция? Не искам да звуча политически некоректно, но ми и е странно, че там са разрешили провеждането. От историята на Бирдже разбрах, която явно го подкрепя.

# 707
  • Русе
Ми тооо, може да се каже, че спя, откакто почнах работа.... Crazy  Laughing

Прайда и мен ме изненада, признавам, по-скоро самото му разрешение да се провежда,  Thinking

Мда, прокурорчето е интересен образ наистина.
Бергюзар я обожаваммм... Heart Eyes

И аз вече чакам с нетърпение косата на Бирдже да порасне.  Whistling

Момичета,  Hug  Hug

# 708
Здравейте Hug

Морела Hug, инфо  за турския прайд - провежда се от 2003 г.
https://www.dnes.bg/world/2017/06/26/praid-v-istanbul-shepa-prot … e-policiia.345434

Лошият Ферхат:

# 709
добър ден ,лия миерси за морското преживяване , а аз ще добавя планинско
Скрит текст:
/ ли4но го предпочитам , но ще си остане само на снимка 

лошия ферхат не го виждам , но ще сложа един щастлив"' татко""

# 710
Как не го виждаш лошия Ферхат, кмароо Hug? Мини на старата версия на бг-мамата..., а така?
https://vk.com/doc296550735_461005193?hash=048304dc051c448d94&am … =groups&mp4=1

# 711
да видях го ревнивия ферхо лия

Султан Аслы Чинар-Аслан😂♥
Как будто сидит на троне ,и раздаёт приказы

, тук добре го ""урежда"" скъпата му съпруга , то4на титла си е получила от рускините  

а други от  екипа  са на лятна вълна

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 17:42 от kmaroo

# 712
Благодаря за снимките, момичета  Hug

Да допълня, че от сигурни източници разбрах, че всъщност шествието LGBT не е било в Истанбул, а в Бодрум. Вярно от 2003 се провежда, но от 2015 е забранено в Истанбул.

С риск да ви уплаша с тези снимки ги качвам  hahaha сравнително нови са, от тези дни. Откакто Бирдже се подстрига си отиват доста повече физически като двойка Grinning даже малко си приличат  hahaha  ooooh! Outta Joint Peace

А на Ибоджим продължават да си му спадат последователите в инста, макар да се е качил разсъблечен и с цигара. Косата му расте доста бързо.

И да споделя, че най-накрая и аз започнах да гледам друг сериал, за което може би и лошото време тази седмица спомогна.
Скрит текст:
Неочаквано за мен колумбийски (не съм гледала такъв сигурно от 10 години). Случайно го мернах по тв и след това започнах да гледам онлайн епизодите. В оригинал са на испански, но ги има и с руско аудио, освен това качват излъчените епизоди с бг аудио, ако някой прояви интерес.
Сериалчето се казва la esclava blanca / Бялата робиня. Развива се в 19 век, доста екзотичен, има приключения, свободен дух, многоцветна любов, ограничения, предразсъдъци в обществото... няма инфантилни целувки нито цензура на кръвта.
Не съм вярвала, че ще ми хареса отново латино сериал, но за сега ми е много интересен (на 5ти епизод съм от 62, всеки от които само по 40 минути!)
Надявам се и нататък продължи все така и да наблегнат повече на историята (робство, граждански войни, езически обичаи, налагане на религията, ) отколкото отмъщение. Simple Smile
Логото на сериала е ''защото кръвта има един и същи цвят'' Ще има любов между бяло момиче и черен мъж. За сега са деца и са много свободни. Heart

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 19:36 от morella allan poe

# 713
мори , ми   то сега  времето такова разголено - та  едни   се снимат по  бански ,други ги  забравили ,  а  ти
 ""като го цопна ибрахим "" на тия камъни , барем една"" падушка да му беше ""подложила ""  ....

# 714
По късни доби още малко летни снимки на актьорите от ЧБЛ....

Лека нощ  newsm46

# 715
Мацки, благодаря за хубавите снимки и припомняния  Hug. Снощи гледах серията, в която Ферхат разбира,че ще става баща, бурният скандал преди това, насочените пистолети, разговорът между Ферхат и брат му, когато го пита дали Аслъ все още  му крещи. Щом продължавала да му крещи, значи не се е предала и още вижда смисъл да се бори.

Спомняте ли си, че Ферхат има един такъв премрежен поглед, който е много секси. Първият път беше, когато и каза " остави сега това-онова ами кажи при мен ли ще спиш, или на земята"

И другият такъв поглед беше, когато и върна пръстена, а тя му каза, че поне очаква да я попита  дали ще се омъжи за него. Ух, сега съм си поставила за цел да се науча да провя  гифчета, че иначе съм мноо описателна и да не отегчавам. Дданни, четеш ли ни? Липсваш ни! ? Нали познаваше едно прекрасно девойче, което ни радваше с анимирани гифчета?
Иначе съм още влюбена във Ферхат и Аслъ, хич не ми е минало и дълго време няма да се отървете от мен.
Принцесо Лия, имаме още две страници, няма да ни оставиш без нова тема нали? Hug

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:04 от Luisa_Lottchen

# 716
   И на мен не ми е минало.... Disappointed Направих всичко възможно, но не успях... Пускам сериал... една-две серии и дотам... Не ме грабват и това е... Уж все прехвалени, уж все препоръчани... Кога ще го преболедувам този сериал, не знам... Разумът ми иска да го забрави, сърцето не ще.... Също като черно-бялата любов на Аслъ и Ферхат...Какво чудо е някой или нещо да ти легне на сърце.... и да не можеш да го изтръгнеш оттам дълго време... А опитваш ли, опитваш...

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:25 от mury9

# 717
 Hug Hug

Луиза Hug, Дани Hug се скри Joy Joy Joy Пети Hug може да направи всякакви гифчета, ти само кажи Peace
Разбира се, че ще пусна нова тема, това го казах отдавна Laughing, но сигурно няма да е много скоро, защото напредваме към 50-та страница с темпото на костенурки Joy Joy Joy

Мъри Hug, аз все още не правя никакви опити за нов сериал...да видим до кога Crazy

Пренасям пост на Ванчето Hug от друга тема:
"
Класация на „Форбс“:
25-те топ турски сериала на годината.

http://www.hurriyetdailynews.com/photo-top-25-turkish-tv-series- … -to-forbes-134088
"
Благодаря за инфото! bouquet
Не познавам 90 % от сериалите newsm78

# 718
Добро утро! kaffeetrmker_2

Темата ни е обвита в почти пълно мълчание smile3520

Бирдже май е свършила с почивката си или самолетната снимка с Джан е стара? newsm78

Но пък е изкарала добре Grinning:

Няма и помен от ЧБЛ Laughing

https://www.youtube.com/watch?time_continue=297&v=4O_ndpoLfFg
Кога ще се срещнем отново....

Хубав ден, днес на 4-ти юли! Heart Eyes

Да добавя и сеейството - Арзу и Мухамет:

# 719
  • Русе
Лиа  Hug , не е стара снимката с Мустакк, отиват на някакъв концерт. Много ми харесва с това нещо на главата, отива й и не се вижда растящата беформена коса, както на другите снимки от морето..  Sick

А Ибо колко е почерняяялл,  Crazy

Момичетаа,  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт