Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 394
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Мерси, Джулс Hug и аз я харесах Бирдже с кърпата Peace

# 721
Здравейте, момичета!

И аз съм тук!
Благодаря ви за хубавите снимки на Ибо и Бирдже (разбира се и на другите ни любимци).  Много ме забавляват, въпреки че разликата между образите им в сериала и действителността направо ме изумява всеки път!
Определено са го подкарали много неглиже всички! А Бирдже с белите панталони от сцената, когато Ферхат си изхвърли оръжието на плажа, ми е все още номер едно като визия!
Отделно Ибо с лош поглед и черна риза на сета ми е по-секси от Ибо на плажа с цигарка и къси гащета, ама пак са ми забавни!

Хубав ден, дами!

# 722
Поли  Hug

Да не помислите, че Ибо не почива? Бил на почивка в Акиака, заедно с Михре  и 1 бр. куче Peace

Кейтсърфинг - любим спорт на Ибо поне от две години Simple Smile

На Ибо треньор вече не му трябва, но на Михрето - да

# 723
допълнение:

# 724
добър ден , снимките отдавна приключиха и за  фамилия челиккол забавленията са на макс , (     щастливци  )
лия Wink,мерси за арзу и мухамед , но те дали не снимат нещо тук newsm78

# 725
Кмароо Hug, нещо пишеше под снимката на Арзу и Мухамет, че минало 1 година, но не разбрах от какво newsm78

----------------------
ПП. И бившият съпруг на Бирдже - Сарп Левендоглу на море в Датча, заедно с гаджето си Деря Шенсой, с която ходят от 2 години...

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 12:59 от lia-martin

# 726
С две думи всички на почивка, само аз бачкам Grinning
Между другото - така като говорим за бившите на Бирдже и почвам да я съжалявам и макар да не харесвам много Кондьо си мисля - дано пък да са си щастливи! 

П.П. - Лиа, мерси за кадъра - любим момент!

# 727
поли,  пиши и мен в трудовия отбор

е остава ми  виртуалната  почивка
лия ,мерси

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 15:11 от kmaroo

# 728
Поли Hug, кмароо Hug, то само работа да е, а на мен ми предстои и основен ремонт на жилище Mr. Green Sick Stop Така че винаги има и по-зле Joy Joy Joy Joy
Нали казват, че надеждата крепи човека Grinning, та може и нас /някога/ да ни огрее почивка Praynig

Колко са готинииии Аслъ и Ферхат! txtloves
---------------

Дописвам пак Joy: случайно видях докторчето, дето Ферхат го натупа. И той татуиран Simple Smile
Тук Къванч е с жена си, актрисата Седеф  Авджъ.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 15:00 от lia-martin

# 729
а лия , кой толкова не те обича та ти е пожелал ремонт (майтап )
значи ,ще стягаш  бригада нов дом , на късмет да ти е

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 21:08 от kmaroo

# 730
Оцелях от градушката и всемирния потоп, и в очакване на есента дойдох да поклюкарствам за живота от нещата.  Party

Момичетата на Тери в групата пишат, че тази Деря до бившия на Бирдже е същата, заради която са се развели (не просто изневерил, а зарязал Бирдже заради тази.)

Искам тази да бъде партньорка на Ибо и заедно да мафиотстват или шпионстват.

# 731
кмароо Hug, търси се бригада "нов дом" Joy Joy Joy

Морелка Hug, снимката, която си сложила, е на Ясемин Ален. Тя вече си е партнирала с Ибо в Мерхамет /Милост/. Беше му годеница....но не я огря Joy

Лека вечер и спокойна нощ! Simple Smile

# 732
Лиа 🎈 знам аз коя е, от кога повтарям, че искам да му и партньорка на Ибо. В Милост не ми хареса ролята й. Режисьорите/сценаристите като видят руса жена и то красива веднага я спрягат за разглезена гаднярка. 😂
А така ще изглежда Ясемин в американски сериал (толкова рано не се сещам за името), където ще играе руски детектив. Но и ти беше споменала, че тя предпочита американски продукции пред турски (разбираемо за мен).

и Бирдже беше красавица. А помните ли й русите кичури? 😍😍

# 733
Привет, сладурки!  Hug

Всеки ден минавам да ви прочета, но понеже съм предимно на телефон, не пиша, защото ако недогледам, кой знае какво ще пусне автокорекцията, която все се чудя дали ми помага или ми вреди, когато пиша от телефона.  Grinning Благодаря ви за всичко, което споделяте.

И на мен не ми се гледа нищо в момента, въпреки че поглеждам първите епизоди на новите сериали.

Луиза, научи се да правиш гифчета, че да онагледяваш хубаво разказаните моменти. Но и да не се научиш, разказвай, хубаво се получава.

Хубав ден ви желая в това прекрасно "пролетно време" - дъжд, облаци, слънце. Да си представяме, че е лято и ви желая лятно настроение.  Grinning

# 734
Ддани, дай моля те инфо кои нови сериали гледаш!
Аз блуждая отчаяно и нищо не ми хваща окото сериозно, а имам остра нужда да си си намеря занимание, различно от работата Grinning

Все се надявам така случайно да си намеря нов сериал, както и случайно ЧБЛ ме фрасна по главата един хубав зимен ден Grinning

Момичета, хубав ден на всички! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт